Ugrás a fő tartalomra

Most már

biztosan nem kezdünk május 1-el. Ne is kérdezzétek, mert elfog az ideg. Az ács nem jelentkezik, pedig még meg kellett volna beszélni vele egy két dolgot, ígérte egy hete hogy ismét kijön (a múltkori utat is természetesen fizettük) és nem jött. Ha nem számolja ki mit hova, férjem nem tud előkészülni arra, amit neki kellene csinálni. Úgy hogy a dolog elnapolva nem tudom hány napra. Na, ilyenkor vagyok ideges, hogy ok elhatároztuk, beletörődtem a felfordulásba, kinéztem mindent az új részbe és akkor puffffff nem kezdünk. A pénz meg van , lehetne csinálni, de az idő csak szalad és áll minden. Hát ennyi.

Megjegyzések

 1. Talán nem is baj! Gondolj inkább arra, hogy még kiélvezheted a hosszú hétvégét legalább nyugiban!

  VálaszTörlés
 2. Az ilyesmit én is nagyon utálom. :-(

  VálaszTörlés
 3. A nővéremék is hasonlóan jártak. Valahogy, mindig a "szakembereken" csúszott el nagyon sok minden a felújítás alatt.
  " ", meg azért, mert sokan csak annak hívják magukat. Borzasztó volt, hogy hiába volt pénzük nekik is, semmire nem mentek vele, mert egyszerűen nem találtak megfelelő embert, vagy ha mégis akadt valaki, akkor heteket kellett várni rá, mert annyi munkája volt.
  A másik véglet, amikor meg nem szeretnek dolgozni...egyik sem jobb, azt hiszem.
  Sok sok kitartást kívánok neked!!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi <3 Mesterembert nagyon nehéz találni. Szerintem a jó szakemberek már nem ebben az országban vannak, vagy csak elvétve. :/

   Törlés
 4. Tipikus "mesterember"! Utálom az ilyet.
  Ennek akkor is a sarkában kell lenni, ha már elkezdte a munkát, mert amilyen a kezdet, olyan a fojtatás is... :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Van más telefonszámom is, de őt ismerjük ő elég sokszor volt nálunk és meg nem volt gond. Úgy látszik mindennek vége szakad egyszer.

   Törlés
 5. Eltűnt a hozzászólásom..... :( Szóval kitartást, töltekezzetek a hosszúhétvégén -tudom, mennyit lehetne haladni, no igen.... Lehet, hogy már említettem, az egész házépítés alatt EGYETLEN korrekt mestert ismertem meg, ő is inkább rokon.... szööööörnyűűűűűű!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Félig meddig ő is rokon. Talán ezért is van, hogy ej ráérünk....áh, tényleg inkább pihenek a hétvégén és kész. Csak már annyira szeretnék a szépben lenni :/

   Törlés
 6. Egy kicsit a védelmére kelnék, mert ismerem mindkét oldalt.
  Ha eddig megbízható volt, ne haragudj rá, lehet valami közbejött. Esetleg tőle független a csúszás és ő éppoly mérges, pláne tehetetlen, mint Te.
  Mi 3 (igazából 5) éve (!!!) várunk a teraszunk elkészültére, ráadásul mást sem tudunk hívni. Az illető tartozik -ugyanis.

  Meg lesz.

  VálaszTörlés
 7. Nyugi van :) élvezd ki a hétvégét ne is gondolj rá majd csak hétfőn vedd elő és addig is élvezd az életet, minden elkészül egyszer, én tudom :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nálunk mára

"lecsengett" a karácsony. Ma már csak itthon leszünk és egész nap a pihenésről fog szólni. Tervben volt a mozi, de idén először nem találtunk semmi olyat, amit igazán megnéznénk így ez most elmaradt.  Tegnap Kecskeméten voltunk, ez volt a gyerek plusz karácsonyi ajándéka. Még sosem vezettem egyhuzamban ennyit főleg a férjem nélkül - Balatonig igen - és az út is csak Dunaföldvárig volt ismerős. Előző nap persze aludni sem igazán tudtam, mert állandóan felébredtem, hogy tudtam hosszabb út vár rám, ráadásul a visszaút pedig már sötétben lesz, télen. Először vezettem gps segítségével  - waze  a telefonon  - és megmondom őszintén teljesen jól ment minden, ez egy jó kis program nagyon könnyedén alakult minden, kifejezetten jó út volt. Este fél tizenegyre értünk haza és nagyjából csak beájultunk az ágyba. Teljesen elfáradtam, de ez főleg annak köszönhető, hogy nem szeretek sötétben vezetni, na nem mintha magamban nem bíznék, de bármi történhet. Na, de nem történt semmi, minden jó …

Ma még

biztosan odaérünk a munkahelyünkre, de hogy holnap mi lesz azt még nem tudom. Holnapra intenzív havazást mondanak, ami itt a hegy északi oldalán kb. dupla annyit jelent, mint ami máshol általában esik. Amikor bezzeg itthon vagyunk szabadság van és téli szünet az iskolában plusz tíz fok napokig. :/ Akkor nem lenne baj se a rossz idő, se a sok hó, mert nem kell menni sehova. Előre látom nem szeretem hét lesz ez, legalább is ami az időjárást illeti. Elég változékonynak mondják. Mindenesetre reggel beszaladok a boltba és feltankolok ebből, abból, gyereknek elfogyott a kenyér, tej, de fogyóban van a gyümölcs, zöldség is, felvágott ez az.  De ma még napsütés lesz, bár elég hideg van és ki is tart a héten állítólag. A hétvége huss megint eltelt, mintha nem is lett volna. Mindegy, legalább beljebb vagyunk a januárban, előrébb járunk.  Nekem ez a hónap az egész évből, ami nem kedves, nem szeretem, hosszú minden szempontból, az ünnepek után kis üresség is van az emberben. Teljes nyűgnek érzem …

Úgy látszik én

már csak ilyen maradok. Hajnalban vagyok aktívabb és esténként használhatatlan. Az éjjeli bagoly szerep nem nekem jutott. Tegnap is egyik pillanatról a másikra váltam használhatatlanná és kilenckor ágyba bújtam. Talán fél tízig tudtam olvasni, pedig a könyv amit elkezdtem - és amit egyszer már olvastam csak nem emlékeztem - nagyon jó. Fábián Janka.  Nem igazán jön be ez a hét, bár már csütörtök van. És ugye ez már a kispéntek. :) Talán azért, mert már elérhető közelségbe került január vége és ezért inkább felgyorsítanám, mint átélném vagy valami ilyesmi. Ma jobb lesz az idő, mint tegnap már is bőven plusz fokok vannak. Állítólag tíz fok felett lesz ma.
Tegnap a gyerek hozott egy csomó ötöst. Német, angol, nyelvtan, történelem dolgozata lett ötös, így fél év előtt. A németre különösen büszke vagyok, mert olyan csoportban kezdte, ahol mindenki tanult már és felzárkózott. Igaz, ehhez az kellett, hogy a férjem foglalkozzon vele, de amúgy seperc alatt megtanulta. Csak nézem, mikor fél óra…