Ugrás a fő tartalomra

Hát majdnem

elaludtam a munkahelyemen. Jól sejtettem én, hogy ma használhatatlan vagyok. Délig nem is volt semmi baj, de aztán olyan álomkór jött rám, hogy azt hittem lefordulok a székről. Egyébként mikor a gyereket elvittem és jöttem visszafele már az úton azon gondolkodtam, hogy majd fura lesz hazaérni a csendbe és egyedül lenni. Aztán az út második felétől már egész jó volt, rám szakadt ez a fene nagy egyedüllét a nem kell sietni sehova, nem kell főzni másnapra ha nem akarok és jut idő mindenre. Szóval most egész jó, bár még csak itt ülök és azon gondolkodom, hogy inkább mindjárt ledőlök úgy egy órácskára, mert még mindig alig tudok mozdulni. Nem tett jót ez a közös alvás. Vagy inkább nem alvás.
Na itt hagytam abba, aztán lefeküdtem és egy órája keltem fel. Gyorsan összekaptam a lakást, eltüntettem a reggelről itt maradt edényeket a mosogatógépbe, hállelúja, hogy van ez a masina mert pillanatok alatt úgy érzi az ember, hogy tök gyorsan lett tiszta konyhája, aztán felporszívóztam és kimostam a mosógépbe bekészített ruhát, kiteregettem, megetettem minden négylábút és lábatlant (halakat) meg szárnyasokat (két papagáj) komolyan mondom, mint egy állatkert már lassan és most megengedtem a fürdővizem, befekszem a kádba, majd az ágyba és alszom reggelig.
Itt a vége fuss el véle a mai napomnak. Baromira fáradt vagyok.Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mit is írhatnék?

Vannak történések - rosszak - de arról nem szeretnék.
Ami jó az az, hogy végre tegnap felkerült a nyelvvizsga eredmény és hát s i k e r ü l t és olyan nagyon örülök és büszke vagyok rá és ő is olyan boldog. :) Kellett ez a löket, önbizalom növelő és hát nem titkolom kis előny talán majd a gimiben....
És a tanár írt neki egy kis üzenetet természetesen angolul,  amit most iderakok magamnak is, hogy mindig visszatudjam olvasni, mert ez olyan jó dolog.
"ÁDÁM! Congratulations. I am really happy about your result, and I am proud of you. You have developed the most during the last two years, and you were the most hardworking student of the group. Welldone, great job. I wish all the best for your future. If you have problems with grammar in the future, I will help you. Take care bye: J"
És amit a gyerekem válaszolt, arra még büszkébb vagyok és teljesen megvagyok hatva tőle (még akkor is, ha van benne pici hiba) :
Thank you for helping us. And thank you for the candy :D. When I g…

Mindenhol jó de a legjobb

természetesen otthon. Végre itthon vagyunk, mert úgy döntöttünk pénteken késő délután, hogy inkább hazajövünk, mint hogy másnap korán keljünk, úgy is 10-ig el kell hagynunk az apartmant. Pont olyan idő volt, amilyet szerettem volna. Nem volt túl meleg, olyan 24 fok körül mindig, bár a tűző nap ezt időnként melegebbnek éreztette. Minden nap tudtunk fürödni, illetve a fiúk én inkább olvastam, ha jól emlékszem három könyvet is kiolvastam egy hét alatt. Egy éjszaka esett az eső, meg kicsit délelőtt aztán hirtelen kisütött a nap és jó idő lett,  -amúgy pedig a Balatonnál szerintem mindig nyár van, még télen is - ezen kívül minden nap jó volt, nem dőlt rólunk a víz a kánikulától, hálisten de pont arra volt elég, hogy legyen fürdés meg napozás és kirándulás. Finomakat ettünk, kipróbáltunk új helyeket is. Azt szeretem ezekben a napokban, hogy a Balatonnál lelassul az idő. Ahogy odaérünk amellett, hogy megcsapja az orromat az a semmi máshoz nem fogható számomra nagyon jó víz illat valahogy mi…

Ötkor keltem

és azóta már lement egy mosás, kitakarítottam a spájznak használt nagy beépített szekrényemet,  a hűtőt is átnéztem, aztán bepakoltam a mosogatógépet. Na nem azért, mert én ilyen kisangyal vagyok, hanem mert nem tudtam tovább aludni. De jó ez, mire a gyerek felébred pár dolgon már túl is leszek. Úszott minden már napok óta, annyi helyre kellett menni, minden napra jutott egy egy intézni való, úgy hogy ráfér a házra egy alapos rendrakás.  Mától ketten vagyunk ismét, ez könnyebbség is meg nem is. Háztartást vezetni két főre, főleg ha abból az egyik egy kamasz lényegesen egyszerűbb. Az enyém nem egy "nagy igényű" gyerek, elvan bármilyen kaján, ha van mellette elég gyümölcs, elkészített limonádés és némi rágcsálnivaló. Úgy hogy most pár hónapig könnyű dolgom lesz az ebédet majd rendelem hétköznap vagy esetleg valami egyszerűt fogok összedobni. Csak semmi flanc. :) Ennek jegyében ma rántott cukkini lesz és valami zöldséges rizs, bulgur és van van házi majonéz is hozzá, férjem cs…