Most, hogy előre

tekertük az időt, baromira lassan telik úgy érzem. Nem ébredtem fáradtan, ugyan úgy indult ez a reggel is, mint bármelyik másik. Semmi különös.
Ma fényképezés a suliban, nagyon kíváncsi vagyok milyen képek sikerülnek majd. A fényképészt ismerjük tudjuk, hogy nagyon jó képeket készít. A gyerekem egyedül szárította be a haját, ahogy neki tetszik....lehetett volna kicsit ilyen, kicsit olyan, kicsit zselés, kicsit keszekusza. Szerintem. Ő meg a mindig "jókisfiúsan" hordott mellett döntött, mert szerinte ő most ilyen. Hát legyen. A válasza arra, hogy "lécci mondd a csajoknak, hogy kicsit lőjék be neked"re azt volt a válasz, hogy "anyaaaaaaaaaaaaaa". Hagytam inkább. 
A madarak ezerrel beszélgetnek itt a hátam mögött lévő fenyőfán, pedig nincs is igazán jó idő, nincs meleg és napsütés csak olyan semmilyen az idő. Közel sem igazi tavaszi. 
Tegnap kint voltunk kicsit a kertben, tettünk vettünk éppen hogy, mert elég hideg volt. Ma sincs másképp hűvös van. Férjeméknél még mindig esik a hó, máskor már elkezd olvadozni.
Kertészkedés után végig a youtubeot néztem - na jó közben bent is tettem vettem azért - jól elszórakoztam a kertes videókkal olyan sok van fent. Régebben ment egy nagyon jó sorozat a tévében, az is előtérbe került ismét és akkor ragadtam ott igazán, mikor ezt kezdtem el nézni.Nem csak maga az általam annyira kedvelt angol vidéki táj miatt néztem, hanem mert nagyon inspiráló és tettre buzdító kis sorozat ez, ahogy a semmiből építi ki egy vidéki fiú az egyetemet elhagyva a saját birodalmát vidéken és kezd el foglalkozni azzal, amire gyerekkora óta vágyott. Az állatok tartásával, saját birtok, tanya felépítésével. Igaz, hogy némi segítséget kapott a három éves kora óta jó barátjává váló Jamie Olivertől, de ez mit sem csorbít a jó kis történeten. Ajánlom.


Megjegyzések

 1. Hát igen, Jamie Oliver jó sok lét rakott Jimmy farmjába. :) Szerintem külsőre tökre hasonlítanak egymásra.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugye? Én is azt néztem, mintha tesók lennének. :) Lehet a szülők is jóban voltak :D :D :D

   Törlés
 2. Szeretem mind a két említett fiúka műsorát, és River Cottege -ot is :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése