Leírom az utóbbi

pár hét történéseit.

  • egy eltört mobil
  • egy elromlott laptop
  • egy elhagyott (majd megkerült) bankkártya
  • tegnap hazaérve a három méteres átmérőjű napernyőnket két darabban találtam a földön,mivel délután akkora szél lett, hogy belekapott (én meg előző nap nem csuktam össze, mondjuk erre a megyére pont nem mondták a viharos szelet fááááááákkkkk)  és  fogalmam sincs, hogy javítható e, arra meg inkább nem is gondolok, hogy mennyibe került mikor megvettük.:(
  • délután a férjem telefonált, hogy éppen visszaért a hegyre, mikor elromlott a fék, jelen pillanatban az nincs az autón. Nekem ez egy infarktus, szerinte a probléma nem itt kezdődik. Hát ja, végül is történhetett volna hegyről lefele menet is vagy hazafele az autópályán. Az, hogy mennyibe fog kerülni és hogy talál e egy igazán jó szerelőt gyorsan na ezekre most szintén jobb lenne nem gondolnom. :(  
  • a szálloda tulaja felment a férjemhez - egész szezonban nem is találkoztak direkt ezért ment  - és megkérte, hogy menjen vissza nyáron, mert éppen főszakács váltás van és az új még alig tanult be, fiatal, "friss" kell mellé egy olyan, aki mindent tud....fél nyarat vállalt. mondjuk azért az jó, hogy ennyire számítanak rá. legalább ha nagyon - úgy is egyre jobban elegem van ebből a légkörből ami az országban van - úgy gondoljuk, hogy végül még is elcuccolunk biztos helyünk lesz.
  • este mikor csak két dolgot akartam elmosogatni és gondoltam gyorsan meg van eltörtem a gyerekem kedvenc poharát. Még nem mertem elmondani. (ellenben jófogáson és vaterán keresgélek, hátha találok éppen olyat, éppen eladót)
  • lefekvés előtt pedig a fészen találkoztam egy értesítéssel, hogy meghalt egy volt kollégám, akivel a régebbi munkahelyemen dolgoztam. Egy hete még aktív volt. Fogalmam sincs mi történhetett. Nem sokat aludtam. :( 
Szóval ezek úgy kb. 2 hét alatt.  Nem sok kedvem van élni. Még jó, hogy péntek van és jön a hétvége és végre kicsit lehet lazábban lenni, mert kezdek leamortizálódni. Holnap el kell intézni a gyerek pénzét a kirándulásra, szeretnék eljutni a Pepcoba, mert Kiskorú szobáját elkezdtem kicsit átvariálni, képeket keresek (és még mindig függönyt) és mindenféle kiegészítőt, apróságokat amitől kicsit felnőttesebb lehet. Egy képet már vettem neki és nem is gondoltam, hogy annyira fog örülni, mint amennyire tegnap és már várja a hétvégi dekorálást. Ez:

A katicamatrica.hu oldalán most húsvéti akció van, ingyenes kiszállítással. Tegnap meg is érkezett és igényes munka, vastag vászonból készült kép nem az a vékonyabb gagyi fajta.
Kellenek még majd polcok, egy kis asztalka. Ezeket majd lomisnál a vásárban veszem, esetleg jófogáson, vaterán nézegetek és tényleg - most aztánmárigazánakkorishabénavagyok - belevágok a festésbe.

Ma pedig bemegyünk a kertészetbe és hozunk pár szépet kintre. 

Tegnap pedig Kiskorú már a nyelvvizsga tételek közül véletlenszerűen felelt - párbeszéd volt a tanárral -  és ötöst kapott. Talán ez volt a nap legjobb történése.