Itt ülök és erősen

arra koncentrálok, hogy ha egy óra múlva kinézek az ablakon akkor ne legyen felhő az égen. Mintha az ég alja már pirosodna és nagyon remélem, hogy ez azt jelenti ma is olyan napos idő lesz, mint tegnap. Legalább délelőtt, amíg készen leszünk a kerttel. Ki kellett vennem mára egy nap szabadságot azért, hogy ez elintéződjön és nem akarom, hogy pocsékba menjen, mert tartalékolni kell a tavaszi szünetre, a nyárra és a télre meg pláne. Meg amúgy is legyünk már túl ezen, ez a munka nagyobb rész, a metszés meg a permetezés. Amúgy, ha a gyerek nem lesz itthon legalább lesz időm délutánig kint, bent mindenre, amit beterveztem. Délutánra meg ha hazajön rántott sajttal fogom várni. :) Kedvenc.
Most pedig elindítom a napot, csinálom a szendvicset a suliba, a reggelit a gyereknek. Megengedtem magamnak egy órával több alvást, ezért csak ilyen pár soros irkafirka lett a mai :)

Megjegyzések

  1. Gyuszi is tegnap lett kész nagyjából, nagyon fújt a szél, mégis permetezett... Neked van segítséged ilyenkor ugye? Lehetetlen lenne azt a hatalmas gyümölcsöst egyedül metszeni. Jó ez a kép Tami, ez TE vagy "belülről", 20 évesen? Mármint ilyen vagy amikor az egykori magadra gondolsz?

    VálaszTörlés
  2. Szorítok, hogy jó idő legyen - itt olyan esőreálló és rideg-hideg, brrr, reggel fáztam.... Dejólenne otthon! :) (egyébként érezni, hogy jókedved van:) )

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése