Ugrás a fő tartalomra

Nem ment ez a

reggeli 7 km futás. Lett helyette laza öt kilométer, kicsit szenvedve, de éppen elég volt. Megálltam öt után, mert éreztem, hogy utána már csak nyögvenyelős, utálkozós akármi lenne és azt nem akartam. Így időben beértem, tusoltam, kávéztam, dolgoztam a csendben és pont jó volt így, ahogy volt, most meg zenét hallgatok jaj de most ez a két kedvencem, ismeritek? Rá is rakom majd a lejátszómra a pénteki futásomhoz.


Jaj ezek most nekem nagyon, nagyon. :) Tudom fura. Először nekem is, de annyira megmaradtak, főleg az első,  hogy ezeket dúdolgatom már tegnap óta.

Elhoztam a smoothie gépemet magammal, megcsináltam a meggyes, áfonyás, joghurtos italomat és most a hűtőben pihen, hogy tízóraira legyűrjem. Próbálkozom visszaállni a régi étkezésemre, most úgy érzem menni fog minden amit elhatároztam. Ezalatt a pár nap alatt is sokat változott, pozitív irányba a hozzáállásom, a komfort érzetem, nem vagyok napközben olyan fáradt, sokkal több mindent megtudok ismét csinálni otthon. Jó, mondjuk az is nagyban hozzájárul, hogy már nincs kánikula. Végre.
Hát így, lassan.

Megjegyzések

  1. Futni ezek után sem fogok szerintem :), bár a reggeleknél eléggé csábító.... és tegnap este is szembefutott egy csaj, mikor tekertünk a Lajta-parton, irigyeltem is, de tudom, hogy egyedül ilyen helyen - pedig itt lenne a legjobb -nem mernék... :( viszont már nézegetem, hogy mialatt Hanna majd pingpongra jár, a héten a kettő alkalomból legalább egyszer elmenjek valamilyen tornára. Várom! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nyár...

Futással akartam

kezdeni a napomat, de miután már lassan a harmadik napja ébredek fel hajnalban fejfájással letettem róla. Hogy a meleg készít most ki ennyire vagy valami más miatt van már nem tudom, de hajnali négy óta vagyok fent, bevettem már gyógyszert, ittam kávét talán lassan jobb lesz. Borzasztóan érzem magam attól, hogy elkezdődött ez a hét, semmi kedvem kimozdulni a még viszonylag hűvös lakásból és elkezdeni a hétfőt. Minden porcikám tiltakozik ellene, talán ezért is van az egész rossz közérzetem. Az irodában nincs egy rohadt légkondi sem, megfulladunk már a melegben, ha meg bekapcsoljuk a ventilátort nem hiszem, hogy baromi egészséges lenne, ha a pofánkba  arcunkba tolja a felkavart poros levegőt.  Minden nyűgöm, minden rossz történés ami az utóbbi jó pár hétben volt most terített be igazán, elfáradtam rendesen. Heteket, sőt hónapokat szeretnék pihenni - anyukámat agydaganattal műtötték,  a sokk és a műtét után felváltva megyünk a húgommal hozzá, intézzük a bevásárlást, főzést,  amit kell. …

Éjjel annyira

megörültem, hogy mindjárt itt a jó kis eső, lehűléssel meg széllel, hogy majdnem öröm táncot lejtettem az ágyam közepén. A kitárt ablakon át ugyan is olyan jó kis szél jött be és akkorát villámlott, hogy már azon gondolkodtam mikor hallom a most már felszabadítónak ható dörgést, meg az eső kopogását a terasz tetején.....aztán kb. a szellő tartott vagy 5 percig és villanás sem volt több. Még az is lehet, hogy egy meteor volt vagy egy hullócsillag. Vagy leesett ufo. Vagy fogalmam sincs. Mérgemben elaludtam. Most már baromi nehéz itt is, átmelegedett a ház és ezt igazán csak a lefekvésnél érzi az ember, mert még mindig ha bejövök kintről hűvösnek érzem itt bent a levegőt, de aludni már nem igazán lehet normálisan. Ja, mi megszoktuk, hogy kb. az alvásra szánt hőmérséklet télen 18-19 fok, nyáron meg általában 24 fölé nem megy, de most már 26 van rendesen itt is és ez már nem nekünk való.  Ma már dolgozom, de négy nap és végre egy hosszú szabadságon leszek. A négy nap alatt viszont remélem…