Kicsit felborította a

napomat, hogy tegnap este kilenckor írt a kutyakozmetikus lány, hogy baj lenne e, ha nem korán reggel vinném a kutyát, hanem 11-re, mert kiesett egy vendége és így nem kellene bemennie korán meg így utána ott ücsörögnie köztem és a következő kuncsaft között másfél órát. Végül is nem baj, persze itthon vagyunk egész nap, de olyan jól elterveztem, hogy amíg a gyerek alszik, addig elviszem a kutyát, lezavarok egy apróbb vásárlást, hogy holnapra legyen mit vinni a suliba tízórainak, meg legyen itthon is friss zsemle mára, aztán még korán hazaérek és egyből elmegyek futni. Nos ez így borult, kb. majdnem egy óra lesz mire hazaérek és akkor valami ebédet fogok főzni előbb, azt hiszem ma milánói lesz az hamar kész a gyerek meg szereti, magamnak meg talán grill sajtot és valami salátát. Aztán egy óra múlva elmegyek szerintem futni, ha az idő is úgy akarja, mert azt olvasom már mindenhol, hogy a délelőtti jó időt délután felváltja az eső, havas eső. Neeeeeeeeeeeeeeee :( Unom már, hogy egyik nap tavasz van, mondjuk tegnap itt már megint, olyan de olyan jó volt kint lenni, aztán másik nap meg már megint tél. Én ezt nem bírom így, ez a legnagyobb kínzás szerintem. Egyébként megint érzem belül azt a gyomorgörcsöt, amit már napok óta nem, nem is írom le mitől van, mert felesleges. Remélem a futás ezen is segíteni fog, ahogy egyre jobb idő lesz, úgy szeretnék egyre inkább visszatérni rá. 
Végül is azért bizonyos szempontból jó, hogy később megyek el itthonról, mert így már korán reggel felfűtöttem a házat, elraktam a megszáradt ruhákat, összerántottam a konyhát, csináltam reggelit a gyereknek és egy jó háromnegyed óra múlva kell csak indulnom.  

pinterestMegjegyzések

  1. Dobjon fel a tudat, hogy azért neked most sokkal jobb ma, mint nekünk :). Egyébként pedig bszélhetnél a gyomorgörcsös dologról, hátha tanulunk egymástól, vagy megfejtjük, vagy akármi. Mert én is sokat dilemmázom mostanában sokmindenen.

    VálaszTörlés
  2. Krikszi "helyettem is" fogalmazott:)))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése