Hát igy

állunk mi ebben a tavaszi télben itt nálunk. Tényleg sok hó esett a képeken nem is igazán jön át mekkora kupacok vannak, főleg ott ahova fújta a szél. A macska pl. csak azért nem süllyed bele, mert tegnap erre ráesett az ónos eső, így vígan közlekednek a kutyával a kb. 40cm-es hó tetején. Rettenetesen elegem van már tényleg ebből, elég volt, március van, lassan vége az első hétnek, zöldet akarok látni az sem érdekel, ha hideg van csak ne kelljen ezt látni az ablakon kinézve. Ma még csak annyi időre voltam kint, amig a négylábúaknak enni és inni adtam, jöttem is be, elég hideg van még. Na de várom, hogy holnap talán tényleg elindul majd a felmelegedés és lassan talán olvadni is fog és akkor előkapom a hatszemélyes csónakunkat, amibe majd kényelmesen elférünk ketten a gyerekkel és abban megyünk majd dolgozni hétfő reggel. Mert akkor lesz igazán jó világ itt mindenhol, ha ez nekiáll elolvadni. Bár én már azt sem bánom csak legyen vége már. 

Megjegyzések

 1. Éld meg a pillanatot, sokkal boldogabb lesz az életed/életetek, ne mindig az időt zavard előre, most hideg van, most meleg van, most nincs zöld, most nagy a sár, most meg olvad és víz van mindenhol, most futni kellene, na már megint nem futok, pedig az mennyire jó......)))) mert mindeközben elszalad az élet melletted.
  Figyelmedbe ajánlom, hogy olvasd vissza irományaidat, mert érthetetlen módon szinte mindegyikbe csak a panaszod megy, és nem érzékelhető a boldogságod, ill. csak nagyon-nagyon ritkán.
  A hólapátolást pedig fogd fel edzésnek a tiszta, szép levegőn, majd az utána jól megérdemelt melegben levésnek, finom teával és sütivel...
  Gyönyörű, szép fotókat készítettél, jó ránézni a cicára, a havas padra, szóval mindegyik kép a szépséget, békét közvetíti.
  Látom, hogy igazán csak azokat a hozzászólásokat szereted, melyek egyetértenek veled, pedig nem biztos - tapasztalatból mondom sajnos - hogy azok e legőszintébbek...)))
  Szóval nem bántani akartalak, csak gondoltam rávilágítok, mert talán Te nem látod...))
  Annamari

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ok. Visszaolvasni nem fogok, azt nem ígérem, mert nem hátra hanem előre nézek, még ha időnként nem is ez látszik, mert azért nem hiszem, hogy állandóan csak a panaszt lehet olvasni itt. Ha igen, bocsi. Zavarnám a időt nagyon is előre, főleg most, mert unom a telet, a hideget, az egyedüllétet. Ez van, ez is én vagyok. Nem , nem csak a pozitiv hozzászólásokat szeretem, azokat törlöm akik nem vállalják a nevüket, ahogy írtam is. Az építő kritikát kedvelem.

   Törlés
  2. Egyébként egy valamit tényleg nem szeretek. Ezt az elcsépelt keresd meg mindenben a szépet meg a jót. Na, az szerintem hülyeség, felesleges vicceskedés, mert van amiben sajnos nem lehet látni a jót és szépet, most én pl. ezekben a napokban nem látom :D :D Majd ha kitudok menni a kertbe és látom a zöldet és a meleget, akkor majd meglátom a szépet. A telet utálom, nem tudok benne sajnos szépet találni :D

   Törlés
  3. A kretén trollokra nem kell reagálni, most látom. H.nyós emoji.
   Ezek a mindenben pozitívat láss alakok a legnagyobb önbecsapók. Érdemes lenne a saját portájukon söpörniük. A blogba meg én is morogni járok, nem naplót írni mindenről. :)
   Ne vedd fel, Tamara!
   ;)

   Törlés
 2. Mekkora hó van nálatok!Itt Dél Alföldön sokkal kevesebb, pedig esett rendesen.Nagyon klassz az a madárház vagy hogy kell mondani.:)Ti készítettétek vagy vettétek?Mik vannak benne?Gerlék?
  Mariann

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Papagájok, de őket most beraktuk melegebb helyre. :)

   Törlés
  2. Bocsi elfelejtettem a férjem csinálta.

   Törlés
 3. At "eld meg a szepet" trollnak uzenem, hogy nincs igaza. Szivem szerint valogatott cifrasagokat irnek neki, hogy mit csinaljon az ezoterikus maszlagjaival, de ez a te blogod.

  VálaszTörlés
 4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése