Ugrás a fő tartalomra

Kicsit próbáltam tavasziasabbra

venni itt a figurát, először meglepő volt ez a zöldes felület, de ahogy többször ránéztem már nagyon szerethetővé vált, úgy hogy hagyom. Picit majd még lehet finomítok a dolgon, de nem tudom még. 
A hétvégén elkezdett zakatolni a fejemben az, hogy itt van vége. Itt van vége az írásnak. Egyrészt elég hosszú ideje már, hogy elkezdtem a blogot, másrészt pedig egyre inkább kifogyok a szóból. Nincsenek eget rengető bejegyzéseim, mostanában minden nap ugyan olyan, kit érdekelnek a hétköznapok? Szeretném lecsökkenteni a netes világot magam körül, sok mindent elhanyagoltam a való világból. Mostanában sokat ültem itt, hol írtam, hol olvastam más blogokat, hol néztem sorozatot, pinteresten képeket, lett az instagramon is oldalam, ami amolyan napló szerűvé vált nekem csak képekkel, nagyon megszerettem (mert közben nagyon megszerettem az új telefonomat bármennyire is tiltakoztam ellene beszippantott, mivel igazán klassz képeket tudok csinálni vele) szóval túl sok minden amivel jól elment az időm és azt vettem észre, hogy olvasásra, kertezésre, lakásszépítésre meg sokkal kevesebbet fordítottam, mint szerettem volna. Szóval nagyon is megfordul(t) a fejemben, hogy egy időre bezárom a blogot. Megszüntetni még azért nem akarom, vagy ki tudja? 

Megjegyzések

 1. No, éppen úgy, ahogy én is gondolom:), vagy teszem, vagy érzem. DE! tök sokminden jóságot teszel fel a kertről, kertszépítésről, vagy a házatokról, ami teljesen egyedi, és jó látni olvasni. Nekem ez - is - hiányozna nagyon.
  Az új felületet pedig nagyon üdvözlöm, személy szerint a fehérbetűs sötéthátteres oldaltól gülüzött a szemem mindig :). Ez jobb...

  VálaszTörlés
 2. Szia, régóta olvaslak már, nekem az tetszett, hogy felkelsz hajnalok hajnalán, főzöl egy jó kávét és közben leírod a gondolataidat. Próbálsz életmódot váltani, figyelsz a gyerekre és viszed a háztartást sokszor egyedül, ez igazán figyelemreméltó. Szomorú lennék, ha befejeznéd. Veled együtt izgulok a gyerek felvételije miatt, hát nehogy abbahagyd ! És jó a zöld szerintem is. Köszi : Éva

  VálaszTörlés
 3. Már attól megijedtem, hogy tegnap jelszavas lettél
  Én szeretem a világodat. :)

  VálaszTörlés
 4. Szia, jó reggelt :-) a Zöld héttér nagyon jó :-), tetszik nekem is. Én nagyon szeretem olvasni a szürke hétköznapokat, vagy bármit ami eszedbe jut. Minden reggel, a kávé mellett olvaslak - várom az új bejegyzéseket. De nem akarlak befolyásolni :-) Legyen szép napod :-)

  VálaszTörlés
 5. Meglepi volt a tegnap, és nem kellemes, hogy nem tudtam belépni ide hozzád. Ne szüntesd meg, szeretlek/szeretünk olvasni téged. Persze megértem, ha zársz vagy ilyesmi, meg tiszteletben tartom akármi is legyen a döntésed. Az Insta engem is beszippantott, szeretem, ha csak fotókat tőltök fel, attól is visszajön a hangulat, az érzés ami épp akkor bennem volt.

  VálaszTörlés
 6. Szeretem olvasni a bejegyzéseidet. Kicsit ott lehetek veled majd mindennap.
  Az új dizájn nekem tetszik. Ha van még erőd maradj itt, mert hiányoznál sokunknak!

  VálaszTörlés
 7. Persze, hogy hiányoznál nekem is, szóval ha bezársz küld légyszi jelszót!!! :)

  VálaszTörlés
 8. Ó, ne!!! Írtem is molyon, hogy bezártál? de ott sem vagy...
  Ez a zöld nagyon jó!!!! asszem ez a county zöld-)
  Tetszik Az ötödik levél? Én már kiolvastam... nekem tetszett, a Keddi nők jutottak róla eszembe... remélem lesz folytatása!!!-)
  Meg a blogodnak is!!!-)

  VálaszTörlés
 9. Szia,
  én is régóta olvaslak és tényleg nagyon hiányoznál, ha nem írnál.
  Szerintem semmi baj a hétköznapok apró-cseprő eseményeinek leírásával,
  hát nincs mindennap ünnep és nem történnek mindennap nagy események
  sem. Nekem például nagyon tetszik, hogy mostanában leírod, hogy miket
  eszel és bár nem főzős blog, de néhány recept is jól jönne néha.
  Gyereknek drukkolás és várom az írásaidat.
  Erika

  VálaszTörlés
 10. Szia!
  Csatlakozva az előttem írókhoz:szeretem a posztjaid,ahogy leírod a mindennapokat,amelyeket mi is megélünk így-úgy és sokszor,- téged olvasva -visszaköszönnek az engem is foglalkoztató dolgok... :)
  A tavaszt idéző zöld háttér nagyon kellemes;szinte érezni rajta a megújulást.. ;)
  Várom ám,hogy továbbra is írj!!
  Üdv:Marcsi

  VálaszTörlés
 11. Húúú, de megijedtem. Véletlenül kidobott a rendszer, figyelmeztetve, hogy próbálkozzam később. De aztán sikerült visszajönnöm ide.
  Szóval fölöttem 9-10-en már leírták, hogy miért is hiányoznál nekünk, ha nem olvashatnánk a blogodat.
  Próbálom a legfrappánsabban megfogalmazni, hogy nekem miért. Azt hiszem, példamutatóan tudatosan éled a mindennapjaidat. Mindig első a kötelesség, és csak utána a lazítás, pihenés, kikapcsolódás. Nyilván dolgozó embereknél kell a tudatosság. De nálad mindig erőt kapok ahhoz, hogy ha már annyira nem is tudom betartani a sorrendiséget, legalább azt érhessem el, hogy egy kis munka, egy kis szórakozás. A könyves hétfő meg csak hab a tortán.
  Szóval csak maradj, és ha nem is napi szinten, de legalább heti rendszerességgel jelentkezz, szórakoztass (a szó jó értelmében) és segíts bennünket. Kit evvel, kit avval.

  VálaszTörlés
 12. Jaj ne zárj be, inkább írj kevesebbet, de ne zárj be. Olyan nehéz normális blogokat találni. Már alig van életszagú blog. Vagy tematikus blogok vannak vagy olyan semmilyen nyávogós.

  VálaszTörlés
 13. Tegnap óta nem változott a véleményem, tudod jól. Bárhogy is döntesz el fogom fogadni. Puszi

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nem tudom már

mennyi vitamint szedek lassan, még is úgy érzem ahogy megyünk előre az időben úgy vagyok egyre fáradtabb. C, D, Supradyn, méz, tea, sok sok gyümölcs.....mi kell még? Ti szedtek valamit??  Most már a stabil heti háromszori futás is megvan és még is, mintha a világ összes súlya rajtam lenne.  Tegnap már fél tízkor ágyban voltam, igaz olvastam még egy órát, utána úgy aludtam, mint a bunda fél ötig de alig tudtam kikecmeregni az ágyból. Komolyan sírhatnékom volt, hogy nekem most el kell majd mennem dolgozni, mikor ilyen szép az idő és itthon ezerszer jobban eltudnám magam foglalni, pl. egy igazán finom ebédet főzni....mondjuk Boeuf Bourguignont by Julia Child módjára. Aztán valami jóféle almás pitét, vaníliafagyival. Ilyenekkel várnám haza a gyereket, na meg a férjem is biztos örülne. Helyette tegnap délután mikor hazaértem túrógombócot csináltam. Nem mintha nem örült volna neki a banda. :) Az ebéd megfőzése után pedig levezetésképpen olvasgatnék kint a kertben, majd végre elültetném azt…

Nehezen kecmergek ki

ebből a nyavalyából, leginkább az éjszakák rosszak. Így hajnalban felkelek, nem forgolódom tovább az ágyban bedugult orral és más egyébbel. Még mindig ezerrel fújom az orrom, vége lehetne már. Remélem letudva a "kötelező" évi megfázás, bár ez kicsit több annál.  Mindig amikor leülök a gép elé azt gondolom,majd írok erről, megírok arról.....és aztán a végén leginkább a semmiről írok. Mert tulajdonképpen nem történik semmi. Néha kicsit megrémiszt ez a  mostani sivár, monoton semmi, a viszonylag nyugodt napok....de talán most jobb is így. Nagyon jó idő volt hétvégén, én meg be voltam ide zárva a lakásba. Viszont erre tiszta erőből nyár volt, 25 fokkal, gyönyörű, erős meleg napsütéssel, mintha augusztus közepe, vége lenne. Be sem kellett csukni az ablakokat, a ház is felmelegedett a két nap alatt, fűteni sem fűtünk, szuper. Ráadásul még folytatódik a jó idő, mára 22 fokot mondtak, jaj ez az ősz pont olyan, amilyet szerettem volna! Ma még nem megyek dolgozni és arra gondoltam, h…

Amíg mindenki

alszik, addig pötyögök pár sort ide. Viszonylag jól aludtam annak ellenére, hogy este nyolckor megint 38 fokos lázam lett. Mindig estére leszek rosszabbul, napközben egész jól elvagyok. Majdnem egész jól. Rég voltam ilyen ramatyul. Tegnap az orvostól jövet gyorsan bementem a gyógyszertárba kiváltani amit felírt, aztán bementem bevásárolni hétvégére is, hogy ne kelljen külön elmenni a férjemnek, vettem sok sok gyümölcsöt - amiből egy banánt bírtam megenni, semmi nem megy le a torkomon, ellenben sokat iszom - mert az hittem, hogy majd egy jó kis gyümölcssaláta segít, hogy jobb legyen minden, aztán nem csináltam. Talán ma. Vettem zöldségeket, csirkehúst és már fel is raktam egy nagy fazék húslevest, van benne minden, a hús, borsó, zöldbab, gomba, sárgarépa, zöldség, karfiol sok sok fokhagyma, bors, zöldség zöldje egészben, az milyen finom, ha megfő a levesben!  remélem jót fog tenni. Kelbimbót elfelejtettem venni :( Ezt kívánom. A fiúk sütnek majd palacsintát maguknak hozzá. Tegnapról m…