Ugrás a fő tartalomra

Most, hogy

már olyan hosszúra megnőtt a hajam, hogy lófarokban hordom úgy döntöttem levágatom. Igen növesztettem. Viszont unom már, hogy nincs frizurám csak úgy lóg rajtam. És szerintem öregít is. Meg macera festeni, ráadásul lassan olyan nagy már, hogy egy hajfesték nem is elég kettő pedig abból amit én használok 4000 Ft  ez nagyon sok igaz, hogy legalább minőségi ,na meg futás után sokáig tart mosni, szárítani. Itt a tavasz és kész én is megújulok. Úgy hogy amint ezt elhatároztam tegnap, még azon nyomban fel is hívtam a fodrászt, hogy akkor én mennék. Jah, a fodrász is új lesz. Ha már lúd....Ismerem, mert Kiskorú hozzá jár, de nekem először fog vágni. Kicsit be is vagyok rezelve, de azzal vigasztalom magam, úgy is olyan gyorsan nő a hajam, hogy ha nem tetszik nem sokáig kell majd néznem, na meg ami most van annál talán minden jobb. Valami ilyesmit szeretnék:képek: pinterest

Remélem az új fodrásznak lesz mersze ennyire tépettre megcsinálni, mert eddig bármikor mondtam hogy én ilyet szeretnék még senkinek sem sikerült. Legfeljebb majd én itthon tovább vágom tépettre. :)  Na majd kiderül délután. 

Beszéltem az áccsal a ház ügyében. A gerendázás és bontás, építés ügyében. Április 13-án jön megnézni és kitalálni, hogy hogyan lehet kivitelezni amit szeretnék. Eddig bármilyen nagyobb munka volt, mindig ő jött és nagyon precíz és gyors. Kicsit rokon is, mert férjem testvérének a sógora. Remélem pozitív dolgokat fog mondani és nem fog engem nagyon összetörni, hogy az egész hátsó rész szar tákolmány (néha van egy ilyen érzésem, régi pajtát alakítottak át kontár munkával élhetővé??? és kapcsolták össze a ház első részével azok, akiktől megvettük a házat. Ha tudtam volna, hogy ennyi minden szarság derül ki sok év alatt az átalakítások közben akkor vagy elszaladok vissza se nézve és nem vállalkoztam volna erre vagy még annál is lejjebb alkudozom, mint tettem mert még a felét sem adtam volna egy ilyen hülyén megtervezett és kontár munkával megépített valamiért. Persze, ha majd egyenesbe jövünk majd 50 év elteltével, amikor talán majd olyan lesz, amit megálmodtam és beleölünk még annyi pénzt, amiből egy csodás Toszkán házban lakhatnék olyan olajbogyót termeszthetnék, aminek párja nincs , na és persze még megérem azt az időt, na akkor majd biztosan élvezni is fogom a csodásan megtervezett és átépített házunkat. Ha akkor majd még élek. Néha azt gondolom nem érem ezt meg soha. Néha gyűlölöm, aztán pár napra elmúlik és szeretem és azt gondolom, hogy igen is jó itt, csend van a kert végében az erdő, sok gyümölcs terem, nagy zöld udvar, gyereknek elég játszótér, rengeteget dolgoztunk rajta és igen is lesz ebből még egy olyan ház, ami a barátom lesz, ahova jó lesz mindig elbújni. Remélem lesz ilyen.

Megjegyzések

 1. Nagyon tetszik ez a frizura:), szóval hajrá. Sajna nekem mindig olyan frizurák tetszenek, amit az én hajamból lehetetlen megcsinálni..... vagy ahogy Te is írtad - még sosem sikerült olyanra, amilyennek akartam.... egyértelműen a fodrász hibája :P.....
  Nem tudom, melyik a jobb, egy régi felújított ház, aminek lelke van, de persze ottvannak a problémák, hoy mit is lehet kihozni belőle, vagy egy újat épülni, és közben érezni azt, hogy lehetett volna másképp (ajajj, ez de rossz érzés!). És nem tudom, melyikhez kell kevésbé nagy rakat pénz....:(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát most már inkább egy újat építenék. De mindig is egy régi ház felújítása volt az álmom. A francnak álmodtam ilyet :) Soha többé! Sőt, már sajátot sem vennék a mai világban sokkal lazábban kell(ene) venni az életet, a munka után menni, másik országban is élni....szóval nekem már a saját tulajdonnal is bajom van. :)

   Törlés
 2. hasonló frizura tetszik nekem is (most is ilyenem van, de magam vágtam, téptem, mert a fodrászOK egyszerűen megkopaszítottak, valahányszor ezt a fotót vittem nekik)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nyár...

Futással akartam

kezdeni a napomat, de miután már lassan a harmadik napja ébredek fel hajnalban fejfájással letettem róla. Hogy a meleg készít most ki ennyire vagy valami más miatt van már nem tudom, de hajnali négy óta vagyok fent, bevettem már gyógyszert, ittam kávét talán lassan jobb lesz. Borzasztóan érzem magam attól, hogy elkezdődött ez a hét, semmi kedvem kimozdulni a még viszonylag hűvös lakásból és elkezdeni a hétfőt. Minden porcikám tiltakozik ellene, talán ezért is van az egész rossz közérzetem. Az irodában nincs egy rohadt légkondi sem, megfulladunk már a melegben, ha meg bekapcsoljuk a ventilátort nem hiszem, hogy baromi egészséges lenne, ha a pofánkba  arcunkba tolja a felkavart poros levegőt.  Minden nyűgöm, minden rossz történés ami az utóbbi jó pár hétben volt most terített be igazán, elfáradtam rendesen. Heteket, sőt hónapokat szeretnék pihenni - anyukámat agydaganattal műtötték,  a sokk és a műtét után felváltva megyünk a húgommal hozzá, intézzük a bevásárlást, főzést,  amit kell. …

Ez a hét nekem

úgy elment, hogy észre sem vettem és már itt a péntek. Nem mintha nem örülnék neki, sőt. Az egész hetem az ügyintézésekről, futkosásokról szólt, alig,szinte semmit sem pihentem. Itthon is volt mit csinálni délutánonként, tegnapelőtt is fél tízkor értünk be a kertből.
Tegnap viszont akkora felhőszakadás volt, hogy még a kórházban is állt a víz a bejáratnál. Bokáig ért mindenhol, kint az utcákon tűzoltók szivattyúzták. Még a fürdő területén is kis tavak keletkeztek vagy egy órán keresztül szakadt, már semmi sem állta az útját nem bírták elvezetni sem a csatornák. Katasztrófa. Itthon hálisten nem történt ilyen, bár itt is esett rendesen. Persze ma süt a nap, de tenni semmit nem tudok egyelőre, mert a fű alatt még minden vizes, sáros a kert. Nem baj, majd apránként megcsinálom, nem fogok ezen agyalni csak azért bosszant, mert az idő miatt kb. az ember ahogy a végére ér szinte kezdheti elölről, mert a párás levegő miatt még jobban nő minden. Fű és gaz főleg.
A gyereknek most pakoltam össz…