Múlnak a napok és

nem igazán van miről beszámolni, mert egyik olyan mint a másik. Letelt a szabadság :( :( :( és ahelyett, hogy baromira kipihentem volna magam mindig volt valami, leginkább mindig volt valaki nálunk. Az első két nap elment a gyerekszobával, óriási (tényleg) porral és kosszal a glettelés és festés után, de aztán egyszer csak vége lett. Kiskorú pedig végtelenül örül azóta is. Meg én is, mert birtokba vétel óta pontosan olyan rend van, mint első napon. Reggel beágyaz, minden a helyén végre nincs kacat és fecni mindenhol. Biztos elmúlik majd a nagy lelkesedés, de eddig működik. :)
Ma anyák napja, röhej még az elsejét is tovább tolta a tanár, jövő héten pedig már nyári szünet kezdődik. Legszívesebben el sem mennék!! annyira kiver tőle a víz. 
A gyerekek sehol nem voltak, állítólag holnap mennek strandra ha jó idő lesz, de annak nem igazán örülök, mert az ofőnk egy totálisan szétszórt valaki, ez a program nem neki való, olyan mintha a fellegekben járna és nem örülök, hogy strandra vinné a gyerkőcöket. Akkor már inkább egy mozi. Mondjuk ma hajnalban elkezdett esni az eső és hideg szél fúj és most is sötét van és borult az idő és lehűlt a levegő, úgy hogy nem tudom mi lesz holnap. Ja, ráadásul külön pénz kell belépőre, meg minden. Nem mintha nem adnék, de basszus akkor tényleg mire is adtam azt a rengeteg osztálypénzt évek óta?? Mert hogy az volt  a duma, hogy majd felsőben mennek két napos kirándulásra (még soha nem voltak) és drága lesz és sok lenne egyszerre beadni. Agyam eldobom.
A kis tavunk életre kelt, bár még mindig nincs teljesen kész (gyerekszoba project miatt) de egyik nap észrevettük, hogy rengeteg kis hal született :) kinyílt két tavirózsa, egyre több madár jön inni a parthoz és már vízipókunk és vízicsigáink is vannak. :) Még több növényt kell ültetnünk, sajna a falu tavánál nem találtunk semmit, úgy hogy még egy helyen megnézzük aztán rendelek a netről. De azért alakul.
Aki még nem alakul az meg én vagyok, mert csak jövő héten tudok először elmenni futni (péntek) és már nagyon szeretnék. 
Gyorsan még pár kép, aztán iszom egy jeges kávét. A nagy melegben rákaptam - meg azért is, mert még mindig nem merek nagyon kávézni a vérnyomás miatt - a Lidlben szoktam venni dobozosat, egész jó, bár a Spárban lehet kapni zacskósat, de az darabos és nem kifizetődő, viszont nekem jobban ízlik, mert kesernyés. 
Végre üres az egyik meggyfa, teljesen lecsupaszítottuk, a gyümölcsöt elraktuk lekvárnak és főztem egy csomó meggy levest belőle. A következő már félig piros, remélem lassan fog beérni, mert kicsit tele volt már a hócipőm a magozással. 
No, a képek most éppen így néz ki a szoba, lesznek még képek, meg a gyerek ágya fölé egy hosszú (másfél méteres) könyvespolc, amit nem akartunk megvenni, de most hogy kész látjuk, hogy oda pont jó lenne képekkel körülvéve és a kanapé mellé pedig még egy kis lerakodó valami, pici asztal vagy tároló rá egy  éjjeli lámpa mondjuk vagy pár személyesebb holmi....

Ez a bútor nagyon jó választás volt, alul a két nagy kihúzhatós fiók, ami belül fakkokra van választva mindent elnyel.


A zöld fallal nem vagyok kibékülve, de nem engedte bézses barnásra festeni. A zöld a kedvenc színe.
Megjegyzések

 1. Jó lett :) (hú, mekkora szoba!!!)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszi! nagy, 25nm sajnos - vagy nem?- ez a szoba a legnagyobb. sajna, ez már ezzel a házzal járt :) jobban örülnék, ha a nappali lenne ilyen nagy.

   Törlés
  2. Próbálom akkor elképzelni, kb akkora, mint a mi nappalink... hű! (ezekszerint akkor nálatok kisebb a nappali ennél?)

   Törlés
 2. Válaszok
  1. Köszi! Nagyon jól, igazi felnőttes szoba azt mondta :)

   Törlés
 3. De szép! Nagyon nagyfiús, én is boldog lennék vele, szuper!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése