Pont úgy volt és van

minden jól, ahogy. A szenteste pont úgy, az ajándékok pont úgy, a skypeos karácsonyozás is pont úgy, még akkor is ha nem szokványos. A laptop kameráján keresztül is érezhető volt az ajándékozás öröme és a karácsony hangulata. Mindent eltaláltunk Kiskorúnál egytől egyig, még is aminek a legjobban örült az a csináltatott, egyedi pólók voltak. Nem kell ide méregdrága, fényes ajándék én mindig mondom, elég ha ismerjük a gyereket. :) Nekem is volt egy nagyon nagy meglepetés, amire nem számítottam, az én mindig nagy dumás gyerkőcöm nagyon jól titkolta, hogy nekem is vett ajándékot, egy nagyon szép ezüst karkötőt kaptam tőle. :) Legszebb ajándék az övé ez biztos. :)  24-én délután szüleimnél voltunk, ott is mindenki mindennek örült, majd hazatérve társasoztunk, filmeztünk, zenét hallgattunk. Tegnap anyósomnál voltunk, ott tágabb körben karácsonyoztunk, bár kevesebb időben gondolkodtunk, még is tovább maradtunk. Voltak finomságok, a szokásos kacsa nem maradt ki, nagyon jól sikerült. Az általam rendelt haltál és a sültes nagyon finom, de rengeteg. Ezek a tálak tuti nem két személyesek, ahogy mondták, még mindig tele a hűtő vele. Nem tudom mikor fognak elfogyni, mert bár nem ettünk sokat, se itthon, se máshol már tele vagyunk a karácsonyi ételekkel. Ma moziba megyünk, szerintem én nem is fogok ebédelni, jól fog esni a pattogatott kukorica ebédre. :) 
Remélem addigra a fejfájásom is elmúlik, mert hajnal óta szenvedek vele. Nagyon jó idő van, ezerrel süt a nap, meleg van kint, meleg szél fúj, tuti belejátszik a fejfájásomba. 
Nagyon hamar elteltek az ünnep napjai, ma már az utolsó. Rossz az elmúlás ebben is, ezért szeretem a karácsony előtti készülődést, mert az jó sokáig tart. :) A három nap hip hop elmúlik és jönnek a szürke hétköznapok, bár mi még itthon maradunk január harmadikáig, még is utána olyan üresség lesz kicsit az emberben. Na, de ma még karácsony, még lehet örülni neki, még karácsonyi filmeket nézünk a tévében este, még mindig a karácsonyi társassal játszunk -  jól eltaláltuk azt is - még mindig a karácsony a fontos ezen az utolsó napon. :) 

Megjegyzések

Megjegyzés küldése