Tegnap végül

jó sok mindent elintéztünk Kiskorúval. Amíg suliban volt én elmentem képeket nézni a szobájába és találtam is, így van három és ráadásul jó kis motivációs felirattal az elején. Nem gondoltam volna, hogy akkora öröm lesz, ezzel teljesen meglepett. Nagyon tetszenek neki. Vettem egy klassz bögrét is, lehet beviszem a munkahelyemre, mert ami van ott annak letört a füle és már hetek óta úgy iszom belőle a kávémat. Bár annyira tetszik a színe, hogy lehet másikat viszek itthonról. Mindenesetre a ma reggeli 3in1 nescafémat ebből iszom éppen. :)  Aztán beszaladtam az ottani Tescoba és megnéztem lehet e azt a leárazott nyugágyat venni, amit itt. Volt is, egyet el is hoztam és ráadásul még volt két kuponom és beválthattam az amúgy is akciós termékre. Sajnos hortenzia nem volt, de holnap elszaladok megnézni maradt e még az itteniben.
Aztán elmentem a gyerekért, onnan mentünk pénzt váltani és hajfestéket venni.
Itthon - mivel már kora reggel megfőztem előre a rizst - csak a sajtos rakott csirkemellet kellett megcsinálnom, az meg pikk pakk elkészült. Ettünk, majd kiteregettem a közben kimosott ruhákat. Délután pedig kint voltunk, végre eljutottunk oda, hogy kihordjuk a gyümölcsösből a hetekkel ezelőtt lemetszett ágakat, aztán a gyerek felmosta a teraszt, én pedig elkezdtem lenyírni a füvet. Majdnem készen lettem, de még is megálltam este hétkor, már nem akartam hangoskodni. Majd ma befejezem. Hulla fáradt voltam, mivel már háromnegyed ötkor felkeltem, mert nem tudtam aludni.
Ma fogom megsütni azt a sütit, amiről tegnap írtam :D A meggyes zebrát, mert tegnap este mikor bejöttünk a kertből már semmi kedvem nem volt nekiállni, délután meg már nagyon akartam kimenni, hogy végre tényleg előrébb jussunk. Szerencsére most elmondhatom, hogy tényleg nagy lépéssel vagyunk közelebb a tegyük szebbé a környezetünket projekthez. :)

Ezek pedig a gyerek szobájába fognak kerülni, jövő héten a tavaszi szünetben fogunk dekorálni. :) A férjem pedig már ki is találta, hogy miből és hogyan fog neki egy hosszú, faltól falig rakodó polcot csinálni. Addig meg én is ötleteket lopkodom a pinterestről és még mindig keresem a függönyt. :D

képek: katicamatrica, kisebbek: pepco

bögre: pepco
Megyek is, gyors hortenzia vadászás, addig szárad kint a fű, végre süt a nap és megyünk majd ki folytatni a tegnapit. Jövő héten csak hármat dolgozunk és utána végre jó sokáig itthon leszünk ketten. :) Nagyon várom, ránk fér a pihenés.  Remélem az idő is jó lesz, lehet jó sok virágot ültetni, szobát rendezni, sétálni, kirándulni, jönni, menni. Igazi tavaszi feltöltődés. :)