Kirándultunk.

Ma, miután elrendeztem mindent itt a kertben, amit még szerettem volna megcsinálni mindenképpen, mert végre jó az idő és nagyon beindult minden nem lehet hagyni, mert akkor viszont a fejemre nő, szóval miután befejeztem a dolgokat fogtuk magunkat és egy nagyon jót túráztunk a Szársomlyón és környékén. Délelőtt 11 körül indultunk és délután háromig mentünk. Csatlakoztak hozzánk húgomék, végül is az ő ötlete volt az egész, jó ötlet volt a gyerekek jól elvoltak, sokat rohangáltak, bújócskáztak, beszélgettek, ették a csomagolt szendvicset, itták a limonádét. Jó idő volt 21 fok ragyogó napsütés. Jól el is fáradtunk este korán ágyba bújunk már most érzem. Jó befejezése volt a szünetnek. Most még gyorsan megfőztem a kívánság frankfurti levest, lenyírom a ház előtt a füvet és már csak pihenni fogok én is.

Megjegyzések

 1. Hihetetlen, hogy már úgy virágoznak a fák felétek! :O füvet nyírtál? tényleg nagyon előre jártok :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen és délután mikor hazaértünk kimentem a hátsó kertbe, ahol a gyümölcsfák vannak és ledöbbentem, hogy pár nap alatt mennyit nőtt ott is, hétvégén muszáj lesz levágnom, különben annyira megnő, hogy nehezen fogom tudni.

   Törlés
 2. A Balatonnál láttam ilyen virágzó dombokat tavasszal, gyönyörűek voltak. Az a teraszos fotó, az hol készült? mármint úgy értem, hogy valami vendéglátóhelynél, vagy nyaraló terasza? (jó kis napotok volt!)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése