Ugrás a fő tartalomra

Na jó, most már elmondhatom

hogy végül én is láttam iszonyú tömeget, meg idegességet, meg türelmetlenséget, szóval mind azt, amit eddig nem így karácsony előtt pár nappal. Sajnos balesetet is az áruháznál, ahova mentem még kihasználva, hogy a gyerek nincs itthon, pont ott ahol be kellett kanyarodni elé, nagyon sajnáltam azokat, akiknek összetört a kocsijuk és ott is akkora tömeg volt, hogy azért imádkoztam, hogy ne jöjjön belém senki. Eredetileg csak ásványvizet és némi üdítőt akartam venni, de amikor megláttam a sok embert és már azt érzékeltem, hogy mindenki türelmetlen, nos akkor úgy döntöttem, hogy amit lehet a két ünnepre is megveszek, mert nekem ez az egy óra a  tömegben is pont elég - lenne - ahhoz, hogy elfelejtsem, hogy az ünnep szép és vidám. Szóval vettem gyümölcsöt,  zöldséget, tejfölt, olajat, meg még ami kellett, sőt még a szilveszteri virslit is megvettem biztos ami biztos. Ma már csak átugrom a munkahelyem melletti boltba, ott megveszem a gyerek laktózmentes tejét, meg a friss kenyeret amit szeret és kb. ennyi, kész vége hatszáz. Tegnap még hazaszállítottam az ajándékokat, a kocsim tele volt mindennel, eldugtam őket. Húgom ajándékát már ki sem vettem a csomagtartóból, mert egyrészt elég nehéz, másrészt egy bazi nagy dobozban van, úgy hogy azt még sétáltatom kicsit. Ma még egy utolsó munkahelyi megmutatkozás, mert munka szerintem már nem igazán lesz, viszek egy kis ajándékot a közvetlen kollégáimnak, kora délután lesz egy fél órás kis összejövetel aztán megyek Kiskorúért és végre szabadság. :) 
Ha hazaértünk, akkor meg iszom egy ilyen habos kávét és nézem, ahogy a gyerek a karácsonyi mézesét fogja sütni és díszíteni a konyhában. Na jó, a díszítésbe besegítek majd. :)


Megjegyzések

 1. :) akkor szép utolsó napot! nekünk kapkodósra sikerült a szerdai melóhelyi, jobb az, ha egyedül vagyok ott a legvégén, az az igazi. Most meg mindenki egyszerre végzett, jaj.
  Sajnos nekem is van még egy boltos köröm, pedig úgy izzítottam arra, hogy mindent megvegyek... mindegy, holnap időben bemegyek még reggel, és kakukkmarci :)

  VálaszTörlés
 2. Mi is megejtettük az utolsó, ünnep előtti vásárlást. Ma még dolgozom egyet, aztán hat nap itthon. Várom nagyon, évek óta nem volt ilyen.
  Szép ünnepet nektek!

  VálaszTörlés
 3. Boldogságos Ünnepeket nektek Tami!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Úgy érzem lassan

ez a blog tényleg az utolsókat rúgja. Tegnap is elkezdtem írni, de aztán félbehagytam mert olyan kis semmiségekről szólt volna, hogy maximum a visszaemlékezéseimre lett volna jó, ha mondjuk 20 év múlva olvasnám. Na, akkor csodálkoztam volna rá, hogy jéééé ezen a napon sem történt semmi  ez és ez történt velem, velünk.  Nem tudom van e értelme még minden nap vagy két naponta ugyan olyan dolgokról vagy sokszor nagyon hasonlókról írni, én is unom saját magamat. Hosszú ez a január.  Eszembe is jutott, hogy szerintem sokkal jobb lenne januárban téli szünetet tartani az iskolákban, mert decemberben annyi történés van, kezdve a télapóval meg a karácsonyi készülődéssel itthon is, iskolákban is, hogy az úgy is hamar elmegy, pörög mindig van valami, amit lehet várni, amire lehet készülni. Aztán hirtelen vége és a következő hónap általában lassú, szürke és hideg és hirtelen üres. Látom ezt a gyereken is mármint, hogy olyan semmilyen ebben az időszakban. Ő is lassú és időnként türelmetlen, meg f…

Vannak olyan dolgok

amik pár éve, hónapja még hogy úgy mondjam kiakasztottak. Ma már tudok vállat rándítani és nem foglalkozni vele. Ilyen egy egy munkahelyi dolog is, sőt időnként több munkahelyi dolog. Nem megyek bele a részletekbe, de pont tegnap ilyen nap volt és annyira, de annyira röhejes, hogy emberek képesek megsértődni apró dolgon (amiben ő hibázott,de még ő sértődik meg)  olyannyira, hogy nem köszön, sőt még a szemedbe se néz....én ezt már vicc kategóriába sorolom. Pláne akkor, ha onnan közelítjük meg a dolgot, hogy akár a gyereked is lehetne. Már csak ugye illemből is. A tiszteletet direkt nem írom, mert azt egyáltalán nem várom el, hogy is tehetném? Nem vagyok én senki csak egy dolgozó a sok közül. Mondjuk ezen kb. öt másodpercig fenn tudok akadni, mert azért na de mire kettőt fordulok már le is szarom van ejtve. Akinek nem volt gyerekszobája, annak nem volt gyerekszobája, bárhogy is akarja bizonyítani. Úgy elképzelem, mikor látom a gyűrűt az ujján és valószínű pár hónap múlva esküvő is lesz…

A hétvégi tavasz

huss elröpült, ma hajnalban már határozottan hűvös van és a szél is fúj. A tegnap vízparti sétálás elmaradt, volt itt víz elég majdnem egész nap szakadt az eső. Így végül maradt a kuckózás, meg az olvasás, filmnézés és mivel a gyerek inkább az apjával játszott neten, mint hogy a menjünk moziba kérdésre igennel feleljen, én elég jól haladok a kiválasztott könyvemmel. Amiről azt hittem majd jobb lesz, de egyelőre várom hogy beinduljon. Épp ott tettem le tegnap este, mikor talán elindul valami úgy hogy talán van remény. Mostanában nem igazán kötött le egy könyv sem annyira, hogy le se tudjam tenni úgy látszik a fülszöveg részekre mennek a kiadók, mert sorozatban sikerül belenyúlnom olyanba, ami a futottak még kategóriába sorolható, egyszer olvasós vagy többszöri nekifutásra sikerül a végére érnem, mert mindig félbehagyom. Pedig elvileg majd mindegyik jónak ígérkezik. Vagy én vagyok sokszor türelmetlen. Most, hogy belengette az idő a tavaszt már én is kezdek türelmetlen lenni és várom a …