Azért a korán reggeli

sajnálom magam egy picit dologból kikecmeregve ahogy befejeztem a bejegyzést felemeltem a fenekem a kanapéról és tenni venni kezdtem a konyhában. Rájöttem - micsoda felfedezés - hogy attól nem fogok felmelegedni, hogy csak ücsörgök és nézek ki a fejemből egy pohár kávéval a kezemben. Úgy hogy irány a konyha, bepakoltam a mosogatógépbe a tegnap esti két tányért még a többihez és így végre tele is lett és elindítottam a gépet. Közben rendet raktam a szekrényben a lábasok, edények között és a mozgástól mindjárt jobban is lettem. 9-re jó meleg lett itt bent, akkor csináltam egy 5 perces kereszthuzatot, jól kiszellőzött a lakás csak úgy áradt be a friss, csípős levegő és ez jó volt. Tíz órakor már indultunk is itthonról, Kiskorút kiraktam a szokásos parkolóban, egyedül ment tovább én meg mentem a magam útjára. Férjemnek kerestem valami szülinapi meglepetés ajándékot, de valahogy nem jut eszembe most semmi. A Pepcoba néztem be és ott találtam egy szuper szürke pólót ráadásul le is volt árazva, így jobb híján azt vettem, nekem nagyon tetszik. Majd valami apróságot még kitalálok mellé és egy nagy buborékos borítékban el is tudom küldeni. Mindenhol leárazás hegyek. Jó, nem tudtam megállni hogy ne vegyek semmit, de tényleg csak két kis apróság egy kis fonott szív ide a könyvespolc mellé és egy nagyon klassz kávés bögre a munkahelyemre, mert ami bent van annak már vagy két éve letört a füle - persze kedvenc - és hiába ragasztottam meg többször a sok mosogatástól csak leesik. Muszáj volt már valamit. A kettő együtt 590 ft volt, úgy hogy most nincs lelkiismeret furdalásom. Aztán bemérettem az akkumulátoromat is gyorsan, mert elég nehezen indult a kocsim, szerencsére az tökéletes viszont az egyik saru félig volt rajta, valahogy meglazult a csavar, úgy hogy rendes volt a bolti eladó, visszarakta, meghúzta a csavarokat és utamra engedett. Legalább ez is letudva.
Egy órára értünk haza, ebéd majd a gyerek ment skypolni az osztálytársaival én pedig nekiálltam kisuvickolni a fürdőszobát, wc-t. Becsempésztem időközben a macskát a kutya előtt, előbb evett, ivott, aztán elvonult és lefeküdt, utána adtam a kutyusnak is enni, inni és most mind a kettő itt bent a melegben durmol. Na már ezért is lehetne kint jobb az idő sajnálom őket, hogy amíg mi dolgozunk addig ők 8 órát kint vannak a hidegben.
Most pedig még van háromnegyed óra hatig, akkor kezdünk el matekot gyakorolni és addig tudok olvasni egy kicsit. Hát így. :)

Megjegyzések

  1. Én is már előre sajnálom a kutyámat... holnaptól neki is kemény világ jön reggel 6-tól este 6-ig kint a hidegben várhat engem :(

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése