Komolyan mondom én ezt a

hetet úgy ahogy van kihagynám. Vagy is inkább nem dugnám ki az orrom sehova, inkább egész héten itt bent lennénk és túlélnénk. Baromi hideg lett, tudom tél van, meg tudom még nem is volt ilyen hideg idén, de nekem van az a határ, amikor nem viselem el. Most ez az a határ, mínusz nyolc fok van kint és ezt még inkább hidegnek érzem, mert fúj a szél. Tegnap a gyerek úgy jött haza a matek tanártól, hogy nem húzta fel a sapkáját és hiába csak 50-60 méter szerintem pont elég annyi, hogy megfázzon, jól le is kaptam a lábáról. El ne felejtsem a reggeli c és d vitamint odaadni neki! Onnan is érezhető, hogy hideg van, hogy az egész télen rövid nadrágban és pólóban lakásban mászkálós dolgot szerintem ma délután már lecserélem hosszú nadrágra. Ugyan azt a 22-23 fokot, ami eddig is volt itt bent most hidegebbnek éreztem reggel.
Egyébként nagyon hétfő van. Legalább is az én szervezetemnek. Érzem, hogy elő akar törni belőlem a tiltakozás az ellen, hogy ma már dolgozni menjünk.  Holnap jó nap lesz, ketten leszünk csak az irodában, nyugi lesz remélhetőleg. Bárcsak holnap lenne már!
Jut eszembe, ha minden igaz ma megtudjuk melyik napra lesz a gyerek beosztva szóbelizni. Remélem most nem lesz beteg. Az a sapka, ugyebár....


Megjegyzések

 1. Itt mínusz 12. De egy hét múlva Elvileg plusz tíz és szakadó eső....hát, akkor inkább ez.

  VálaszTörlés
 2. Amíg süt a nap, én szeretem ezt a hideget is. Télen nekem bent még gondolatban sem jön elő a rövidnadrág, atyaég!!! :)
  Az én lányom sálat nem hajlandó felvenni... hiába mondogatom, meg szedem elő a tökjó sálakat és kendőket, egyszerűen nem. Aztán a napokban előszedtem két körsálat, az egyik pont olyan színű, mint a sapija - és évek óta megvannak - és rájött, hogy "menő", no meg jól melegít is (gondolom, meg is dícsérték a suliban) azóta hordja. Szerencsére sapi maitt nem kell veszekedni vele....

  VálaszTörlés
 3. Hajjjajjj a rövidnadrág megdöbbentett rendesen :) Én nagyon fagyos vagyok, pedig van rajtam fókaháj rendesen, aludni is zokniban szoktam ősztől kora nyárig , nem hogy rövidnadrágba legyek ilyenkor ... Forró vérű vagy, tán ?? :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése