Ugrás a fő tartalomra

Szabad vagyok

Végre szabad vagyok! Nagyon is ez az érzésem most, hogy vége ennek az egész melónak. Akkora kő gördült le rólam, hogy el sem tudom mondani. Nem is akarok már rá gondolni, ez már a múlt.
Innentől kezdve lehet a karácsonyra készülni, jöhet a karácsonyi hangulat, a ráhangolódás és minden ami ezzel jár. És ha ezt a hetet már nem számolom, akkor négy hét múlva itthon leszek!!!! Hurrá.
Tele vagyok csomókkal a vállam, a hátam, a nyakam és borzasztóan be van állva az egész, úgy hogy ma ki kell masszíroztatnom, mert majdnem minden reggel fejfájásra ébredek (ma pont nem) és szinte biztos vagyok benne, hogy ezért.
Ma - elvileg - jönnek felrakni a klímát, amiből nem tudom lesz e valami, mert annak ellenére nem hívtak fel minket, hogy ígérték megmondják pontosan mikor érnek ide. Nem értem én az embereket, főleg a vállalkozókat, hogy nem számít ha elvesztenek egy ügyfelet. Tudom most szakemberhiány van és ezer felé szakadnak, de még is ez nem egy pár ezer forintos tétel, amit két három óra alatt keresnek. 
Hirtelen úgy érzem rengeteg időm van magamra, de vártam már. :)
Ma elintézem a saját dolgaimat, rezsi utalás, ez az és elkezdem összeírni kinek mi van meg már karácsonyra. És hogy mit fogok sütni, elkezdek tervezgetni, álmodozni. Végre jó lesz nekem. :)Megjegyzések

 1. Bennem szintén tegnap tudatosult, hogy a sok migrént okozhatja a hátam, inkább a nyakam. nagyon görbe vagyok. én is oldani fogom ezt.

  VálaszTörlés
 2. Értem a szabadságodat,ilyen munkahelyem volt ,könyvvizsgáló és ISO ,kész izgalom!!Ma már szabad vagyok. Várom a karácsonyi írásaidat,készülődésedet.

  VálaszTörlés
 3. Pihenj , hangolódj :) Nálunk pont karácsony előtt lesz könyvvizsgálat , soha jobbkor ...

  VálaszTörlés
 4. De jó l, hogy végre túl vagy rajta. 😊
  Nálunk az őrület megint fokozódik, év végi leltár, nagy értékű eltérések vizsgálata, elképesztő mennyiségű új termék listázása, beillesztése a raktári rendszerbe, stb. Azt hittem, amikor végre megszabadultunk az összes karácsonyi édességtől, hogy vehetek egy mély levegőt, de nem...
  A masszírozás biztos, hogy jó lesz majd a fejfájás miatt is. Nekem régebben a csomókat köpölyözték is, az nagyon jól kiszedte, a mézes masszázs meg egyenesen mennyei volt egy ilyen köpölyözés után.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hihetetlen, de

hajnali négykor 14 fok van kint és olyan meleg szellő fúj, mintha a tavasz közeledne nem a tél. Itt napok óta esik, kisebb nagyobb megszakításokkal, minden vizes és sáros és szerintem most már éppen elég is volt. Napok óta alig látjuk a napot - ami nekem nem esik rosszul, mert én a novembert így szeretem - ami azért van akit megvisel.  Még 23 nap a szabadságomig. (borzasztó fáradt vagyok agyilag, tényleg)
Már mindenhol, minden üzletben karácsonyi a hangulat, bőséges az áruválaszték, határ a csillagos ég. A kocsim csomagtartóját rajtam kívül senki nem nyithatja ki. :) Már csak a karácsonyi ebédet kell megrendelnem.
November vége felé feldíszítem a lakást téli díszekkel. Most, bár várom, még nem jött el a hangulatom ehhez. Talán a fáradtság miatt is.
Nem történik semmi különös. A férjemnek lassan csomagolni kell, a gyerek kisebb nagyobb megszakításokkal, de azért tanul(gat) és irtó nagy lett megint a szája, konkrétan tegnap azon gondolkodtam rácsapok   mitől változott meg megint ennyir…

Megtaláltam a teljes

leszarom életérzéshez azokat a dolgokat, amiket bevetek ha úgy érzem idáig és ne tovább! Engem nem a felújítással együtt járó felfordulás küld padlóra, hanem a sok por amit vele együtt kapok. Azt viselem rohadt nehezen. A gyerek szobájától három helyiséggel arrébb lévő nappaliban is áll a por a szekrényeken. Gyakorlatilag mindenhova befészkelte magát. És én ettől kapok hülyét. Szóval az idegeim kisimításához instagramon lévő képek között a felújításokról felrakottakat nézem, blogokat olvasok, ami ezzel  kapcsolatos, youtube videokat nézek. Áldassék a neve minden youtubernek, aki egyetlen egyszer is olyan videot rakott fel az oldalára, ami a takaríts velem címszó alatt fut. Ma reggel negyed ötkor amikor felkeltem még a Spektrum Home szerkesztői is rám gondoltak, mert olyan műsor megy épp a csatornán aminek az a címe, hogy Álomtervekből álomotthonokig. Hát nem csodás?
Tegnap elég sokáig gondoltam azt, hogy szombat van aztán csalódottan rájöttem, hogy szerda. De végül is nem baj, már cs…

Végül

még is csak ideértek a szerelők - én még dolgoztam - és mit mondjak a kezdeti nem túl lelkes énemet felváltotta a szuper latinuszos beszédem róluk. Ketten voltak, gyorsak voltak és olyan tisztán dolgoztak, hogy leesett az állam. Alig volt por és minden, de minden le volt takarva és utána azt a keveset is összeporszívózták és felmosták! ami lett a padlón. Mondtuk, hogy majd megcsináljuk, de nem hagyták én még ilyet nem láttam. Remélem beválik a klíma és már azon gondolkodunk - vagy tulajdonképpen már el is döntöttük - hogy a hálószobánkba is rakatunk. Tegnap fél tízkor már feküdtem és ma negyed ötkor keltem, de ennek ellenére olyan kipihenten, mint hetek óta soha. Iszonyatosan nagy felszabadultságot kezdek érezni minden téren, munka, itthon...szóval kezd az egész eddigi pörgés leülepedni, csendesedni. Lassan tényleg befelé fordulhatok a szó jó értelmében és azt tehetem, amihez kedvem van.   A jövő héten még a kutyát kell elintézni fodrász ügyileg - meg én is beakarok jelentkezni, a gy…