Ugrás a fő tartalomra

Kicsit próbáltam tavasziasabbra

venni itt a figurát, először meglepő volt ez a zöldes felület, de ahogy többször ránéztem már nagyon szerethetővé vált, úgy hogy hagyom. Picit majd még lehet finomítok a dolgon, de nem tudom még. 
A hétvégén elkezdett zakatolni a fejemben az, hogy itt van vége. Itt van vége az írásnak. Egyrészt elég hosszú ideje már, hogy elkezdtem a blogot, másrészt pedig egyre inkább kifogyok a szóból. Nincsenek eget rengető bejegyzéseim, mostanában minden nap ugyan olyan, kit érdekelnek a hétköznapok? Szeretném lecsökkenteni a netes világot magam körül, sok mindent elhanyagoltam a való világból. Mostanában sokat ültem itt, hol írtam, hol olvastam más blogokat, hol néztem sorozatot, pinteresten képeket, lett az instagramon is oldalam, ami amolyan napló szerűvé vált nekem csak képekkel, nagyon megszerettem (mert közben nagyon megszerettem az új telefonomat bármennyire is tiltakoztam ellene beszippantott, mivel igazán klassz képeket tudok csinálni vele) szóval túl sok minden amivel jól elment az időm és azt vettem észre, hogy olvasásra, kertezésre, lakásszépítésre meg sokkal kevesebbet fordítottam, mint szerettem volna. Szóval nagyon is megfordul(t) a fejemben, hogy egy időre bezárom a blogot. Megszüntetni még azért nem akarom, vagy ki tudja? 

Megjegyzések

 1. No, éppen úgy, ahogy én is gondolom:), vagy teszem, vagy érzem. DE! tök sokminden jóságot teszel fel a kertről, kertszépítésről, vagy a házatokról, ami teljesen egyedi, és jó látni olvasni. Nekem ez - is - hiányozna nagyon.
  Az új felületet pedig nagyon üdvözlöm, személy szerint a fehérbetűs sötéthátteres oldaltól gülüzött a szemem mindig :). Ez jobb...

  VálaszTörlés
 2. Szia, régóta olvaslak már, nekem az tetszett, hogy felkelsz hajnalok hajnalán, főzöl egy jó kávét és közben leírod a gondolataidat. Próbálsz életmódot váltani, figyelsz a gyerekre és viszed a háztartást sokszor egyedül, ez igazán figyelemreméltó. Szomorú lennék, ha befejeznéd. Veled együtt izgulok a gyerek felvételije miatt, hát nehogy abbahagyd ! És jó a zöld szerintem is. Köszi : Éva

  VálaszTörlés
 3. Már attól megijedtem, hogy tegnap jelszavas lettél
  Én szeretem a világodat. :)

  VálaszTörlés
 4. Szia, jó reggelt :-) a Zöld héttér nagyon jó :-), tetszik nekem is. Én nagyon szeretem olvasni a szürke hétköznapokat, vagy bármit ami eszedbe jut. Minden reggel, a kávé mellett olvaslak - várom az új bejegyzéseket. De nem akarlak befolyásolni :-) Legyen szép napod :-)

  VálaszTörlés
 5. Meglepi volt a tegnap, és nem kellemes, hogy nem tudtam belépni ide hozzád. Ne szüntesd meg, szeretlek/szeretünk olvasni téged. Persze megértem, ha zársz vagy ilyesmi, meg tiszteletben tartom akármi is legyen a döntésed. Az Insta engem is beszippantott, szeretem, ha csak fotókat tőltök fel, attól is visszajön a hangulat, az érzés ami épp akkor bennem volt.

  VálaszTörlés
 6. Szeretem olvasni a bejegyzéseidet. Kicsit ott lehetek veled majd mindennap.
  Az új dizájn nekem tetszik. Ha van még erőd maradj itt, mert hiányoznál sokunknak!

  VálaszTörlés
 7. Persze, hogy hiányoznál nekem is, szóval ha bezársz küld légyszi jelszót!!! :)

  VálaszTörlés
 8. Ó, ne!!! Írtem is molyon, hogy bezártál? de ott sem vagy...
  Ez a zöld nagyon jó!!!! asszem ez a county zöld-)
  Tetszik Az ötödik levél? Én már kiolvastam... nekem tetszett, a Keddi nők jutottak róla eszembe... remélem lesz folytatása!!!-)
  Meg a blogodnak is!!!-)

  VálaszTörlés
 9. Szia,
  én is régóta olvaslak és tényleg nagyon hiányoznál, ha nem írnál.
  Szerintem semmi baj a hétköznapok apró-cseprő eseményeinek leírásával,
  hát nincs mindennap ünnep és nem történnek mindennap nagy események
  sem. Nekem például nagyon tetszik, hogy mostanában leírod, hogy miket
  eszel és bár nem főzős blog, de néhány recept is jól jönne néha.
  Gyereknek drukkolás és várom az írásaidat.
  Erika

  VálaszTörlés
 10. Szia!
  Csatlakozva az előttem írókhoz:szeretem a posztjaid,ahogy leírod a mindennapokat,amelyeket mi is megélünk így-úgy és sokszor,- téged olvasva -visszaköszönnek az engem is foglalkoztató dolgok... :)
  A tavaszt idéző zöld háttér nagyon kellemes;szinte érezni rajta a megújulást.. ;)
  Várom ám,hogy továbbra is írj!!
  Üdv:Marcsi

  VálaszTörlés
 11. Húúú, de megijedtem. Véletlenül kidobott a rendszer, figyelmeztetve, hogy próbálkozzam később. De aztán sikerült visszajönnöm ide.
  Szóval fölöttem 9-10-en már leírták, hogy miért is hiányoznál nekünk, ha nem olvashatnánk a blogodat.
  Próbálom a legfrappánsabban megfogalmazni, hogy nekem miért. Azt hiszem, példamutatóan tudatosan éled a mindennapjaidat. Mindig első a kötelesség, és csak utána a lazítás, pihenés, kikapcsolódás. Nyilván dolgozó embereknél kell a tudatosság. De nálad mindig erőt kapok ahhoz, hogy ha már annyira nem is tudom betartani a sorrendiséget, legalább azt érhessem el, hogy egy kis munka, egy kis szórakozás. A könyves hétfő meg csak hab a tortán.
  Szóval csak maradj, és ha nem is napi szinten, de legalább heti rendszerességgel jelentkezz, szórakoztass (a szó jó értelmében) és segíts bennünket. Kit evvel, kit avval.

  VálaszTörlés
 12. Jaj ne zárj be, inkább írj kevesebbet, de ne zárj be. Olyan nehéz normális blogokat találni. Már alig van életszagú blog. Vagy tematikus blogok vannak vagy olyan semmilyen nyávogós.

  VálaszTörlés
 13. Tegnap óta nem változott a véleményem, tudod jól. Bárhogy is döntesz el fogom fogadni. Puszi

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nálunk mára

"lecsengett" a karácsony. Ma már csak itthon leszünk és egész nap a pihenésről fog szólni. Tervben volt a mozi, de idén először nem találtunk semmi olyat, amit igazán megnéznénk így ez most elmaradt.  Tegnap Kecskeméten voltunk, ez volt a gyerek plusz karácsonyi ajándéka. Még sosem vezettem egyhuzamban ennyit főleg a férjem nélkül - Balatonig igen - és az út is csak Dunaföldvárig volt ismerős. Előző nap persze aludni sem igazán tudtam, mert állandóan felébredtem, hogy tudtam hosszabb út vár rám, ráadásul a visszaút pedig már sötétben lesz, télen. Először vezettem gps segítségével  - waze  a telefonon  - és megmondom őszintén teljesen jól ment minden, ez egy jó kis program nagyon könnyedén alakult minden, kifejezetten jó út volt. Este fél tizenegyre értünk haza és nagyjából csak beájultunk az ágyba. Teljesen elfáradtam, de ez főleg annak köszönhető, hogy nem szeretek sötétben vezetni, na nem mintha magamban nem bíznék, de bármi történhet. Na, de nem történt semmi, minden jó …

Ma még

biztosan odaérünk a munkahelyünkre, de hogy holnap mi lesz azt még nem tudom. Holnapra intenzív havazást mondanak, ami itt a hegy északi oldalán kb. dupla annyit jelent, mint ami máshol általában esik. Amikor bezzeg itthon vagyunk szabadság van és téli szünet az iskolában plusz tíz fok napokig. :/ Akkor nem lenne baj se a rossz idő, se a sok hó, mert nem kell menni sehova. Előre látom nem szeretem hét lesz ez, legalább is ami az időjárást illeti. Elég változékonynak mondják. Mindenesetre reggel beszaladok a boltba és feltankolok ebből, abból, gyereknek elfogyott a kenyér, tej, de fogyóban van a gyümölcs, zöldség is, felvágott ez az.  De ma még napsütés lesz, bár elég hideg van és ki is tart a héten állítólag. A hétvége huss megint eltelt, mintha nem is lett volna. Mindegy, legalább beljebb vagyunk a januárban, előrébb járunk.  Nekem ez a hónap az egész évből, ami nem kedves, nem szeretem, hosszú minden szempontból, az ünnepek után kis üresség is van az emberben. Teljes nyűgnek érzem …

Úgy látszik én

már csak ilyen maradok. Hajnalban vagyok aktívabb és esténként használhatatlan. Az éjjeli bagoly szerep nem nekem jutott. Tegnap is egyik pillanatról a másikra váltam használhatatlanná és kilenckor ágyba bújtam. Talán fél tízig tudtam olvasni, pedig a könyv amit elkezdtem - és amit egyszer már olvastam csak nem emlékeztem - nagyon jó. Fábián Janka.  Nem igazán jön be ez a hét, bár már csütörtök van. És ugye ez már a kispéntek. :) Talán azért, mert már elérhető közelségbe került január vége és ezért inkább felgyorsítanám, mint átélném vagy valami ilyesmi. Ma jobb lesz az idő, mint tegnap már is bőven plusz fokok vannak. Állítólag tíz fok felett lesz ma.
Tegnap a gyerek hozott egy csomó ötöst. Német, angol, nyelvtan, történelem dolgozata lett ötös, így fél év előtt. A németre különösen büszke vagyok, mert olyan csoportban kezdte, ahol mindenki tanult már és felzárkózott. Igaz, ehhez az kellett, hogy a férjem foglalkozzon vele, de amúgy seperc alatt megtanulta. Csak nézem, mikor fél óra…