Szakad az eső

de legalább nem a hó. Ez is valami. És nagyon fúj a szél, inkább hasonlít az időjárás őszre, semmint a tavaszra. Úgy érzem sosem lesz már az. Az a sok napsütéses, egymást követős napos tavaszias idő már nagyon nagyon hiányzik. Csak ízelítőt kaptunk belőle. Hát persze, hogy most erre a négy napra kellett elrontani az időjárásnak az egészet. :(
Tegnap lejártuk a lábunkat és azon kívül, hogy jól bevásároltunk - a jövő héten sem kell boltba mennem - nem kaptunk semmit. Egy darab hosszú ujjú fehér ing sincs, pedig most már tényleg mindenhol voltunk. Menjek majd vissza augusztusban, mert évnyitóra lesz. Köszi. A H&M-ben bíztam a legjobban, mert a neten láttam, hogy van több fajta is, abban a méretben amit keresek, de a boltban nem volt egy darab sem. Szóval marad a netes rendelés, pedig ezt akartam most elkerülni.
Mára nem terveztem semmit, de azért zavar, hogy úgy fog eltelni a nap, hogy nem csinálunk semmi "nagyobb" dolgot csak lézengünk, mondjuk én végre olvashatok sokat, meg azt néztem, hogy fent van Nyúl Péter és barátai már a neten, amit most a moziban is adnak, úgy hogy szerintem azt majd megnézzük este. Zavar, hogy nem tudunk kimenni, annyi sok dolog lenne még amit csinálhatnánk. Holnapra mozi van tervben, bár leginkább a gyerek kedvéért én annyira nem vagyok oda a Tomb Raiderért, de majd kibírom valahogy. Vagy beül egyedül én meg addig könyvesboltozom. A haverja nem ér rá, így vagy én vagy marad az egyedül mozizás.
Ma meg csak úgy lézengünk, csináltam reggel egy almás pitét kókuszliszt és mandula liszt felhasználásával a receptet Gizi oldaláról vettem és mondhatni nagyon nagyon finom biztos, hogy máskor is megsütöm. Próbáljátok ki. 

Megjegyzések

 1. Ma néztük a Tomb Raidert, és jó volt:) nyugodtan beülhetsz szerintem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egy pozitiv van benne számomra, hogy Alicia Vikander játszik benne. A kedvenceim között van. :)

   Törlés
 2. Itt még pár nap tavasz sem volt. Jah, de végig a kórházban keccsöltem. Végre itthon vagyok és mocskos idő van. Már nagyon-nagyon elegem van nekem is. Napsütést akarok! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. És milyen cukker a kiscsaj! :) Mire mehettek ki addigra jó idő lesz!!

   Törlés
 3. Itt brutális hóvihar van :-(

  VálaszTörlés
 4. A Nyúl Péter a legvagányabb mese EVER!!! Hangosan röhögött végig az egész mozi, felnőttek és gyerekek egyaránt.

  VálaszTörlés
 5. Nálunk is hó van, igaz, nem nagy, de fehér minden, és meglepődtem, mert NAGYON hideg van.... (megadod a film linkjét? sok jót hallottam a Nyúl Péterről... :) )

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése