Ugrás a fő tartalomra

Szülinapi

ajándék magamnak. Végül csak vettem magamnak ajándékot. Már olyan régóta nézegettem ágytakarókat és a minap írtam éppen, hogy nem tetszik a hálószoba, valahogy nem érzem otthonosnak vagy mi a csoda. És hogy lehet azért sem tudok jól aludni benne a fene tudja. Most viszont vettem végre egy másik ágytakarót, szürkés, bézses és fehér színű, pont az ágy mérete. Vettem egy fehér fa tálcát, ezt viszont a nappali ablakába, már benne csücsülnek a jácintjaim meg egy kis tulipán és még egy fajta nem tudom megmondani milyen virág. 
Aztán karácsony előtt volt olyan gömb füzér, amiért máshol több ezer forintot elkérnek, de akkor lemaradtam róla, most viszont megint lehet kapni. Volt csak fehérben, szürke fehérben, sötétebb szürkében és fehérben, meg barnás és fehér gömbös, de én hosszas gondolkodás után végül is ennél maradtam, mert ha most szép apránként elmegyek ebbe a bézs, sötétebb és világosabb szürkés árnyalatokba akkor kell valami csajosabb szín is ide oda. Úgy hogy erre esett a választás. Voltak függönyök is, de most nem igazán tetszett egyik sem, úgy hogy az még várat magára. Nem alkuszom. :) Egyszer majd csak szembe jön velem valahol az, amelyik igazán megtetszik.


hát ez kicsit elmosódott lett,de a lényeg rajta van. 

Az igazság az, hogy egy könyvet is rendeltem mert az nem maradhat el.

Erre a hónapra azt hiszem most kiköltekeztem, vissza a rendes kerékvágásba. :)

Kiskorú meg felelt pénteken angolból ötösre, határtalan az örömöm de tényleg. Annyira hiányoztak már a sikerélmények és maradjon így még sokáig. Koppkopp. Most szép az élet. :)

Megjegyzések

 1. Tami, úgy tudtam, hogy ezt meg fogod venni! Bár én a szürke fehér kombóra gondoltam, de szinte vártam, hogy felrakd ide: megvettem! :-D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D:D És ne tudd meg, hogy pont az volt a másik amit ki be raktam a kosaramba és végül azt raktam vissza a polcra :D

   Törlés
 2. De jó :), úgy örülök, hogy megajándékoztad magad :) , jól tetted :)!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) A fa tálca olyan jól mutat az ablakban. A gömbök most még csak egy nagy üveg vázában vannak, de már így is hangulatosabb a szoba.

   Törlés
 3. :) de jók! ezeket a gömbizéket nagyon régóta nézegetem én is, karácsony előtt majdnem vettem, aztán mégsem...
  Tetszik az ágytakaró is :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Most van rengeteg színvariációban, tessék venni mert tényleg feldobja a szobát Ezrekkel olcsóbb, mint máshol!

   Törlés
 4. Pepco láz-) Tök jó, hogy megajándékozod magadat, én is mindig megszoktam-)) most 3 könyvet néztem ki, ma meg is rendelem, de negyediknek még lehet bekerül mellé ez is, amit most felraktál... nagyon rám férne egy életmódváltás-) Ilyen égősort mi is vettünk a télen, de mi fehéret... meg én csináltam is egyet: a Pepcoban voltak cupcake kapszlik, piros meg szürke csillagosak, 300Ftért, meg az Ikeában vettem 900értégősor... vágtam a kapszlik aljába egy keresztet, azokon bedugdostam az égőket, nagyon hangulatos lett-) Nekem piros a barátnőmnek meg szürke készült-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hú, az tök jó lehet! Nekem az ilyen egyszerű dolgokhoz sincs ötletem, úgy kell őket lopkodnom :) Pepco láz igen, sok mindenkitől hallom :D :D Szerintem a Kiknek a forgalma ilyen bigyók terén tuti kevesebb lett, mióta kinyitott az üzlet. Messze el kell kerülni, pedig most nagyon gondolkodom egy szürkés gömbfüzéren is, Iveta belerakta a bogarat a fülembe :)

   Törlés
  2. http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=55315202550_1353285328037.jpg

   Törlés
 5. A bonprixben remek függönyök és ágytakarók vannak reális áron, A minőségük is jó.

  VálaszTörlés
 6. Ez az ágytakaró engem is érdekel.. sokat hallottam erről a boltról, most már muszáj leszek körbenézni benne...

  VálaszTörlés
 7. Én is vettem gömbfüzért, én a zöldes szürkés barnásat. Isteni!!!!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mit is írhatnék?

Vannak történések - rosszak - de arról nem szeretnék.
Ami jó az az, hogy végre tegnap felkerült a nyelvvizsga eredmény és hát s i k e r ü l t és olyan nagyon örülök és büszke vagyok rá és ő is olyan boldog. :) Kellett ez a löket, önbizalom növelő és hát nem titkolom kis előny talán majd a gimiben....
És a tanár írt neki egy kis üzenetet természetesen angolul,  amit most iderakok magamnak is, hogy mindig visszatudjam olvasni, mert ez olyan jó dolog.
"ÁDÁM! Congratulations. I am really happy about your result, and I am proud of you. You have developed the most during the last two years, and you were the most hardworking student of the group. Welldone, great job. I wish all the best for your future. If you have problems with grammar in the future, I will help you. Take care bye: J"
És amit a gyerekem válaszolt, arra még büszkébb vagyok és teljesen megvagyok hatva tőle (még akkor is, ha van benne pici hiba) :
Thank you for helping us. And thank you for the candy :D. When I g…

Mindenhol jó de a legjobb

természetesen otthon. Végre itthon vagyunk, mert úgy döntöttünk pénteken késő délután, hogy inkább hazajövünk, mint hogy másnap korán keljünk, úgy is 10-ig el kell hagynunk az apartmant. Pont olyan idő volt, amilyet szerettem volna. Nem volt túl meleg, olyan 24 fok körül mindig, bár a tűző nap ezt időnként melegebbnek éreztette. Minden nap tudtunk fürödni, illetve a fiúk én inkább olvastam, ha jól emlékszem három könyvet is kiolvastam egy hét alatt. Egy éjszaka esett az eső, meg kicsit délelőtt aztán hirtelen kisütött a nap és jó idő lett,  -amúgy pedig a Balatonnál szerintem mindig nyár van, még télen is - ezen kívül minden nap jó volt, nem dőlt rólunk a víz a kánikulától, hálisten de pont arra volt elég, hogy legyen fürdés meg napozás és kirándulás. Finomakat ettünk, kipróbáltunk új helyeket is. Azt szeretem ezekben a napokban, hogy a Balatonnál lelassul az idő. Ahogy odaérünk amellett, hogy megcsapja az orromat az a semmi máshoz nem fogható számomra nagyon jó víz illat valahogy mi…

Ötkor keltem

és azóta már lement egy mosás, kitakarítottam a spájznak használt nagy beépített szekrényemet,  a hűtőt is átnéztem, aztán bepakoltam a mosogatógépet. Na nem azért, mert én ilyen kisangyal vagyok, hanem mert nem tudtam tovább aludni. De jó ez, mire a gyerek felébred pár dolgon már túl is leszek. Úszott minden már napok óta, annyi helyre kellett menni, minden napra jutott egy egy intézni való, úgy hogy ráfér a házra egy alapos rendrakás.  Mától ketten vagyunk ismét, ez könnyebbség is meg nem is. Háztartást vezetni két főre, főleg ha abból az egyik egy kamasz lényegesen egyszerűbb. Az enyém nem egy "nagy igényű" gyerek, elvan bármilyen kaján, ha van mellette elég gyümölcs, elkészített limonádés és némi rágcsálnivaló. Úgy hogy most pár hónapig könnyű dolgom lesz az ebédet majd rendelem hétköznap vagy esetleg valami egyszerűt fogok összedobni. Csak semmi flanc. :) Ennek jegyében ma rántott cukkini lesz és valami zöldséges rizs, bulgur és van van házi majonéz is hozzá, férjem cs…