Ugrás a fő tartalomra

Mostanában

ismét eltűntem. Nincs sok minden, amiről beszámoljak a napok mennek sorban egyik a másik után. Mint sokan mások én is a tavaszt a napot a jó időt a meleget várom. A madarak is érzik, hogy közeleg mert már hangosan, másképp csivitelnek reggel. Korán van világos, egyre később lesz sötét. És ez jó, kell ennél több? Mostanában már kiteregetek a teraszra ez is jó dolog, nem kell kerülgetnem az előszobában a szárítót. Jó lenne egy háztartási szoba, ahol a mosó és szárítógép lehetne, vasalódeszka, minden háztartási kellék és rossz időben és télen ott száradhatnak a ruhák. Álom. Gyorsan telnek a napok nekem úgy tűnik az idei tél kegyes és gyors volt hozzánk. Remélem nem kiabálom el! ( Emlékszik még mindenki a tavalyi március 15-re?? )

Sajnos a futásban vannak hiányosságaim. Bevallom, január 15-én volt utoljára. Egyszerűen nem jutottam el. Február fele elment azzal, hogy két hétig betegek voltunk felváltva, aztán volt hó is erre nem is kevés és hát a lustaság is győzött felettem. Ideje összekapni magam és folytatni, amit már lassan két éve csinálok tiszta hülyeség, hogy nem figyelek erre! Hiszen tudom, hogy jó nekem és hasznos is, szeretem is és nem utolsó sorban rettenetesen sokat formálja az ember testét. A legjobb alakformáló szerintem. Legalább is nekem. Nos, zenelejátszóm feltöltve, órám is, úgy hogy a lendület meg van, hogy holnap visszarázódjam. Nem reménykedem valami eget rengető eredményen, szerintem nem fogok tudni egyben lefutni már 3km-t sem, de majd meglátom mi lesz. Legfeljebb elölről kell kezdenem az egészet, de sebaj csak kapjam már össze magam! 

És végül egy kis tavasz. Két kedvenc. A kert és virág magazin legújabb számát reggel fedeztem fel. Nem is kezdődhetett volna jobban a nap. :)

Ui: és nálam már 2024 van. Remek :)

Megjegyzések

 1. Nagyon szép Felétek a tavasz!
  Várom a futásról szóló beszámolót. Hajrá!

  2024 :-D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Megírom. Remélem ma délután is kedvem lesz hozzá :)

   Törlés
  2. Remélem, hogy lesz - várom! :-D

   Törlés
 2. Szia! Ez a háztartási szoba remek ötlet! Bár már az új építésű házaknál betervezik alaphelyiségként, mint a fürdőszobát vagy konyhát, persze, ha igényli az építtető.
  Ha új házat építtetünk majd, figyeljünk erre az igényünkre! :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nyár...

Azt már észrevettem

hogy mostanában kicsit később lesz reggel világos. Pár héttel ezelőtt már reggel ötkor volt olyan, mint most fél hatkor, ellenben ma ötkor még csak szürkület van. Először azt hittem, hogy be van borulva de nem, egyszerűen csak arról van szó, hogy haladunk előre az időben itt a nyár közepe. Tegnap volt egy kósza gondolatom, hogy ha itthon maradok majd én is két hetet, akkor elmegyünk pár napra a gyerekkel ketten abba a vendégházba a Balcsira, ahova minden évben szoktunk, de sajnos már nem tudtak adni két három éjszakát sem, hiába na ez hirtelen jött ötlet volt. Minden évben beírnak minket kérés nélkül június utolsó hetére, most azonban tényleg csak ötleteltem, hogy hátha valaki visszamondta. Sebaj, messze még az augusztus, bármi előfordulhat amúgy pedig összerakhatunk más elfoglaltságot is.  Holnap és utána itthon leszek, pénteken dolgozom a gyerek pedig megy anyósomhoz pár napra, aztán haza jön két napra és megy Siófokra egy hétre. (hurrá egy hétig én is nyaralok :D) Aztán meg vége i…

Futással akartam

kezdeni a napomat, de miután már lassan a harmadik napja ébredek fel hajnalban fejfájással letettem róla. Hogy a meleg készít most ki ennyire vagy valami más miatt van már nem tudom, de hajnali négy óta vagyok fent, bevettem már gyógyszert, ittam kávét talán lassan jobb lesz. Borzasztóan érzem magam attól, hogy elkezdődött ez a hét, semmi kedvem kimozdulni a még viszonylag hűvös lakásból és elkezdeni a hétfőt. Minden porcikám tiltakozik ellene, talán ezért is van az egész rossz közérzetem. Az irodában nincs egy rohadt légkondi sem, megfulladunk már a melegben, ha meg bekapcsoljuk a ventilátort nem hiszem, hogy baromi egészséges lenne, ha a pofánkba  arcunkba tolja a felkavart poros levegőt.  Minden nyűgöm, minden rossz történés ami az utóbbi jó pár hétben volt most terített be igazán, elfáradtam rendesen. Heteket, sőt hónapokat szeretnék pihenni - anyukámat agydaganattal műtötték,  a sokk és a műtét után felváltva megyünk a húgommal hozzá, intézzük a bevásárlást, főzést,  amit kell. …