Kicsit fáradtan

de dolgozom még is, mert tegnap még időben értek haza a gyerekek a kirándulásról. Mondjuk az időben az relatív, mert tízkor ért be a busz, mire mindenki megtalálta a saját bőröndjét és elindultunk az volt majdnem fél óra, mire otthon leraktuk és megfürdött gyorsan az már majdnem fél tizenkettő. Végül nem kapták meg a napot, a második órára be kellett érni - mondjuk volt aki nem ment - végig hallgattam, hogy nemigazmármilyenvagyokhogynemírokigazolást, de ma nekik nem nagyon lesz tanulás, helyette élménybeszámoló minden órán, meg tudtam, hogy ez jó buli lesz, majd szépen elnevetgélnek meg visszaemlékeznek a sok hülyeségre, ami történt. Napközibe nem kell mennie, majd megyek érte előbb. Sokat mi sem beszélgettünk, pár sztorit mesélt csak el - atyagatya :D - majd talán ma délután lesz kedve. A hazafele útnál a határon ültek fél, egy órát mert már visszajövetelnél vették észre, hogy két gyereknek is lejárt a személyi igazolványa, úgy hogy nem jöhettek át, aztán valahogy megoldódott. 
Ma délután elszaladunk boltba, mert ha minden igaz éjjel megérkezik a férjem is - épségben és szerencsésen, épségben és szerencsésen, épségben és szerencsésen, mantrázom - veszünk friss kenyeret és az almáskertnél frissen préselt almalevet, az a férjem kedvence. Aztán hazarohanás, csinálok még a babgulyás mellé túrógombócot, aztán elpakoljuk a gyerek cuccát, kicsit rendet rakunk és szerintem a gyerek pihen még egyet. Holnap viszont lehet nem fogom engedni suliba - és én is otthon maradok - elvégre nem látta az apját már december eleje óta.
Végre süt a nap és jó idő van, talán még lesz időm a kertben is tenni venni, addig is elfoglalom magam és nem jár a fejem minden hülyeségen, míg éjszaka lesz. 
Gondolkodom még a pénteki szabin is, mert lesz elég dolgunk bőven és így legalább megtoldom a hosszú hétvégét még egy nappal.
Na, majd kiderül most rendeződjön el minden, legyen minden a régi kerékvágásban először, aztán jöhet a többi.

Megjegyzések

  1. (ajaj, még szoknom kell ezt az új sablont...)
    Nahát, nekem kimaradt, hogy jön haza a férjed. De szuper! Igazad van, maradjatok kicsit otthon, jó lesz hármasban egymásnak örülni!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése