Hű de

lassan telt el az első munkanap - nekem, mert a gyerek azt mondta neki nem - tegnap. Viszont tegnap már mezítláb , tavaszi futkosós cipőben mentem dolgozni és nem fázott a lábam. És mivel utálom a zoknikat maradjon ez már mindig így. Minden ablakot nyitva hagytam, hogy jöjjön be a jó meleg friss tavaszi levegő, jött is rendesen mert egészen más illatra léptünk be délután a házba, mint amúgy télen szoktunk. Télen valami mélyebb, meleg, fahéj meg kalács és mindig valami finom étel illat csap meg vagy amolyan igazi, mély otthonos illat, tegnap pedig valami zöldes virágos, frissen nyírt füves - gondolom a szomszéd volt - illat. A nagy elhatározásom, hogy délután majd folytatom a kertezést mindjárt dugába is dőlt, ahogy hazaértünk, mert a hajnali három órás felkelés után én olyan fáradt lettem, hogy csak egy kávé mentett meg attól, hogy hamar elaludjam. Így egy kávéval bírtam este kilencig. :) De onnantól kezdve viszont aludtam reggel fél ötig, mint akit fejbe vertek. Valószínű a gyerek is, mert most nem hallottam forgolódni. 
Ma mindjárt úgy fog kezdődni a reggelem, hogy kb. 32ezer forinttal vagy még többel is lesz kevesebb a pénztárcámban és ez megy minden a gyerekre. Fényképek rendelése - nem is rendeltem sokat - osztálykirándulás - csak 1 éjszakás lesz, de szerintem rohadt drága az is ahhoz képest, hogy még a tavalyi pénz is meg van, mert tavaly nem hogy ott alvósra, de sehova nem mentek és már akkor is azért adtunk be többet, hogy majd de jó, mennek kirándulni aztán jól nem voltak sehol, kvázi elvileg erre már van pénz - osztálypénz - ide meg már fizettem mindjárt szeptemberben is egy valaggal és most még is k e l l még....nem is mondok ezekről semmit inkább. Arról meg végképp nem, hogy egyik osztálytárs anyukája azt mondta, hogy több fakkos szekrényt akarnak csináltatni ballagási ajándéknak a tanáriba. Még jó hogy nem fizetjük be az egész bagázst egy wellness hétvégére. Én személy szerint valami személyesebb dologra voksoltam volna, mint ajándék, ami összefügg esetleg a gyerekekkel vagy ilyesmi, de végül is már úgy vagyok vele, hogy ok tudjuk le aztán kezdődjön valami új. Pont elég volt a nyolc év. Na, hát ez van annak kell örülni, hogy letudom perkálni a kért összegeket. Mondjuk nem vigasztal, hogy ezen kívül lesz még ebben a hónapban plusz kiadás pl. megy a kocsim műszakira, át akarom azért nézetni előtte így az is kiadás, meg mire kifizetem az összes számlánkat, kb. a fizetésemből nem is marad semmi. Szóval ez a hónap anyagiakban nem lesz könnyű, de hátha másban igen. :) Nem sírok, mert nem kell persze, de szeretem kézben tartani a dolgokat.
Az jó, hogy ma meg már azt lehet mondani, hogy csütörtök van. :) Kispéntek. Ma nem lesz főnökünk, én leszek az első az irodában, ez meg tök jó.:) 

U.i. el kellene mennem végre fodrászhoz. csak kellene egy jó fodrász és kitalálni egy jó frizurát. ha meg a kettő találkozna, akkor az lenne a ráadás. na ez nem szokott általában így lenni.

Megjegyzések

 1. Egy jó fodrász kincs <3 én 29 éve járok a Fodrászomhoz,nem is kell mondanom semmit,tudja a dolgát,mind a szinek(árnyalatok) ,mind a frizura terén :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jó neked, nekem ezer éve volt utoljára nagyon jó fodrászom, sajna ő már nem dolgozik én meg azóta se találtam olyat. :(

   Törlés
 2. ó igen, nekem sincs fodrászom egy ideje. Pedig az kell, meg fontos.... ezért most csak nől a hajam, és ezért hosszú (szokták kérdezni). És hát tényleg, már utálok fodrászt keresni.
  Tegnap kérdeztem a gyereket, hogy a ballagással kapcsolatosan van-e már bármi, de még semmi - ez is úgy lesz, mint a továbbtanulásos dolog, a tököm kivolt, hogy a legutolsó pillanatban lett minden kitöltve stb. Sőt, egy csomó infót nem is mondtak, ha nem olvasok utána, akkor annyi.
  Meztélllááááááb??? jesszus... én még a trikót is hordom jó darabig... :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Metéllááááááááábbb :) Ma is. 22 fok van, nyáron is meztéllábozok ennyi fokban. Ezt utoljára a mamám mondta igy amúgy. Nekünk már minden meg van, milyen lesz a tabló, képek, ruha stb. Még a bankett helye is. Ezen én is csodálkozom, mert eddig minden nyögvenyelősen ment, most meg minden flottul. Csak legyen pénz. :/

   Törlés
 3. Én óvatosabb duhaj vagyok lábbeliben, még csak a hétvégén vettem le a bokacsizmát. :D
  Az én fodrászom is elment nyugdíjba, de úgy, hogy egyik hónapról a másikra - mikor a következő telefont megeresztettem, közölte, hogy neki bizony betelt a hócipője. Ajánlott valakit maga helyett (akihez ő maga is járt), most oda járok már vagy három éve.
  Ja, és a mi kocsink is vizsgáztatásra megy a jövő héten. Most kiderül, hogy mit vettünk decemberben... Bár amikor olajcserén volt nemrég, akkor a szerelő dicsérte, hogy milyen jó állapotú. Remélem, most is ez lesz.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése