Könyveshétő

kép és leírás: moly.hu
Arlene ​28 éves tévériporter, aki a munkájában és a házasságában egyaránt kiégett; mindennapjai egyetlen érdekes színfoltja ötéves lánya. A fiatal anyuka már jó ideje úgy érzi, csupán statisztaszerepet játszik saját életében, amikor egy nap úgy dönt, elhagyja a férjét, és a kis Laurennel együtt nagyanyja házába költözik, a városba, ahová legszebb gyermekévei kötik.
Hayden 33 éves művészi jégszobrász, jóképű és titokzatos. Városszerte pletykák célpontja, hiszen apjával és húgával él, látványos karrierje ellenére sincsenek közeli barátai, mosoly pedig kizárólag akkor villan fel borostás arcán, ha imádott jégszobraival foglalatoskodhat.
Kettejük találkozása sorsszerű. Arlene az első pillanattól ellenállhatatlan késztetést érez arra, hogy boldoggá tegye a férfit, akiből valósággal árad a szomorúság. Hayden nehezen, de megnyílik felé, a legfontosabb dolgot azonban jóhiszeműen elhallgatja előle, és ezzel nemcsak a nőt, de a kislányát is veszélybe sodorja.

Megjegyzések

  1. Az első könyv volt januárban, amit olvastam... nekem tetszett, jól fel van építve, jó kis karakterek... a történet meg vitt előre, alig tudtam letenni, kíváncsi voltam mikor jön el az a bizonyos pont...
    Olvassátok!-)
    Beszéltem az írónővel, és már íródik a következő lélektani "felnőtt" könyve-) Az eddigiek mind vörös pöttyösek(könyvmolyképző), azok inkább az ifjúságnak íródtak...

    VálaszTörlés
  2. Köszi, nagyon várom hogy fent legyen ebookban is :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése