Ma hozzám képest

ismét jó sokat aludtam, igaz fél tizenkettő körül aludtam el, mert végre ismét van kedvem olvasni, de fél nyolc után ébredtem. Itt bent a házban jó meleg volt még reggel is, hihetetlen hogy ha egyszer felfűtjük akkor a vastag falak nehezen engedik szabadulni a meleget. A frissen őrölt kávé nagyon jó volt, csend és béke körülöttem csak a kutya intenzív horkolását hallottam az előszoba felől. Sokáig durmoltak megint a gyerekkel, kilenc óra körül ébredtek mind a ketten. A kutya azóta kapott jó sok ennivalót, hogy legyen mivel fűtenie magát, a gyerek meg valamit kotyvasztott a konyhában reggeli gyanánt, bevallom nem figyeltem. Tényleg ideért a beígért sarkvidéki hideg, mínusz öt fok van, de hidegebbnek érezhető, mert fúj egy kicsit a szél. A jövő hétre még hidegebbet mondanak, aztán remélem elhagy minket ez a hideg és végre elkezdődhet a tavaszra hasonlító idő, még ha nem is olyan meleggel, mint pár hete volt, de legalább pluszokkal, kicsit biztatóbb legyen mint most van. Tegnap néztem az időjárás előrejelzést és tudom, hogy hülyeség, de előreszaladtam májusig, ami meglepően magas hőmérsékletet ígért, 26 fokokat, tudom még következő napra se mindig sikerül megjósolni az időt, de olyan jó volt ezt látni. 
Nem tudom megmaradnak e a növénykéim kint. :(
Az ablakokat kinyitottam az előszobában, a konyhában és így éppen kereszthuzat van, de olyan jóleső most ez is. Nyugis napok vannak, ez jó. 
Valami ebédet kellene rittyentenem, fogalmam sincs mi legyen az, ráadásul még a fagyasztóból sem vettem ki semmit, mert már tegnap sem tudtam igazán mit csináljak. Ami biztos, hogy raguleves még van. Olyat kellene, amit tudok vinni a munkahelyre pár napig. Talán csinálok pár darab fasírozottat a gyereknek valami tartalmas körettel, nekem pedig salátával.....
Na, álljak neki a dolgoknak mert megint elszalad mellettem a nap....


Megjegyzések