Tegnap végül

nem csináltunk semmit kint. Még bepötyögöm ezt a pár sort és indulunk, hogy bepótoljuk a dolgokat. Na jó annyi történt, hogy  végre kiraktam a napernyőt, de azon kívül nem sok minden. Ha csak az nem, hogy órákon át élveztük a 25 fokos meleget, napoztam, olvastam, Kiskorú is ott feküdt mellettem. A kutyus is csak aludni tudott szinte egész nap, annyira letaglózott mindenkit a hirtelen jött nyár, hogy megmozdulni sem volt kedvünk. Most meg már többen kerteznek ide hallatszanak a hangok, fűnyíró és fűkasza hangját hozza messziről a szél....lassan nekünk is menni kell. Gyönyörű minden, élvezzük nagyon. Ebédre maradt még a tegnapi levesből, van még túrógombóc. Később csinálok egy kis barna rizst és zöldborsós csirketokányt, citromos gyümölcsöcs piskótát DW lisztből. A férjemnek még kb. 3 hete van vissza, de jó lenne, ha már itthon lenne köztünk. 

Ez pedig a szokásos reggeli turmix, most ananász és eper, agave szirup, natur joghurt és mandulás szójatej van benne.Megjegyzések

  1. Húú de jó kis turmix:) Imádom ezt az időt, ha ilyen lenen az egész nyár, az lenne a legjobb, se több se kevesebb, pont jó így!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése