Hát elért minket is

a hideg. Hó nem esett, arra nem ébredtünk szerencsére - láttam sokan igen - de a hideg és a metsző szél az már itt van. Furcsa ez most, ennyi tavaszias nap után. Az ember hajlamos volt rá, hogy hozzászokjon a jóhoz. Volt olyan nap, hogy nem is kellett fűteni, mert a vastag falak annyira átvették a meleget, hogy a tízenfokban nem hűlt ki a ház. Na, legalább megspóroltunk egy kis tüzelőt.
Tegnap egy jól irányzott lelépéssel elmentem futni, már akkor éreztem, hogy bizony ideér az időjárás változás, mert hideg volt, fújt a szél, nem is maradtam sokáig csak három kilométert mentem. Szerintem nem is tudtam volna többet, hozzá kell még szoknom. Az az igazság, hogy még nem szerettem meg úgy igazán, pont mint amikor pár éve elkezdtem, az első pár száz méterben állandóan az zakatolt a fejemben, hogy minek jöttél, minek csinálod, minek szenvedsz, de tudom, hogy amint hozzászokik a szervezetem már ismét ugyan úgy élvezni fogom, mint régen és hiányozni fog, ha majd ki kell valamiért hagynom egy egy napot. Még nem tartok ott, de tudom, hogy lesz ilyen is. Úgy hogy "szenvedek" tovább és csinálom :) Ennél a sportnál látom, hogy hamar változik az egész testem, felépítésem és ez nekem sokat számít.
Tegnap elmaradt a gardrob rendezés és a terasz  ma ezt megakarom csinálni délelőtt aztán ennyi. Ezt a hétvégét majdnem teljesen a pihenésnek szenteltük.
Főznöm kellene még valamit, amit tudnék vinni a munkahelyre is, valami egyszerűt.....
Nem sok minden történik, sőt inkább semmi úgy hogy nem igazán tudok most semmiről beszámolni, de jó ez így most, nagyobb történések nélkül.

Ui. a gyereknek csináltam kolbászos tojásrántottát, megkóstoltam és megállapítottam, hogy már nem esik olyan jól, mint pár hete.

Megjegyzések