Nagyon nem szeretem, hogy

amikor itthon vagyunk, akkor hussss elröpülnek a napok. Tulajdonképpen az ünnepek után már nem is igazán csinálunk nagyon dolgokat, nincs jövés menés sehova, itthon vagyunk, játszunk, filmet nézünk, elmegyünk sétálni a kutyával az erdőbe, szóval semmi nagy dolog, olyan ráérős, nyugis minden. Annyira élvezem ezt, olyan jó itthon lenni. Jó lehet még másodikára majd beiktatok valamit, éttermezés, megint egy mozi, sétálás a városban, nézelődés itt ott....nem tudom még. (aaaaaaaannnnyiira nem akarom a január harmadikát :(  )
Mondjuk a gyerek még mindig alszik - lehet mindjárt meg is nézem mi van már - tizenegy óra van már. Csak nincs baja. (jó megnéztem. mozog a takaró fel le.)
Mindenki el van dőlve az Utolsó Jediktől. Én annyira nem. A gyerek sem. Jó volt, szuper effektekkel, meg képekkel, de a gyerekkel egyetértettünk, hogy 1. a legrégebbi három rész az a minden 2. Han Soló nélkül pedig nem Star Wars a Star Wars. És keveset szerepeltek a robotok. És kár, hogy eladták a Walt Disneynek. Úgy hogy csinálunk egy egész napos filmnézést, amiben megnézzük az első három részt. Csak hogy helyére kerüljön a világ rendje. :)
Valaki meg már reggel nyolc óta vágja láncfűrésszel a tűzifát. Kicsit unom már így közel az ebéd időhöz. :/
Ma ismét tök jó az idő, ezerrel süt a nap és nincs is olyan hideg, mint tegnap. Talán ma jó lenne sétálni egyet az erdőben. Egyszer már sikerült mióta szabin vagyunk, de megmondom őszintén annyira jó a semmit csinálni, hogy nagyon. De felemelem a fenekem, ha felkelt a gyerek és végre tényleg, tényleg kitakarítom a kocsit. Mert mindig csak írok róla, de mindig elmarad. Kívül már csillog, villog - amíg el nem indulunk megint valahova - úgy hogy már csak belül kell szépíteni. Meg végre kidobni a csomagtartóból, ami már nem kell oda. Pl. nyár óta hordozom magammal a nyaralásról bent maradt labdát, amit még a Balaton vízében dobáltunk egymásnak. Meg két db. ping pong ütőt. Meg kb 30 db szatyor sem kell, ami még szerintem a tavalyi karácsonyi bevásárlásokból plusz az ideiből ott maradt.
Meg jó lenne most már tényleg valami sajtosat, sósat sütni, mert az is elmaradt. Inkább játszottunk helyette. De ha ma sütünk, akkor holnap a gyerek is tud belőle magával vinni a bulira. Úgy hogy sütünk.
Szóval, semmi semmi érdekes nincs.


Megjegyzések

 1. Érdekes, hogy a Star Wars-ról lányos anyukáktól még nem hallottam :) - szóval minket abszolút nem hoz lázba - érdekes-. Nem is igazán emlékszem, hogy valaha végignéztem-e bármelyik részt... hátöööö... :)
  A kocsi nekem is fullkoszos, de hideg van, nincs ingerenciám suvickolni, de a csomagtartóját éppen tegnap pakoltam ki, mert beraktam három nagy zsák ruhát, amit elvittem a kidobóba ma. Én az év második felében rászoktam arra, hogy mindig visszarakok egy jólbevált táskát - egy jyskes közepes méretű extraerős táska - a csomagtartóba, és ezzel vásárolok, plussz a tatyómba van mindig egy vászontáska. Meg találtam nemrég a szekrénybe egy ilyen nejlon hűtőtáskát, azt az eldobhatósat, azt is betettem, mert sokszor jártam úgy, hogy vettem volna valami fagyasztottat, dehát...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egy hűtőtáska van bent a húsoknak, vaj, sajt ennek annak, igen még ilyenkor télen is :D plusz egy bevásárló kosár. a többi az ajándékoknak volt, amiket a boltokban adtak, abból kikerültek az ajándékok, bent maradtak a szatyrok. nem azzal járok én sem bevásárolni.

   Törlés
  2. A hűtőtáska összecsukható, Aldiban vettem , nem az a nagy böszme műanyag. :)

   Törlés
 2. Boldog új évet kívánok nektek!

  VálaszTörlés
 3. Legyen ilyen nyugodt a jövő évetek is! 🍀

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése