Ugrás a fő tartalomra

Most már biztos

hiányzik a férjem, mert vele álmodtam. Arra már nem emlékszem mit, de volt helikoptere az tuti, mert valami olyasmi volt, hogy azzal készültünk menni valahova. Biztos nem kellett volna ennem este fél kilenckor még egy kis tányér tiramisut, na. :)
A tegnapi borús idő eltűnt, helyette vakítóan szép napsütésre ébredtem, viszonylag későn fél nyolckor és remélhetőleg kicsit melegebb is lesz, mint tegnap. 
Ma elmegyünk tesómhoz, elvisszük az ajándékot, hazafele beugrunk a kertészetbe, tegnap olvastam, hogy húsvét ide vagy oda közkívánatra 9-12 között kinyitnak, így megnézem tudok e venni pár virágot, amit elültethetünk mert találtam üres közepes méretű virágcserepeket. Színeket szeretnék már kintre ha még a természet nem tért magához, akkor én kreálok valamit.
Olyan gyorsan eltelt ez a négy nap, nem értem mire ez a sietség mindig ha itthon vagyunk. A gyereknek holnap még egy nap szünet, nekem meg eszembe jutott, hogy hurrá, mert így kaptam plusz egy nap haladékot, hogy a sok fénykép közül, ami készült róla kiválasszuk azt, amit a tablóra szeretnénk, meg azokat, amikből még kérünk mindenfélét. Alig tudok választani, annyira jól sikerültek, mosolygósak, vigyorgósak, teljesen olyanok lettek, amilyen az én gyerekem, amilyennek nap, mint nap látjuk őt. Nagyon eltalálta a fényképész.
Tegnap találtam a neten egy ilyet és azon töröm a fejem, hogy megrendeljem e a pergolába vagy a teraszra vagy sem, most akciós. Kicsit visszatart a fehér párna, de arra lehetne másmilyen huzatot varrni. Egyébként levehető, mosható. Nagyon sokfajta kerti bútor van fent az oldalon, párat beraktam a bevásárló kosárba, szépen pihennek ott mielőtt eldöntöm mi legyen. (bár gyanítom semmi csak a kezdeti lelkesedés)

forrás


Találtam egy ilyet is, ami nagyon tetszik. Hasonló van most az Aldiban, azon nincs pad.

forrás

Meg ilyet.

forrás
Úgy elképzeltem, hogy egyik oldalra ültetem a rózsaszín, másik oldalra pedig a fehér futórózsát és az egész a tó előtt lenne, ezen át lehetne menni a tó partjára. Bár, lehet a rózsának nem lenne ideális az ültető rész - annak van hirdetve pedig - de lehet találni más futónövényt is. :)

Veszélyes dolog ez az internet, én mondom.Megjegyzések

 1. Nahát! Én is a napokban, talán csütörtökön találtam rá erre az oldalra, azóta is nézegetem ha jut rá idő, de egyelőre csak a nézelődés szintjén vagyok én is :) ! Egyetértek, tényleg veszélyes a net :) !

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem régóta el van mentve az oldal, mert egy olvasófotelt néztem aztán lebeszéltem magam róla - egyelőre :D - de most megint belenéztem és hát na, nem kellett volna :D :D :D nyerni kellene a lottón.

   Törlés
 2. A benti kanapénk hasonlóan mély (mármint az ülő része), és nem annyira magas a háttámlája. Nagyon tetszett, ránézésre, de be kell, hogy valljam, kényelmetlen... szóval mielőtt megvennéd, valahogy próbáljátok ki.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nyár...

Azt már észrevettem

hogy mostanában kicsit később lesz reggel világos. Pár héttel ezelőtt már reggel ötkor volt olyan, mint most fél hatkor, ellenben ma ötkor még csak szürkület van. Először azt hittem, hogy be van borulva de nem, egyszerűen csak arról van szó, hogy haladunk előre az időben itt a nyár közepe. Tegnap volt egy kósza gondolatom, hogy ha itthon maradok majd én is két hetet, akkor elmegyünk pár napra a gyerekkel ketten abba a vendégházba a Balcsira, ahova minden évben szoktunk, de sajnos már nem tudtak adni két három éjszakát sem, hiába na ez hirtelen jött ötlet volt. Minden évben beírnak minket kérés nélkül június utolsó hetére, most azonban tényleg csak ötleteltem, hogy hátha valaki visszamondta. Sebaj, messze még az augusztus, bármi előfordulhat amúgy pedig összerakhatunk más elfoglaltságot is.  Holnap és utána itthon leszek, pénteken dolgozom a gyerek pedig megy anyósomhoz pár napra, aztán haza jön két napra és megy Siófokra egy hétre. (hurrá egy hétig én is nyaralok :D) Aztán meg vége i…

Futással akartam

kezdeni a napomat, de miután már lassan a harmadik napja ébredek fel hajnalban fejfájással letettem róla. Hogy a meleg készít most ki ennyire vagy valami más miatt van már nem tudom, de hajnali négy óta vagyok fent, bevettem már gyógyszert, ittam kávét talán lassan jobb lesz. Borzasztóan érzem magam attól, hogy elkezdődött ez a hét, semmi kedvem kimozdulni a még viszonylag hűvös lakásból és elkezdeni a hétfőt. Minden porcikám tiltakozik ellene, talán ezért is van az egész rossz közérzetem. Az irodában nincs egy rohadt légkondi sem, megfulladunk már a melegben, ha meg bekapcsoljuk a ventilátort nem hiszem, hogy baromi egészséges lenne, ha a pofánkba  arcunkba tolja a felkavart poros levegőt.  Minden nyűgöm, minden rossz történés ami az utóbbi jó pár hétben volt most terített be igazán, elfáradtam rendesen. Heteket, sőt hónapokat szeretnék pihenni - anyukámat agydaganattal műtötték,  a sokk és a műtét után felváltva megyünk a húgommal hozzá, intézzük a bevásárlást, főzést,  amit kell. …