Ugrás a fő tartalomra

Jól elkapott

ez a nátha. Hála a kolléganőmnek, aki beköhögte teljesen bacikkal az irodát. A tegnapi napom eléggé tetőzött és egyáltalán nem esett jól az sem, hogy két órát mászkáltam Kiskorúra várva még este. Alig vártam, hogy hazaérjünk és mire itthon voltunk már fáradt voltam és nyűgös, elfogyott fél csomag százas papírzsepi, fájt a hátam és úgy mindenem. Náthásnak lenni az egyik legrosszabb dolog a világon, még akkor is ha épp nincs láza az embernek. Fél hétkor ágyban voltam, tízkor meg már nem bírtam feküdni. Addigra már mindenki lefeküdt és aludt, na én akkor felkeltem és engedtem egy kád forró vizet, feküdtem benne, majd teát csináltam magamnak, kicsit jobb is lett és itt ücsörögtem egészen fél kettőig, mert sokkal jobb volt mint vízszintesen lenni. Legalább levegőt kaptam. Négy óra óta megint fent vagyok, szóval aludni na azt nem sokat aludtam és nem is tudom, hogy bírom ki a mai napot munkával. Pedig most éppen van elég. Ha ma rettenet rossz lesz, akkor holnap reggel elmegyek az orvoshoz és két napot itthon leszek és a hétvégével együtt akkor talán elég is lesz, hogy összeszedjem magam. 
Amúgy meg annyira nem szeretem ezt az időszakot, ami itt nálunk megint kezd kialakulni. A férjem elvileg jövő hét végén indul és ilyenkor már eléggé felfokozott állapotban működik. Az mondjuk új, hogy aludni egyre kevesebbet tud emiatt, nem is értem mert még hol van azért az indulás? És még van pár elintéznivaló is.....szóval jó lenne, ha már minden el lenne rendezve és nyugalmas időszak lenne.
Egyébként pedig ez lesz a harmadik hús mentes napom és egészen jól bírom, sőt. Kifejezetten tetszik.
Kiskorú is tök jó most a suliban, tegnap is beficegett fizika dolgozatnál az ötös, nyelvtanból négyes, szóval nincs ilyen téren most panaszra ok, összességében jobban teljesít, mint tavaly. És kopp kopp maradjon ez így a félévig, csak ennyit kívánok most magunknak.

Megjegyzések

 1. Gyógyulást! Nincs eukaliptuszos illóolajatok? én ilyenkor mindig rakok a fürdővízbe, sokat segít!

  VálaszTörlés
 2. Jobbulást neked! Azt ajánlotta nekem egy természetgyógyász, tegyek a fürdővízbe sót, sőt az orrba is szívjam fel a sós vizet. Fertőtlenít. Ki is próbáltam anno. Az adagolást meg ne kérdezd.

  VálaszTörlés
 3. Ha a hal és a csirke nem számít húsnak akkor én évek óta nem szem piros húst... max 1évben egyszer karácsonykor az ünnepi ebédnél és a töltött káposztát :)
  Gyors gyógyulást mert jön a karácsony :)

  VálaszTörlés
 4. Gyors gyógyulást!-) és kitartást!!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nyár...

Futással akartam

kezdeni a napomat, de miután már lassan a harmadik napja ébredek fel hajnalban fejfájással letettem róla. Hogy a meleg készít most ki ennyire vagy valami más miatt van már nem tudom, de hajnali négy óta vagyok fent, bevettem már gyógyszert, ittam kávét talán lassan jobb lesz. Borzasztóan érzem magam attól, hogy elkezdődött ez a hét, semmi kedvem kimozdulni a még viszonylag hűvös lakásból és elkezdeni a hétfőt. Minden porcikám tiltakozik ellene, talán ezért is van az egész rossz közérzetem. Az irodában nincs egy rohadt légkondi sem, megfulladunk már a melegben, ha meg bekapcsoljuk a ventilátort nem hiszem, hogy baromi egészséges lenne, ha a pofánkba  arcunkba tolja a felkavart poros levegőt.  Minden nyűgöm, minden rossz történés ami az utóbbi jó pár hétben volt most terített be igazán, elfáradtam rendesen. Heteket, sőt hónapokat szeretnék pihenni - anyukámat agydaganattal műtötték,  a sokk és a műtét után felváltva megyünk a húgommal hozzá, intézzük a bevásárlást, főzést,  amit kell. …

Éjjel annyira

megörültem, hogy mindjárt itt a jó kis eső, lehűléssel meg széllel, hogy majdnem öröm táncot lejtettem az ágyam közepén. A kitárt ablakon át ugyan is olyan jó kis szél jött be és akkorát villámlott, hogy már azon gondolkodtam mikor hallom a most már felszabadítónak ható dörgést, meg az eső kopogását a terasz tetején.....aztán kb. a szellő tartott vagy 5 percig és villanás sem volt több. Még az is lehet, hogy egy meteor volt vagy egy hullócsillag. Vagy leesett ufo. Vagy fogalmam sincs. Mérgemben elaludtam. Most már baromi nehéz itt is, átmelegedett a ház és ezt igazán csak a lefekvésnél érzi az ember, mert még mindig ha bejövök kintről hűvösnek érzem itt bent a levegőt, de aludni már nem igazán lehet normálisan. Ja, mi megszoktuk, hogy kb. az alvásra szánt hőmérséklet télen 18-19 fok, nyáron meg általában 24 fölé nem megy, de most már 26 van rendesen itt is és ez már nem nekünk való.  Ma már dolgozom, de négy nap és végre egy hosszú szabadságon leszek. A négy nap alatt viszont remélem…