Csütörtök

Hát na, erre a hétre aztán nem lehet panasz, mert olyan gyorsan múlik - ahogy már írtam is - mint a fene. Ma már csütörtök, ami mint tudjuk kispéntek :) szóval most lehetne már kicsit lazítani, ellenben nekem van két három viszonylag sürgős munkám, úgy hogy csak gyorsan pötyögök pár sort. Olyan jó volt tegnap végre úgy hazaérni, hogy nem kellett csinálni semmi különöset. A lakás tiszta, vacsorát rendeltem a gyereknek, azt vittem haza magammal, úgy hogy nem is kellett főznöm, nekem van még ajándékba kapott kocsonya. :) Anyósomtól. Az meg nagyon jó, mert szinte nulla ch-s. :) A gyereknek mondjuk nagyon hosszú napja volt, mert angol nyelvvizsga felkészítő után hatra ment matekozni, majd haza, ott földrajz kiselőadásra készült már, komolyan mondom azon csodálkoztam, hogy ezt egy vinnyogás nélkül teljesítette szegény. Mondanom sem kell, hogy fél tízkor beesett az ágyba és aludt reggelig moccanás nélkül. Tegnap pedig megkaptuk a felvételi lapokat, amiket ki kell tölteni, hogy melyik suli, milyen kód, milyen sorrend....na ezt jól elfelejtettük, remélem nem mára kellett visszahozni. 
Ma pedig ilyen szépségesen kinyílt a szintén ajándékba kapott jácintom és olyan, de olyan illata van, hogy bárki aki belép az ajtón egyből keresi a virágot.


Ez meg otthon van a kaspóból kikerült a mikulásvirág és tegnap otthonra is vettem jácintot. Remélem ő is ilyen szép virággal ajándékoz majd meg.
Ezt nem tudom mutattam e már, de két puding amit abban a fűszeres boltban vettem, Dubaiból jöttek az országba és valami isteni és kevés kalóriával rendelkeznek. Amúgy meg olyan a mártás, mint valami gumi az alján pedig a kockára vágott gyümölcs van valamivel bevonva, nem cukor az tuti.
Ezt meg mutattam már vagy sem nem tudom, de ha igen akkor meg jó ránézni ismét. Nagy krumplik bevágva úgy hogy az alját nem vágom át, belerakva kolbász karika és nagyon ropogósra megsütöttem. Pici olivával megöntöztem, só, bors ment rá és csináltam hozzá egy márványsajtos, fetás tejfölös mártogatót. Próbáljátok ki, lehet még belerakni közé sajtos is, úgy is jó.

Megjegyzések

  1. Esküszöm, hogy az ikertesóm vagy! Ezen a héten ezt a krumplit csináltam, igaz én natúran, kókuszzsírral lekenve, hozzá szójajoghurt és csicseriborsó. Finom vegán kaja volt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is rossz ötlet! Van is itthon csicseriborsóm. :) Most úgy is megint vissza akarom szorítani a húst, még jót is fog tenni. köszi az ötletet. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése