Ugrás a fő tartalomra

Most már

biztosan nem kezdünk május 1-el. Ne is kérdezzétek, mert elfog az ideg. Az ács nem jelentkezik, pedig még meg kellett volna beszélni vele egy két dolgot, ígérte egy hete hogy ismét kijön (a múltkori utat is természetesen fizettük) és nem jött. Ha nem számolja ki mit hova, férjem nem tud előkészülni arra, amit neki kellene csinálni. Úgy hogy a dolog elnapolva nem tudom hány napra. Na, ilyenkor vagyok ideges, hogy ok elhatároztuk, beletörődtem a felfordulásba, kinéztem mindent az új részbe és akkor puffffff nem kezdünk. A pénz meg van , lehetne csinálni, de az idő csak szalad és áll minden. Hát ennyi.

Megjegyzések

 1. Talán nem is baj! Gondolj inkább arra, hogy még kiélvezheted a hosszú hétvégét legalább nyugiban!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csak gyanítom nem csak ezt a hétvégét :( :(

   Törlés
 2. Az ilyesmit én is nagyon utálom. :-(

  VálaszTörlés
 3. A nővéremék is hasonlóan jártak. Valahogy, mindig a "szakembereken" csúszott el nagyon sok minden a felújítás alatt.
  " ", meg azért, mert sokan csak annak hívják magukat. Borzasztó volt, hogy hiába volt pénzük nekik is, semmire nem mentek vele, mert egyszerűen nem találtak megfelelő embert, vagy ha mégis akadt valaki, akkor heteket kellett várni rá, mert annyi munkája volt.
  A másik véglet, amikor meg nem szeretnek dolgozni...egyik sem jobb, azt hiszem.
  Sok sok kitartást kívánok neked!!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi <3 Mesterembert nagyon nehéz találni. Szerintem a jó szakemberek már nem ebben az országban vannak, vagy csak elvétve. :/

   Törlés
 4. Tipikus "mesterember"! Utálom az ilyet.
  Ennek akkor is a sarkában kell lenni, ha már elkezdte a munkát, mert amilyen a kezdet, olyan a fojtatás is... :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Van más telefonszámom is, de őt ismerjük ő elég sokszor volt nálunk és meg nem volt gond. Úgy látszik mindennek vége szakad egyszer.

   Törlés
 5. Eltűnt a hozzászólásom..... :( Szóval kitartást, töltekezzetek a hosszúhétvégén -tudom, mennyit lehetne haladni, no igen.... Lehet, hogy már említettem, az egész házépítés alatt EGYETLEN korrekt mestert ismertem meg, ő is inkább rokon.... szööööörnyűűűűűű!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Félig meddig ő is rokon. Talán ezért is van, hogy ej ráérünk....áh, tényleg inkább pihenek a hétvégén és kész. Csak már annyira szeretnék a szépben lenni :/

   Törlés
 6. Egy kicsit a védelmére kelnék, mert ismerem mindkét oldalt.
  Ha eddig megbízható volt, ne haragudj rá, lehet valami közbejött. Esetleg tőle független a csúszás és ő éppoly mérges, pláne tehetetlen, mint Te.
  Mi 3 (igazából 5) éve (!!!) várunk a teraszunk elkészültére, ráadásul mást sem tudunk hívni. Az illető tartozik -ugyanis.

  Meg lesz.

  VálaszTörlés
 7. Nyugi van :) élvezd ki a hétvégét ne is gondolj rá majd csak hétfőn vedd elő és addig is élvezd az életet, minden elkészül egyszer, én tudom :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nyár...

Azt már észrevettem

hogy mostanában kicsit később lesz reggel világos. Pár héttel ezelőtt már reggel ötkor volt olyan, mint most fél hatkor, ellenben ma ötkor még csak szürkület van. Először azt hittem, hogy be van borulva de nem, egyszerűen csak arról van szó, hogy haladunk előre az időben itt a nyár közepe. Tegnap volt egy kósza gondolatom, hogy ha itthon maradok majd én is két hetet, akkor elmegyünk pár napra a gyerekkel ketten abba a vendégházba a Balcsira, ahova minden évben szoktunk, de sajnos már nem tudtak adni két három éjszakát sem, hiába na ez hirtelen jött ötlet volt. Minden évben beírnak minket kérés nélkül június utolsó hetére, most azonban tényleg csak ötleteltem, hogy hátha valaki visszamondta. Sebaj, messze még az augusztus, bármi előfordulhat amúgy pedig összerakhatunk más elfoglaltságot is.  Holnap és utána itthon leszek, pénteken dolgozom a gyerek pedig megy anyósomhoz pár napra, aztán haza jön két napra és megy Siófokra egy hétre. (hurrá egy hétig én is nyaralok :D) Aztán meg vége i…

Futással akartam

kezdeni a napomat, de miután már lassan a harmadik napja ébredek fel hajnalban fejfájással letettem róla. Hogy a meleg készít most ki ennyire vagy valami más miatt van már nem tudom, de hajnali négy óta vagyok fent, bevettem már gyógyszert, ittam kávét talán lassan jobb lesz. Borzasztóan érzem magam attól, hogy elkezdődött ez a hét, semmi kedvem kimozdulni a még viszonylag hűvös lakásból és elkezdeni a hétfőt. Minden porcikám tiltakozik ellene, talán ezért is van az egész rossz közérzetem. Az irodában nincs egy rohadt légkondi sem, megfulladunk már a melegben, ha meg bekapcsoljuk a ventilátort nem hiszem, hogy baromi egészséges lenne, ha a pofánkba  arcunkba tolja a felkavart poros levegőt.  Minden nyűgöm, minden rossz történés ami az utóbbi jó pár hétben volt most terített be igazán, elfáradtam rendesen. Heteket, sőt hónapokat szeretnék pihenni - anyukámat agydaganattal műtötték,  a sokk és a műtét után felváltva megyünk a húgommal hozzá, intézzük a bevásárlást, főzést,  amit kell. …