Nem kell törnöm a

fejem a mai napon. A gyerek hajnaltól hányt, most alszik. Úgy látszik minket idén nem az influenza kap el, hanem ez a fajta vírus, azt hiszem már harmadszor kopogtatott a gyereknél.  Én se vagyok túl jól, fáj a gyomrom, olyan mintha egy nagy kő lenne a helyén. Úgy hogy sokat nem kell gondolkodnom ma mi legyen az ebéd, pirítós mind a kettőnknek egész nap, meg van itthon sonkás szalámi - lehet megéreztem valamit, mert ritkán veszek felvágottat - főzni fogok pár tojást és nagyjából ennyi. Talán sütök valami sós rágcsát, azt eheti a gyerek. 
Tegnap kitartó volt a rossz idő, megállás nélkül szakadt az eső, mint valami nyári felhőszakadás olyan nagyon esett. Hálisten a hó elkerült minket - kopkop - azt már tényleg "nem bírnám ki". Hideg lett, nulla fok körül, de ennél hidegebbnek érzem most valahogy. Mikor lesz végre igazi meleg? Már úgy raknám kifele a már éledező muskátlikat az ablakba, hogy végre szépen fel legyen díszítve a ház. Hiányoznak már nagyon a színek és a virágok.  
Ma benti program lesz, mivel nem tudunk menni sehova így társasozunk, meg mozizunk itthon. Úgy érzem kicsit kárba veszett ez a négy nap, de hamarosan itt a tavaszi szünet és akkor ismét itthon tölthetünk jó pár, remélhetőleg már igazi tavaszi napot. :)

Megjegyzések

Megjegyzés küldése