Ugrás a fő tartalomra

Kicsit felborította a

napomat, hogy tegnap este kilenckor írt a kutyakozmetikus lány, hogy baj lenne e, ha nem korán reggel vinném a kutyát, hanem 11-re, mert kiesett egy vendége és így nem kellene bemennie korán meg így utána ott ücsörögnie köztem és a következő kuncsaft között másfél órát. Végül is nem baj, persze itthon vagyunk egész nap, de olyan jól elterveztem, hogy amíg a gyerek alszik, addig elviszem a kutyát, lezavarok egy apróbb vásárlást, hogy holnapra legyen mit vinni a suliba tízórainak, meg legyen itthon is friss zsemle mára, aztán még korán hazaérek és egyből elmegyek futni. Nos ez így borult, kb. majdnem egy óra lesz mire hazaérek és akkor valami ebédet fogok főzni előbb, azt hiszem ma milánói lesz az hamar kész a gyerek meg szereti, magamnak meg talán grill sajtot és valami salátát. Aztán egy óra múlva elmegyek szerintem futni, ha az idő is úgy akarja, mert azt olvasom már mindenhol, hogy a délelőtti jó időt délután felváltja az eső, havas eső. Neeeeeeeeeeeeeeee :( Unom már, hogy egyik nap tavasz van, mondjuk tegnap itt már megint, olyan de olyan jó volt kint lenni, aztán másik nap meg már megint tél. Én ezt nem bírom így, ez a legnagyobb kínzás szerintem. Egyébként megint érzem belül azt a gyomorgörcsöt, amit már napok óta nem, nem is írom le mitől van, mert felesleges. Remélem a futás ezen is segíteni fog, ahogy egyre jobb idő lesz, úgy szeretnék egyre inkább visszatérni rá. 
Végül is azért bizonyos szempontból jó, hogy később megyek el itthonról, mert így már korán reggel felfűtöttem a házat, elraktam a megszáradt ruhákat, összerántottam a konyhát, csináltam reggelit a gyereknek és egy jó háromnegyed óra múlva kell csak indulnom.  

pinterestMegjegyzések

  1. Dobjon fel a tudat, hogy azért neked most sokkal jobb ma, mint nekünk :). Egyébként pedig bszélhetnél a gyomorgörcsös dologról, hátha tanulunk egymástól, vagy megfejtjük, vagy akármi. Mert én is sokat dilemmázom mostanában sokmindenen.

    VálaszTörlés
  2. Krikszi "helyettem is" fogalmazott:)))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nyár...

Futással akartam

kezdeni a napomat, de miután már lassan a harmadik napja ébredek fel hajnalban fejfájással letettem róla. Hogy a meleg készít most ki ennyire vagy valami más miatt van már nem tudom, de hajnali négy óta vagyok fent, bevettem már gyógyszert, ittam kávét talán lassan jobb lesz. Borzasztóan érzem magam attól, hogy elkezdődött ez a hét, semmi kedvem kimozdulni a még viszonylag hűvös lakásból és elkezdeni a hétfőt. Minden porcikám tiltakozik ellene, talán ezért is van az egész rossz közérzetem. Az irodában nincs egy rohadt légkondi sem, megfulladunk már a melegben, ha meg bekapcsoljuk a ventilátort nem hiszem, hogy baromi egészséges lenne, ha a pofánkba  arcunkba tolja a felkavart poros levegőt.  Minden nyűgöm, minden rossz történés ami az utóbbi jó pár hétben volt most terített be igazán, elfáradtam rendesen. Heteket, sőt hónapokat szeretnék pihenni - anyukámat agydaganattal műtötték,  a sokk és a műtét után felváltva megyünk a húgommal hozzá, intézzük a bevásárlást, főzést,  amit kell. …

Éjjel annyira

megörültem, hogy mindjárt itt a jó kis eső, lehűléssel meg széllel, hogy majdnem öröm táncot lejtettem az ágyam közepén. A kitárt ablakon át ugyan is olyan jó kis szél jött be és akkorát villámlott, hogy már azon gondolkodtam mikor hallom a most már felszabadítónak ható dörgést, meg az eső kopogását a terasz tetején.....aztán kb. a szellő tartott vagy 5 percig és villanás sem volt több. Még az is lehet, hogy egy meteor volt vagy egy hullócsillag. Vagy leesett ufo. Vagy fogalmam sincs. Mérgemben elaludtam. Most már baromi nehéz itt is, átmelegedett a ház és ezt igazán csak a lefekvésnél érzi az ember, mert még mindig ha bejövök kintről hűvösnek érzem itt bent a levegőt, de aludni már nem igazán lehet normálisan. Ja, mi megszoktuk, hogy kb. az alvásra szánt hőmérséklet télen 18-19 fok, nyáron meg általában 24 fölé nem megy, de most már 26 van rendesen itt is és ez már nem nekünk való.  Ma már dolgozom, de négy nap és végre egy hosszú szabadságon leszek. A négy nap alatt viszont remélem…