Ugrás a fő tartalomra

Mától kezdődik a

2017-es érettségi. Megmondom őszintén én tuti nem csinálnám még egyszer végig. Sőt, én iskolás sem szeretnék lenni most. Személy szerint minden gyereket sajnálok, akik ebben az oktatási rendszerben vannak, amikor szinte mindennap máshogy döntenek a sorsukról. 
Ez a hétvége úgy elment, mint a pinty és nem csináltunk jóformán semmit. Az idő rossz volt, kinti programot nem lehetett tervezni, leginkább rokonlátogatáson voltunk mind a két nap. Bezzeg most, hogy menni kell dolgozni már süt a nap ezerrel, jó idő lesz.
Valahogy nem jönnek a szavak sem, mikor eszembe jut valami, nem vagyok gépközelben, aztán meg vagy elfelejtem vagy nem tartom érdekesnek, így le sem írom. Mondjuk ezt sem tartom érdekesnek, amit most pötyögök nem is tudom, miért teszem? Mostanában többször eszembe jutott, hogy talán az egész blognak itt a vége, ennyi volt.

Megjegyzések

 1. Pedig mindig érdekeseket írsz és reggel a bloggert kinyitva mindig kíváncsian várom, van-e tőled bejegyzés. Olyan jó őket olvasni, mint egy izgalmas könyvet. ♥

  VálaszTörlés
 2. Valszeg ez így természetes - most itthon a férjed, gondolom, vele osztod meg elsősorban a gondolataidat. Mi viszont várunk ugyanúgy :).

  VálaszTörlés
 3. Jesszus, abba ne hagyd a blogot,minden reggel itt kezdek nálad.:)
  Mariann

  VálaszTörlés
 4. Én is ugyanezt mondom, mint az előttem szólók, hogy remélem folytatod a blogot! Lehet, hogy te úgy érzed a mindennapi történések nem túl érdekesek (előfordul, hogy én is ezt érzem magamnál, de később meg milyen jó visszanézni ezeket a kis "semmiket" :) ), de nekünk azért azok :)!

  VálaszTörlés
 5. Naaa, az is jó ha bejelentkezgetsz, nyilván van ezer dolgod, de attól még ne tűnj el teljesen:)) !

  VálaszTörlés
 6. szia,
  ha nincs is kedved /erőd mindig írni, képeket tehetnél fel. Szeretem az ízlésesedet.:)

  VálaszTörlés
 7. hát elég furcsa lett az oldalad bocsika...tudom néha kell váltani de valahogy elment a varázsa...

  VálaszTörlés
 8. Pontosan ezt gondoltam én is, eltűnt a varázsa a blogodnak, mikor megnyitottam, már jobb lett a kedvem. Ráadásul én pont azt imádtam, hogy mindig részletesen leírtad a rendtevést, a rendszert, a terveket... valamikor én is ilyen "mániákus" voltam, mikor még képes voltam rá. /66vagyok/ a mániákusságot takarítás és egyéb téren pozitívként értsd, én is akkor voltam teljesen kiegyensúlyozott, mikor minden terv szerint ment nálunk. Az meg természetes, hogy most hogy teljes a család, más a fontossági sorrend. Kívánom Neked, teljen ez az időszak nagyon-nagyon kellemesen, tudjatok mindent megvalósítani, legyen gyönyörű nyaratok. Az időjárás ügyben sajnos nem tudok intézkedni:-) én is utálom. De azokat a hangulatos, elringató kezdő képeket nem kaphatnánk vissza a blogodra? Még akkor is, ha csak annyit írsz, : meg vagyok ám még! Bocsi, jó hosszú voltam:-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Tami!
   Én egy zug olvasód vagyok, már egy pár éve. A reggeleimet feldobtad! De nem szeretnélek megbántani, és elvenni a kedved az írástól, de én is jobban szerettem a régit... Nem lehet vissza csinálni? :) Az én ízlésem is hasonló a tiédhez, és jó volt nézni a képeket, olvasni, mit, hogyan rendezel, rendszerezel, szerettem!!! Ne hagyd abba!!! Üdv. É   Törlés
 9. Szerintem se, én is mindig várom az újabb bejegyzést!-))

  VálaszTörlés
 10. Csak annyit írok, hogy én is szeretem mindig a gondolataidat, bármivel is kapcsolatosak.

  VálaszTörlés
 11. Ezeken a gondolatokon szerintem mindannyian rendszeresen átmegyünk. Amikor idejutok, én szeretlek olvasni. :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mit is írhatnék?

Vannak történések - rosszak - de arról nem szeretnék.
Ami jó az az, hogy végre tegnap felkerült a nyelvvizsga eredmény és hát s i k e r ü l t és olyan nagyon örülök és büszke vagyok rá és ő is olyan boldog. :) Kellett ez a löket, önbizalom növelő és hát nem titkolom kis előny talán majd a gimiben....
És a tanár írt neki egy kis üzenetet természetesen angolul,  amit most iderakok magamnak is, hogy mindig visszatudjam olvasni, mert ez olyan jó dolog.
"ÁDÁM! Congratulations. I am really happy about your result, and I am proud of you. You have developed the most during the last two years, and you were the most hardworking student of the group. Welldone, great job. I wish all the best for your future. If you have problems with grammar in the future, I will help you. Take care bye: J"
És amit a gyerekem válaszolt, arra még büszkébb vagyok és teljesen megvagyok hatva tőle (még akkor is, ha van benne pici hiba) :
Thank you for helping us. And thank you for the candy :D. When I g…

Mindenhol jó de a legjobb

természetesen otthon. Végre itthon vagyunk, mert úgy döntöttünk pénteken késő délután, hogy inkább hazajövünk, mint hogy másnap korán keljünk, úgy is 10-ig el kell hagynunk az apartmant. Pont olyan idő volt, amilyet szerettem volna. Nem volt túl meleg, olyan 24 fok körül mindig, bár a tűző nap ezt időnként melegebbnek éreztette. Minden nap tudtunk fürödni, illetve a fiúk én inkább olvastam, ha jól emlékszem három könyvet is kiolvastam egy hét alatt. Egy éjszaka esett az eső, meg kicsit délelőtt aztán hirtelen kisütött a nap és jó idő lett,  -amúgy pedig a Balatonnál szerintem mindig nyár van, még télen is - ezen kívül minden nap jó volt, nem dőlt rólunk a víz a kánikulától, hálisten de pont arra volt elég, hogy legyen fürdés meg napozás és kirándulás. Finomakat ettünk, kipróbáltunk új helyeket is. Azt szeretem ezekben a napokban, hogy a Balatonnál lelassul az idő. Ahogy odaérünk amellett, hogy megcsapja az orromat az a semmi máshoz nem fogható számomra nagyon jó víz illat valahogy mi…

Ötkor keltem

és azóta már lement egy mosás, kitakarítottam a spájznak használt nagy beépített szekrényemet,  a hűtőt is átnéztem, aztán bepakoltam a mosogatógépet. Na nem azért, mert én ilyen kisangyal vagyok, hanem mert nem tudtam tovább aludni. De jó ez, mire a gyerek felébred pár dolgon már túl is leszek. Úszott minden már napok óta, annyi helyre kellett menni, minden napra jutott egy egy intézni való, úgy hogy ráfér a házra egy alapos rendrakás.  Mától ketten vagyunk ismét, ez könnyebbség is meg nem is. Háztartást vezetni két főre, főleg ha abból az egyik egy kamasz lényegesen egyszerűbb. Az enyém nem egy "nagy igényű" gyerek, elvan bármilyen kaján, ha van mellette elég gyümölcs, elkészített limonádés és némi rágcsálnivaló. Úgy hogy most pár hónapig könnyű dolgom lesz az ebédet majd rendelem hétköznap vagy esetleg valami egyszerűt fogok összedobni. Csak semmi flanc. :) Ennek jegyében ma rántott cukkini lesz és valami zöldséges rizs, bulgur és van van házi majonéz is hozzá, férjem cs…