Ugrás a fő tartalomra

Ma végre eljutottunk

anyukámhoz, iszonyatosan le van fogyva én erről nem is írok többet, mert még mi sem tudunk sokkal többet, de azt tudom, hogy bármilyen is a viszonyunk a szüleinkkel ne akarjuk őket kórházban tudni, se megöregedni látni. Amúgy nagyon szép a kórház, csodálkoztam is, mintha tegnap adták volna át, új minden és az igazgatóhoz tartozó szobában van - persze ezt intéztük és ebbe ne menjünk bele - bent van fürdő, wc és még tv is van, szóval azért nem unatkozik. Meg vittünk neki egy csomó olvasnivalót, meg amit kívánt, pedig igazán pont azért van bent, mert nem tud enni szinte semmit....csont és bőr. Vannak még vissza vizsgálatok.
A Duna parti séta elmaradt így, mert mára volt megbeszélve a gyerek külön matekja, neki háromra kellett menni, így nem sok időnk maradt. Most lettem készen a mézes chilis csirkeszárnyakkal, mire hazajön frissen melegen várja. Nem is ebédelt még, csak bekapott egy fánkot.
Amúgy pedig mindenhol olvad már, na ezért érdemes volt esni a hónak, éppen csak annyi ideig volt, amíg megint minden víz és sáros lett, többek között a kocsim is, mintha valami erdőből értünk volna haza annyira. Ezt utálom a télben, amikor olvad. 
Egyszerűen nem tudom hova lett a hétvége, megint itt a vasárnap délután és mindjárt vége. :( Annyira vágyom már a friss tavaszi illatokra, a kinyíló krókuszokra, nárciszokra, hogy el nem tudom mondani. Jobb lenne a kedvem, ha már látnék körülöttem valami ilyesmit, ha zöldelleni kezdene minden, ha estig kint lehetne lenni és tenni venni...biztos vissza térne belém az élet, mint abba a sok kis növénybe, amelyek szintén ezt várják , szerintem már nagyon nagyon. 

Megjegyzések

 1. Remélem anyukád hamar jobban lesz és tudnak segíteni neki.

  A másik meg, hogy te atyaééééég fánk.....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ne is mondd, imádom. De megálltam nem ettem. :)

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mit is írhatnék?

Vannak történések - rosszak - de arról nem szeretnék.
Ami jó az az, hogy végre tegnap felkerült a nyelvvizsga eredmény és hát s i k e r ü l t és olyan nagyon örülök és büszke vagyok rá és ő is olyan boldog. :) Kellett ez a löket, önbizalom növelő és hát nem titkolom kis előny talán majd a gimiben....
És a tanár írt neki egy kis üzenetet természetesen angolul,  amit most iderakok magamnak is, hogy mindig visszatudjam olvasni, mert ez olyan jó dolog.
"ÁDÁM! Congratulations. I am really happy about your result, and I am proud of you. You have developed the most during the last two years, and you were the most hardworking student of the group. Welldone, great job. I wish all the best for your future. If you have problems with grammar in the future, I will help you. Take care bye: J"
És amit a gyerekem válaszolt, arra még büszkébb vagyok és teljesen megvagyok hatva tőle (még akkor is, ha van benne pici hiba) :
Thank you for helping us. And thank you for the candy :D. When I g…

Mindenhol jó de a legjobb

természetesen otthon. Végre itthon vagyunk, mert úgy döntöttünk pénteken késő délután, hogy inkább hazajövünk, mint hogy másnap korán keljünk, úgy is 10-ig el kell hagynunk az apartmant. Pont olyan idő volt, amilyet szerettem volna. Nem volt túl meleg, olyan 24 fok körül mindig, bár a tűző nap ezt időnként melegebbnek éreztette. Minden nap tudtunk fürödni, illetve a fiúk én inkább olvastam, ha jól emlékszem három könyvet is kiolvastam egy hét alatt. Egy éjszaka esett az eső, meg kicsit délelőtt aztán hirtelen kisütött a nap és jó idő lett,  -amúgy pedig a Balatonnál szerintem mindig nyár van, még télen is - ezen kívül minden nap jó volt, nem dőlt rólunk a víz a kánikulától, hálisten de pont arra volt elég, hogy legyen fürdés meg napozás és kirándulás. Finomakat ettünk, kipróbáltunk új helyeket is. Azt szeretem ezekben a napokban, hogy a Balatonnál lelassul az idő. Ahogy odaérünk amellett, hogy megcsapja az orromat az a semmi máshoz nem fogható számomra nagyon jó víz illat valahogy mi…

Ötkor keltem

és azóta már lement egy mosás, kitakarítottam a spájznak használt nagy beépített szekrényemet,  a hűtőt is átnéztem, aztán bepakoltam a mosogatógépet. Na nem azért, mert én ilyen kisangyal vagyok, hanem mert nem tudtam tovább aludni. De jó ez, mire a gyerek felébred pár dolgon már túl is leszek. Úszott minden már napok óta, annyi helyre kellett menni, minden napra jutott egy egy intézni való, úgy hogy ráfér a házra egy alapos rendrakás.  Mától ketten vagyunk ismét, ez könnyebbség is meg nem is. Háztartást vezetni két főre, főleg ha abból az egyik egy kamasz lényegesen egyszerűbb. Az enyém nem egy "nagy igényű" gyerek, elvan bármilyen kaján, ha van mellette elég gyümölcs, elkészített limonádés és némi rágcsálnivaló. Úgy hogy most pár hónapig könnyű dolgom lesz az ebédet majd rendelem hétköznap vagy esetleg valami egyszerűt fogok összedobni. Csak semmi flanc. :) Ennek jegyében ma rántott cukkini lesz és valami zöldséges rizs, bulgur és van van házi majonéz is hozzá, férjem cs…