Tegnap esti

remélhetőleg a két oldalra ültetett angol rózsa megered és majd jól körbefutja a kaput, amin keresztül a tóhoz megyünk. a fűre lépegető kövek kerülnek a mederig
a garázs oldalai deszkázásra várnak, de még nem döntöttük el, mert ez is tökéletes volt télen. a belógó piros szék helye a pergoláé ééééés ami a legjobb, hogy ha az kész akkor lényegesen le fog csökkenni itt elől a lenyírandó fű területe. cserébe viszont sok sok virágot és bokrot fogok még ültetni.
etetés zajlik éppen :) még fel sem jött a téli pihenőből az összes zöld növény, a tavirózsák még csak most kezdtek el a víz alatt levelet hozni várjuk, hogy kibújjanak.
a terv, hogy a lebontott és befedett kútból madár röptető készüljön. remélhetőleg mostanában, bár nálunk ezt sosem lehet tudni. :)

 Én látom a képeken a hiányosságokat azért - férjem legnagyobb örömére - remélhetőleg mások annyira nem. :) 

Megjegyzések

 1. Válaszok
  1. köszi. májusban a legszebb, akkor kezdenek nyílni az akácok a kert hátsó részében a házig lehet érezni az illatukat. az valóban semmivel sem összemérhető. :)

   Törlés
 2. Hangulatos,kedves kert :)
  Nálunk is ilyen a második autónak a beálló,csak elől van egy zárt rész a motornak és a bicajoknak,mi nem tettük zárttá,két telet is így "vészelt" át a kocsi,és tökéletesen elég volt,hogy tető volt a feje felett.. ;) :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, semmi baja. És amikor minusz tizenfokok voltak még akkor sem fagyott le a szélvédő. Úgy hogy lehet marad így, max. a hátulját deszkázzuk be de csak azért, hogy oda polcokat szereljünk és jó kis tároló lesz akkor, szerszámoknak, ennek annak.

   Törlés
 3. Mi a kutunk oldalára szeletelt téglát ragasztottunk - hangulatos lett a beton helyett :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése