Jaj de jó lenne

most itt ülni és semmit tenni csak bámulni a vizet.

forrás
E helyett tegnap meggy lekvárt tettünk el, eddig már húsz üveggel sikerült és ez még csak az elsőnek érőről van. (meteor) Viszont mától  nem fogok dolgozni menni, legközelebb csak kedden, juhhhhhhhhhhhéééééééé. Öt nap szabadság, öt nap boldogság, öt nap amibe remélhetőleg minden bele fog férni, amit szeretnék. :) Gyorsan elviszem a gyereket suliba, aztán jövök haza pakolok ezerrel, mert délelőtt fél tizenegy körül jön a bútor. :) Addigra jó lenne üresre pakolni a szobát, felmosni (reggel még át kell festeni az egyik oldalt, de nem sok és gyorsan szárad) aztán berakhatjuk és reményeim szerint mire délután hazaér a suliból már a szépen berendezett szoba fogja várni. Nem tudja, hogy ma lesz kész, de mindennap kérdezi, hogy mikor. :)
Szeretnék egyenként végig menni a lakás összes helyiségén, fürdő, konyha és nappali főleg, mert már napok óta csak a befőzéssel és a gyerek szobájával voltunk elfoglalva, szinte semmi mást nem csináltunk. Kosz van és már zavar. Mosnom is kell, bár tegnap késő este azért arra még jutott idő, hogy két adag lemenjen.
Remélem ma azért kegyes lesz hozzánk az idő, bár tegnap kb. csak fél órát esett akkor se nagyon, de ha már itthon leszek akkor legalább tudjak kint is csinálni pár dolgot.
Főzni nem akarok, illetve csak pár lángost fogok szerintem sütni a diétás lisztemmel, egyrészt mert el kell használnom szép lassan, mielőtt lejár a szavideje (DW liszt) másrészt, mert a meleg ellenére én apró , fokhagymás, sajtos, tejfölös lángosról álmodozom.
Szombaton étterembe megyünk, ez a terv és vasárnap és hétfőn lájtosan szeretnék itthon lenni pihenni akarok, azt hiszem rám fér, főleg mentálisan.

Ezt pedig megörökítettem, hogy majd nagymama koromban is úgy tudjak rajta bőgni, ahogy most. :)


(ennél azért sokkal szebben ír, állítólag sietnie kellett. De hova? :D)

Megjegyzések

 1. :) Ezt mikor írta? gondolom, most találtátok a szobapakoláskor...
  Én nem vágyom tengerpartra,de máshova nagyon, lábatlógatni.... juj, nagyon izgis a szobarendezkedés! :) várom hogy legyenek fotók! :) - és a beszámolót, hogy mit szólt a nagyfiú....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Irodalom füzetben találtam, mikor belelapoztam. Biztos kellett pár mondatot írni mindenkinek. :) Izgalmasnak izgalmas, de ne tudd meg mekkora kupi és por van itt most. :( Most mostam fel egyszer, férjem elment a bútorokért, olcsóbb ha a Mömaxtól bérlünk kisteherautót, mintha fuvarost fogadnánk vagy ők hoznák házhoz. Addig remélem szárad rendesen, mert még egyszer tuti fel kell mosnom.

   Törlés
 2. Nagyon nagyon ügyesek vagytok és mindjárt kész lesz és szép! Es ez a pár sor olyan édes, bár tényleg rondán ír Á. de hát ha sietett, akkor érthető:))

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése