Háromnegyed kilencig

aludtam, szerintem ez gyerekkoromban sem sikerült soha. Először azt hittem megállt az óra tegnapról, de nem. Az utóbbi idő összes feszkóját kialudtam úgy érzem. Ma még szép idő van, ezerrel süt a nap és meleg van, jó idő úgy hogy most gyorsan elintézem amit itt bent kell és megyünk kifelé, mert ha bejön a jóslat, akkor hétvégétől ismét téli időre kell készülni. Őrület.
Tegnap voltam színházban, ezer éve jártam ott és el is határoztam, hogy ezentúl többször megyek. Van valami különleges hangulata és egészen feltölt. Jó későn értem haza, gyereket még felvettem a mamától, aztán be is zuhantunk az ágyba, lehet ez volt az oka a késői ébredésnek. 

Megjött végre a hivatalos értesítés is a gyereket mindenhova felvették, ahova vágyott, sikerült mindenhol az angol szakra bejutni, azt láttam, hogy az emelt angol szakról sokat elutasítottak a kezdőre, úgy hogy nekünk nagyon megnyomhatta a szóbeli az egész felvételit - úgy hogy most öröm és boldogság van és ezennel most már hivatalosan is lezárult a felvételi mizéria. :) Megmondom őszintén innentől kezdve az sem érdekel mennyit tanul az év hátralévő részében, elhatároztam, hogy lazítani fogunk, eleget dolgozott nyolc évig, de főleg az utolsó két évben, hogy az áhított iskolákba bekerüljön, meglett az eredménye most már kicsit "pihizzen" is, csak azt kérem tőle, hogy ami fontos tantárgy azok legyenek most is azok, de ha becsúszik a hármas év végén, hát én már nem foglalkozom vele. Szeptembertől úgy is új korszak kezdődik, ahol oda kell tenni magát, ami már számít a továbbiakban, hát had legyen neki pár hónap ami még lazább igazi gyerekkor. Szóval most kerek minden, jó érzés, hogy mi dönthetjük el kit választunk további iskolának és nem a "maradék" jutott. Mindig azt mondtam neki, hogy azért tanuljon, hogy ő tudjon válogatni és az ő döntése legyen. Na , de túl vagyunk rajta.
Megyek is, ma még kihasználom a szép kertezős napot, szép hosszú hétvégét mindenkinek.

Megjegyzések

 1. De jó hírek!!! Gratulálok a fiadnak!!! ♥

  VálaszTörlés
 2. Hű, ez de jó hír, nagy gratula!! és de jó nektek.... de azt nem értem, amit a végére írtál - ha már megvan, hogy hova megy, akkor nem kell tovább válogatni, nem? vagy mit értek félre?

  VálaszTörlés
 3. Gratulálok a fiadnak! /és neked is/ Zsuzsa

  VálaszTörlés
 4. Gratulálok. 😊 Micsoda örömhír ez.

  VálaszTörlés
 5. Gratulálok! De jó hír :) !!! Ez nálatok már a végleges lista vagy az ideiglenes? Csak azért mert nekünk még csak ideiglenes van, majd április közepén lesz talán végleges...

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése