Ugrás a fő tartalomra

Most már

biztosan nem kezdünk május 1-el. Ne is kérdezzétek, mert elfog az ideg. Az ács nem jelentkezik, pedig még meg kellett volna beszélni vele egy két dolgot, ígérte egy hete hogy ismét kijön (a múltkori utat is természetesen fizettük) és nem jött. Ha nem számolja ki mit hova, férjem nem tud előkészülni arra, amit neki kellene csinálni. Úgy hogy a dolog elnapolva nem tudom hány napra. Na, ilyenkor vagyok ideges, hogy ok elhatároztuk, beletörődtem a felfordulásba, kinéztem mindent az új részbe és akkor puffffff nem kezdünk. A pénz meg van , lehetne csinálni, de az idő csak szalad és áll minden. Hát ennyi.

Megjegyzések

 1. Talán nem is baj! Gondolj inkább arra, hogy még kiélvezheted a hosszú hétvégét legalább nyugiban!

  VálaszTörlés
 2. Az ilyesmit én is nagyon utálom. :-(

  VálaszTörlés
 3. A nővéremék is hasonlóan jártak. Valahogy, mindig a "szakembereken" csúszott el nagyon sok minden a felújítás alatt.
  " ", meg azért, mert sokan csak annak hívják magukat. Borzasztó volt, hogy hiába volt pénzük nekik is, semmire nem mentek vele, mert egyszerűen nem találtak megfelelő embert, vagy ha mégis akadt valaki, akkor heteket kellett várni rá, mert annyi munkája volt.
  A másik véglet, amikor meg nem szeretnek dolgozni...egyik sem jobb, azt hiszem.
  Sok sok kitartást kívánok neked!!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi <3 Mesterembert nagyon nehéz találni. Szerintem a jó szakemberek már nem ebben az országban vannak, vagy csak elvétve. :/

   Törlés
 4. Tipikus "mesterember"! Utálom az ilyet.
  Ennek akkor is a sarkában kell lenni, ha már elkezdte a munkát, mert amilyen a kezdet, olyan a fojtatás is... :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Van más telefonszámom is, de őt ismerjük ő elég sokszor volt nálunk és meg nem volt gond. Úgy látszik mindennek vége szakad egyszer.

   Törlés
 5. Eltűnt a hozzászólásom..... :( Szóval kitartást, töltekezzetek a hosszúhétvégén -tudom, mennyit lehetne haladni, no igen.... Lehet, hogy már említettem, az egész házépítés alatt EGYETLEN korrekt mestert ismertem meg, ő is inkább rokon.... szööööörnyűűűűűű!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Félig meddig ő is rokon. Talán ezért is van, hogy ej ráérünk....áh, tényleg inkább pihenek a hétvégén és kész. Csak már annyira szeretnék a szépben lenni :/

   Törlés
 6. Egy kicsit a védelmére kelnék, mert ismerem mindkét oldalt.
  Ha eddig megbízható volt, ne haragudj rá, lehet valami közbejött. Esetleg tőle független a csúszás és ő éppoly mérges, pláne tehetetlen, mint Te.
  Mi 3 (igazából 5) éve (!!!) várunk a teraszunk elkészültére, ráadásul mást sem tudunk hívni. Az illető tartozik -ugyanis.

  Meg lesz.

  VálaszTörlés
 7. Nyugi van :) élvezd ki a hétvégét ne is gondolj rá majd csak hétfőn vedd elő és addig is élvezd az életet, minden elkészül egyszer, én tudom :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Olyan jó hűvös

volt reggel ötkor, mikor már futottam hogy csuda. 15 fok, annyira szerettem. Tegnap is voltam, meg ma reggel is (és már jó régóta rendszeres) és végre ott vagyok, hogy már ismét a mindennapok része lett a sport és hát ez jó. Sokat küzdöttem azért, hogy megint itt tartsak, megdolgoztam érte. És többé nem is engedem el - és remélem egy sérülés se lesz, mint mikor abbahagytam - mert a visszakapaszkodás borzasztó nehéz, sokkal nehezebb, mint a semmiből elkezdeni.  Négy kiló mínusznál tartok, legalább is mikor utoljára mértem magam asszem úgy egy (másfél?) hete, nem is szoktam általában a ruhák úgy is mutatják. De centiben is biztos, hogy már kevesebb mert a nadrágokon, főleg combon és derékban már érzem. Nem sok a négy kiló, de erőt ad az biztos.  Tegnap csináltam lecsót, most raktam bele padlizsánt is.  Nem mertek szólni semmit, ezt most a kedvemre főztem. Na jó, azért került bele egy kis kolbász is, így egálban vagyunk.  Én kipiszkálom a kolbászt,ők nekem adják a padlizsánt. :) Esik. I…

Ahogy

Molnárilonka is írta, úgy én is rájöttem, hogy a nyári (meg a téli is) dolgozós napokban nem az utazást, nyaralást várja az ember, hanem csak magát a szabadságot. Hogy otthon lehessek, hogy kedvemre csinálhassak ezt azt, mindig valami apróságot vagy éppen ha úgy van kedvem semmit. Most is, ahogy itt ülök mennyire jól esne kiszakadni a melóból. Amúgy minden rendben. Mennek a napok, már július közepe van lassan. Borzasztó gyorsan telik a nyár. A gyerek tizedikén lett 16 éves.  Én meg simán felkelek fél ötkor futni, aztán simán összerittyentek valami ebédet a népnek, simán letudom a hajnalra eltervezett dolgaimat. Látom ismét a változást a tükörben, úgy hogy elég sok erő és elhatározás van még bennem a sport iránt. Sosem fogom többet abbahagyni, borzasztó nehéz visszakapaszkodni, sokkal nehezebb, mint elkezdeni. Azt is észrevettem, hogy a sikerélmény miatt több a pozitív gondolat bennem.  És hogy semmi sem tántorít el semmitől. Legalább is azoktól a dolgoktól,amiket kitalálok magamnak. …

Fejben már próbáltam

párszor összerakni egy értelmes bejegyzést ide a blogra, de megmondom őszintén valahogy nem tudok írni semmiről. Semmi újról ami figyelmet érdemelne.
A nyaralás talán még sosem sikerült ilyen jóra, mint idén és talán most volt az első olyan, amikor a hét napos balatoni "hálidéj" kevésnek bizonyult. Máskor már 3-4 éjszaka után jönnénk haza, most meg senki sem akart igazából. Az idő tökéletes volt, napsütés és 27-28 fok a víz 26 fokos szóval tényleg perfekt. Egyszer esett csak az eső, mondjuk akkor egy két órát intenzíven, de ennyi. Augusztusban folytatása következik ez már biztos.
Az biztos, hogy itthon a kertnek a mi távollétünk nagyon is soknak bizonyult, mert gyakorlatilag annak ellenére, hogy úgy mentünk el otthonról, hogy mindenhol lenyírtuk a füvet és rendet raktunk kb. csatatérré változott az egész. Ez részben annak tudható be, hogy itt percről percre változott az idő, hol sütött a nap, hol meg szakadt az eső és a pára megtette hatását, minden megnőtt mint a gomba. Az…