Ugrás a fő tartalomra

Kicsit próbáltam tavasziasabbra

venni itt a figurát, először meglepő volt ez a zöldes felület, de ahogy többször ránéztem már nagyon szerethetővé vált, úgy hogy hagyom. Picit majd még lehet finomítok a dolgon, de nem tudom még. 
A hétvégén elkezdett zakatolni a fejemben az, hogy itt van vége. Itt van vége az írásnak. Egyrészt elég hosszú ideje már, hogy elkezdtem a blogot, másrészt pedig egyre inkább kifogyok a szóból. Nincsenek eget rengető bejegyzéseim, mostanában minden nap ugyan olyan, kit érdekelnek a hétköznapok? Szeretném lecsökkenteni a netes világot magam körül, sok mindent elhanyagoltam a való világból. Mostanában sokat ültem itt, hol írtam, hol olvastam más blogokat, hol néztem sorozatot, pinteresten képeket, lett az instagramon is oldalam, ami amolyan napló szerűvé vált nekem csak képekkel, nagyon megszerettem (mert közben nagyon megszerettem az új telefonomat bármennyire is tiltakoztam ellene beszippantott, mivel igazán klassz képeket tudok csinálni vele) szóval túl sok minden amivel jól elment az időm és azt vettem észre, hogy olvasásra, kertezésre, lakásszépítésre meg sokkal kevesebbet fordítottam, mint szerettem volna. Szóval nagyon is megfordul(t) a fejemben, hogy egy időre bezárom a blogot. Megszüntetni még azért nem akarom, vagy ki tudja? 

Megjegyzések

 1. No, éppen úgy, ahogy én is gondolom:), vagy teszem, vagy érzem. DE! tök sokminden jóságot teszel fel a kertről, kertszépítésről, vagy a házatokról, ami teljesen egyedi, és jó látni olvasni. Nekem ez - is - hiányozna nagyon.
  Az új felületet pedig nagyon üdvözlöm, személy szerint a fehérbetűs sötéthátteres oldaltól gülüzött a szemem mindig :). Ez jobb...

  VálaszTörlés
 2. Szia, régóta olvaslak már, nekem az tetszett, hogy felkelsz hajnalok hajnalán, főzöl egy jó kávét és közben leírod a gondolataidat. Próbálsz életmódot váltani, figyelsz a gyerekre és viszed a háztartást sokszor egyedül, ez igazán figyelemreméltó. Szomorú lennék, ha befejeznéd. Veled együtt izgulok a gyerek felvételije miatt, hát nehogy abbahagyd ! És jó a zöld szerintem is. Köszi : Éva

  VálaszTörlés
 3. Már attól megijedtem, hogy tegnap jelszavas lettél
  Én szeretem a világodat. :)

  VálaszTörlés
 4. Szia, jó reggelt :-) a Zöld héttér nagyon jó :-), tetszik nekem is. Én nagyon szeretem olvasni a szürke hétköznapokat, vagy bármit ami eszedbe jut. Minden reggel, a kávé mellett olvaslak - várom az új bejegyzéseket. De nem akarlak befolyásolni :-) Legyen szép napod :-)

  VálaszTörlés
 5. Meglepi volt a tegnap, és nem kellemes, hogy nem tudtam belépni ide hozzád. Ne szüntesd meg, szeretlek/szeretünk olvasni téged. Persze megértem, ha zársz vagy ilyesmi, meg tiszteletben tartom akármi is legyen a döntésed. Az Insta engem is beszippantott, szeretem, ha csak fotókat tőltök fel, attól is visszajön a hangulat, az érzés ami épp akkor bennem volt.

  VálaszTörlés
 6. Szeretem olvasni a bejegyzéseidet. Kicsit ott lehetek veled majd mindennap.
  Az új dizájn nekem tetszik. Ha van még erőd maradj itt, mert hiányoznál sokunknak!

  VálaszTörlés
 7. Persze, hogy hiányoznál nekem is, szóval ha bezársz küld légyszi jelszót!!! :)

  VálaszTörlés
 8. Ó, ne!!! Írtem is molyon, hogy bezártál? de ott sem vagy...
  Ez a zöld nagyon jó!!!! asszem ez a county zöld-)
  Tetszik Az ötödik levél? Én már kiolvastam... nekem tetszett, a Keddi nők jutottak róla eszembe... remélem lesz folytatása!!!-)
  Meg a blogodnak is!!!-)

  VálaszTörlés
 9. Szia,
  én is régóta olvaslak és tényleg nagyon hiányoznál, ha nem írnál.
  Szerintem semmi baj a hétköznapok apró-cseprő eseményeinek leírásával,
  hát nincs mindennap ünnep és nem történnek mindennap nagy események
  sem. Nekem például nagyon tetszik, hogy mostanában leírod, hogy miket
  eszel és bár nem főzős blog, de néhány recept is jól jönne néha.
  Gyereknek drukkolás és várom az írásaidat.
  Erika

  VálaszTörlés
 10. Szia!
  Csatlakozva az előttem írókhoz:szeretem a posztjaid,ahogy leírod a mindennapokat,amelyeket mi is megélünk így-úgy és sokszor,- téged olvasva -visszaköszönnek az engem is foglalkoztató dolgok... :)
  A tavaszt idéző zöld háttér nagyon kellemes;szinte érezni rajta a megújulást.. ;)
  Várom ám,hogy továbbra is írj!!
  Üdv:Marcsi

  VálaszTörlés
 11. Húúú, de megijedtem. Véletlenül kidobott a rendszer, figyelmeztetve, hogy próbálkozzam később. De aztán sikerült visszajönnöm ide.
  Szóval fölöttem 9-10-en már leírták, hogy miért is hiányoznál nekünk, ha nem olvashatnánk a blogodat.
  Próbálom a legfrappánsabban megfogalmazni, hogy nekem miért. Azt hiszem, példamutatóan tudatosan éled a mindennapjaidat. Mindig első a kötelesség, és csak utána a lazítás, pihenés, kikapcsolódás. Nyilván dolgozó embereknél kell a tudatosság. De nálad mindig erőt kapok ahhoz, hogy ha már annyira nem is tudom betartani a sorrendiséget, legalább azt érhessem el, hogy egy kis munka, egy kis szórakozás. A könyves hétfő meg csak hab a tortán.
  Szóval csak maradj, és ha nem is napi szinten, de legalább heti rendszerességgel jelentkezz, szórakoztass (a szó jó értelmében) és segíts bennünket. Kit evvel, kit avval.

  VálaszTörlés
 12. Jaj ne zárj be, inkább írj kevesebbet, de ne zárj be. Olyan nehéz normális blogokat találni. Már alig van életszagú blog. Vagy tematikus blogok vannak vagy olyan semmilyen nyávogós.

  VálaszTörlés
 13. Tegnap óta nem változott a véleményem, tudod jól. Bárhogy is döntesz el fogom fogadni. Puszi

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nyár...

Futással akartam

kezdeni a napomat, de miután már lassan a harmadik napja ébredek fel hajnalban fejfájással letettem róla. Hogy a meleg készít most ki ennyire vagy valami más miatt van már nem tudom, de hajnali négy óta vagyok fent, bevettem már gyógyszert, ittam kávét talán lassan jobb lesz. Borzasztóan érzem magam attól, hogy elkezdődött ez a hét, semmi kedvem kimozdulni a még viszonylag hűvös lakásból és elkezdeni a hétfőt. Minden porcikám tiltakozik ellene, talán ezért is van az egész rossz közérzetem. Az irodában nincs egy rohadt légkondi sem, megfulladunk már a melegben, ha meg bekapcsoljuk a ventilátort nem hiszem, hogy baromi egészséges lenne, ha a pofánkba  arcunkba tolja a felkavart poros levegőt.  Minden nyűgöm, minden rossz történés ami az utóbbi jó pár hétben volt most terített be igazán, elfáradtam rendesen. Heteket, sőt hónapokat szeretnék pihenni - anyukámat agydaganattal műtötték,  a sokk és a műtét után felváltva megyünk a húgommal hozzá, intézzük a bevásárlást, főzést,  amit kell. …

Ez a hét nekem

úgy elment, hogy észre sem vettem és már itt a péntek. Nem mintha nem örülnék neki, sőt. Az egész hetem az ügyintézésekről, futkosásokról szólt, alig,szinte semmit sem pihentem. Itthon is volt mit csinálni délutánonként, tegnapelőtt is fél tízkor értünk be a kertből.
Tegnap viszont akkora felhőszakadás volt, hogy még a kórházban is állt a víz a bejáratnál. Bokáig ért mindenhol, kint az utcákon tűzoltók szivattyúzták. Még a fürdő területén is kis tavak keletkeztek vagy egy órán keresztül szakadt, már semmi sem állta az útját nem bírták elvezetni sem a csatornák. Katasztrófa. Itthon hálisten nem történt ilyen, bár itt is esett rendesen. Persze ma süt a nap, de tenni semmit nem tudok egyelőre, mert a fű alatt még minden vizes, sáros a kert. Nem baj, majd apránként megcsinálom, nem fogok ezen agyalni csak azért bosszant, mert az idő miatt kb. az ember ahogy a végére ér szinte kezdheti elölről, mert a párás levegő miatt még jobban nő minden. Fű és gaz főleg.
A gyereknek most pakoltam össz…