Ugrás a fő tartalomra

Kicsit próbáltam tavasziasabbra

venni itt a figurát, először meglepő volt ez a zöldes felület, de ahogy többször ránéztem már nagyon szerethetővé vált, úgy hogy hagyom. Picit majd még lehet finomítok a dolgon, de nem tudom még. 
A hétvégén elkezdett zakatolni a fejemben az, hogy itt van vége. Itt van vége az írásnak. Egyrészt elég hosszú ideje már, hogy elkezdtem a blogot, másrészt pedig egyre inkább kifogyok a szóból. Nincsenek eget rengető bejegyzéseim, mostanában minden nap ugyan olyan, kit érdekelnek a hétköznapok? Szeretném lecsökkenteni a netes világot magam körül, sok mindent elhanyagoltam a való világból. Mostanában sokat ültem itt, hol írtam, hol olvastam más blogokat, hol néztem sorozatot, pinteresten képeket, lett az instagramon is oldalam, ami amolyan napló szerűvé vált nekem csak képekkel, nagyon megszerettem (mert közben nagyon megszerettem az új telefonomat bármennyire is tiltakoztam ellene beszippantott, mivel igazán klassz képeket tudok csinálni vele) szóval túl sok minden amivel jól elment az időm és azt vettem észre, hogy olvasásra, kertezésre, lakásszépítésre meg sokkal kevesebbet fordítottam, mint szerettem volna. Szóval nagyon is megfordul(t) a fejemben, hogy egy időre bezárom a blogot. Megszüntetni még azért nem akarom, vagy ki tudja? 

Megjegyzések

 1. No, éppen úgy, ahogy én is gondolom:), vagy teszem, vagy érzem. DE! tök sokminden jóságot teszel fel a kertről, kertszépítésről, vagy a házatokról, ami teljesen egyedi, és jó látni olvasni. Nekem ez - is - hiányozna nagyon.
  Az új felületet pedig nagyon üdvözlöm, személy szerint a fehérbetűs sötéthátteres oldaltól gülüzött a szemem mindig :). Ez jobb...

  VálaszTörlés
 2. Szia, régóta olvaslak már, nekem az tetszett, hogy felkelsz hajnalok hajnalán, főzöl egy jó kávét és közben leírod a gondolataidat. Próbálsz életmódot váltani, figyelsz a gyerekre és viszed a háztartást sokszor egyedül, ez igazán figyelemreméltó. Szomorú lennék, ha befejeznéd. Veled együtt izgulok a gyerek felvételije miatt, hát nehogy abbahagyd ! És jó a zöld szerintem is. Köszi : Éva

  VálaszTörlés
 3. Már attól megijedtem, hogy tegnap jelszavas lettél
  Én szeretem a világodat. :)

  VálaszTörlés
 4. Szia, jó reggelt :-) a Zöld héttér nagyon jó :-), tetszik nekem is. Én nagyon szeretem olvasni a szürke hétköznapokat, vagy bármit ami eszedbe jut. Minden reggel, a kávé mellett olvaslak - várom az új bejegyzéseket. De nem akarlak befolyásolni :-) Legyen szép napod :-)

  VálaszTörlés
 5. Meglepi volt a tegnap, és nem kellemes, hogy nem tudtam belépni ide hozzád. Ne szüntesd meg, szeretlek/szeretünk olvasni téged. Persze megértem, ha zársz vagy ilyesmi, meg tiszteletben tartom akármi is legyen a döntésed. Az Insta engem is beszippantott, szeretem, ha csak fotókat tőltök fel, attól is visszajön a hangulat, az érzés ami épp akkor bennem volt.

  VálaszTörlés
 6. Szeretem olvasni a bejegyzéseidet. Kicsit ott lehetek veled majd mindennap.
  Az új dizájn nekem tetszik. Ha van még erőd maradj itt, mert hiányoznál sokunknak!

  VálaszTörlés
 7. Persze, hogy hiányoznál nekem is, szóval ha bezársz küld légyszi jelszót!!! :)

  VálaszTörlés
 8. Ó, ne!!! Írtem is molyon, hogy bezártál? de ott sem vagy...
  Ez a zöld nagyon jó!!!! asszem ez a county zöld-)
  Tetszik Az ötödik levél? Én már kiolvastam... nekem tetszett, a Keddi nők jutottak róla eszembe... remélem lesz folytatása!!!-)
  Meg a blogodnak is!!!-)

  VálaszTörlés
 9. Szia,
  én is régóta olvaslak és tényleg nagyon hiányoznál, ha nem írnál.
  Szerintem semmi baj a hétköznapok apró-cseprő eseményeinek leírásával,
  hát nincs mindennap ünnep és nem történnek mindennap nagy események
  sem. Nekem például nagyon tetszik, hogy mostanában leírod, hogy miket
  eszel és bár nem főzős blog, de néhány recept is jól jönne néha.
  Gyereknek drukkolás és várom az írásaidat.
  Erika

  VálaszTörlés
 10. Szia!
  Csatlakozva az előttem írókhoz:szeretem a posztjaid,ahogy leírod a mindennapokat,amelyeket mi is megélünk így-úgy és sokszor,- téged olvasva -visszaköszönnek az engem is foglalkoztató dolgok... :)
  A tavaszt idéző zöld háttér nagyon kellemes;szinte érezni rajta a megújulást.. ;)
  Várom ám,hogy továbbra is írj!!
  Üdv:Marcsi

  VálaszTörlés
 11. Húúú, de megijedtem. Véletlenül kidobott a rendszer, figyelmeztetve, hogy próbálkozzam később. De aztán sikerült visszajönnöm ide.
  Szóval fölöttem 9-10-en már leírták, hogy miért is hiányoznál nekünk, ha nem olvashatnánk a blogodat.
  Próbálom a legfrappánsabban megfogalmazni, hogy nekem miért. Azt hiszem, példamutatóan tudatosan éled a mindennapjaidat. Mindig első a kötelesség, és csak utána a lazítás, pihenés, kikapcsolódás. Nyilván dolgozó embereknél kell a tudatosság. De nálad mindig erőt kapok ahhoz, hogy ha már annyira nem is tudom betartani a sorrendiséget, legalább azt érhessem el, hogy egy kis munka, egy kis szórakozás. A könyves hétfő meg csak hab a tortán.
  Szóval csak maradj, és ha nem is napi szinten, de legalább heti rendszerességgel jelentkezz, szórakoztass (a szó jó értelmében) és segíts bennünket. Kit evvel, kit avval.

  VálaszTörlés
 12. Jaj ne zárj be, inkább írj kevesebbet, de ne zárj be. Olyan nehéz normális blogokat találni. Már alig van életszagú blog. Vagy tematikus blogok vannak vagy olyan semmilyen nyávogós.

  VálaszTörlés
 13. Tegnap óta nem változott a véleményem, tudod jól. Bárhogy is döntesz el fogom fogadni. Puszi

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Olyan jó hűvös

volt reggel ötkor, mikor már futottam hogy csuda. 15 fok, annyira szerettem. Tegnap is voltam, meg ma reggel is (és már jó régóta rendszeres) és végre ott vagyok, hogy már ismét a mindennapok része lett a sport és hát ez jó. Sokat küzdöttem azért, hogy megint itt tartsak, megdolgoztam érte. És többé nem is engedem el - és remélem egy sérülés se lesz, mint mikor abbahagytam - mert a visszakapaszkodás borzasztó nehéz, sokkal nehezebb, mint a semmiből elkezdeni.  Négy kiló mínusznál tartok, legalább is mikor utoljára mértem magam asszem úgy egy (másfél?) hete, nem is szoktam általában a ruhák úgy is mutatják. De centiben is biztos, hogy már kevesebb mert a nadrágokon, főleg combon és derékban már érzem. Nem sok a négy kiló, de erőt ad az biztos.  Tegnap csináltam lecsót, most raktam bele padlizsánt is.  Nem mertek szólni semmit, ezt most a kedvemre főztem. Na jó, azért került bele egy kis kolbász is, így egálban vagyunk.  Én kipiszkálom a kolbászt,ők nekem adják a padlizsánt. :) Esik. I…

Ahogy

Molnárilonka is írta, úgy én is rájöttem, hogy a nyári (meg a téli is) dolgozós napokban nem az utazást, nyaralást várja az ember, hanem csak magát a szabadságot. Hogy otthon lehessek, hogy kedvemre csinálhassak ezt azt, mindig valami apróságot vagy éppen ha úgy van kedvem semmit. Most is, ahogy itt ülök mennyire jól esne kiszakadni a melóból. Amúgy minden rendben. Mennek a napok, már július közepe van lassan. Borzasztó gyorsan telik a nyár. A gyerek tizedikén lett 16 éves.  Én meg simán felkelek fél ötkor futni, aztán simán összerittyentek valami ebédet a népnek, simán letudom a hajnalra eltervezett dolgaimat. Látom ismét a változást a tükörben, úgy hogy elég sok erő és elhatározás van még bennem a sport iránt. Sosem fogom többet abbahagyni, borzasztó nehéz visszakapaszkodni, sokkal nehezebb, mint elkezdeni. Azt is észrevettem, hogy a sikerélmény miatt több a pozitív gondolat bennem.  És hogy semmi sem tántorít el semmitől. Legalább is azoktól a dolgoktól,amiket kitalálok magamnak. …

Fejben már próbáltam

párszor összerakni egy értelmes bejegyzést ide a blogra, de megmondom őszintén valahogy nem tudok írni semmiről. Semmi újról ami figyelmet érdemelne.
A nyaralás talán még sosem sikerült ilyen jóra, mint idén és talán most volt az első olyan, amikor a hét napos balatoni "hálidéj" kevésnek bizonyult. Máskor már 3-4 éjszaka után jönnénk haza, most meg senki sem akart igazából. Az idő tökéletes volt, napsütés és 27-28 fok a víz 26 fokos szóval tényleg perfekt. Egyszer esett csak az eső, mondjuk akkor egy két órát intenzíven, de ennyi. Augusztusban folytatása következik ez már biztos.
Az biztos, hogy itthon a kertnek a mi távollétünk nagyon is soknak bizonyult, mert gyakorlatilag annak ellenére, hogy úgy mentünk el otthonról, hogy mindenhol lenyírtuk a füvet és rendet raktunk kb. csatatérré változott az egész. Ez részben annak tudható be, hogy itt percről percre változott az idő, hol sütött a nap, hol meg szakadt az eső és a pára megtette hatását, minden megnőtt mint a gomba. Az…