Ugrás a fő tartalomra

Bútorfoganytú

kép: google
A konyhaszekrények régi fogantyúit lecseréljük mindenképpen. A régiek kopottak a sok nyitogatástól és sima egyszerű barna színűek, olyan semmilyenek. Elég sok helyen megnéztem és ez a búzakalászos tetszett meg a leginkább, ami illene egy vidéki konyhába és nem sok színű, nem csiricsáré mert az nem én vagyok. A boltokban 450-750 között láttam általában, de a neten találtam egy céget ahol most 290ft-ért árulják, így még a postaköltséggel is olcsóbban jöttem ki, mintha boltban vettem volna meg. Nagyon tetszik és a majdan ősszel készülő ajtókhoz is menni fog.

Megjegyzések

 1. Jóreggelt!
  Nagyon szép ez a foggantyú, amennyiben elmondható melyik oldalon vannak ilyen szép foggantyúk, akkor megköszönném, mert rövidesen nálunk is átalakulás lessz.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia, itt találtam:
   http://www.butorkellek.hu/index.php?kezd=0&kod=969&mkod=187&modul=termek

   Vacilláltam a színes kis virágos és e között, de végül is ennél maradtam. :) Jó böngészést.

   Törlés
 2. Tényleg nagyon szép. Én is gondolkodtam hasonlón, de végül úgy döntöttem, lefestem őket Annie Sloan festékekkel.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt a festéket ismered? Most találtam a neten, hasonló mint Annie festékei, de talán olcsóbb. Nekem az tetszik benne, hogy por alapú és a vizet én adom hozzá, ezáltal a színét is tudom változtatni.

   http://blog.budaikreativ.hu/tejfestek/

   Törlés
  2. Igen, hallottam róla, de az Annie Sloan festékeket ismerem, szeretem, tudom őket használni, így nem fogok félni dolgozni velük.

   Törlés
 3. Nagyon tetszik! tegnap pont azt néztem én is, hogy lecserélem a konyhabútorfogantyúkat. A mostani is tetszik, de lekoptak sajnos:(. Köszi a linket, én is megnézem.
  (Egyébként a KIK-ben is vannak csodaszépek néha, ugyanennyiért, ott vettem jómúltkor, ékszertartóként funkcionálnak a fürdőszobaszekrény oldalára fúrva)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még sosem láttam a KIKben, pedig beszoktam térni. Na, akkor majd még jobban kinyitom a szemem. köszi a tippet!! Az ékszertartós ötletet is, nekem ez nem is jutott volna eszembe. :)

   Törlés
 4. Hasonlót vettem, szürke virágos. Az ára... persze nálunk amikor lehetőség van akkor vásárolunk, hamar, hamar.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Attól feküdtem ki, hogy ezt láttam a Praktikerben is pár hete és 1700 körül volt! Nekem attól megy fel a vérnyomásom, hogy ennyi különbség van az árak között :/ Nem kevés árrés. :(

   Törlés
 5. Amikor leégett a ház akkor nyugatóként keresgéltem ilyen fogantyúkat, megtaláltam ezt az oldalt én is, azóta ha bármi tetszik megnézem több helyen, mert sajnos nem csak a fogantyúkkal ez a helyzet:(

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nálunk mára

"lecsengett" a karácsony. Ma már csak itthon leszünk és egész nap a pihenésről fog szólni. Tervben volt a mozi, de idén először nem találtunk semmi olyat, amit igazán megnéznénk így ez most elmaradt.  Tegnap Kecskeméten voltunk, ez volt a gyerek plusz karácsonyi ajándéka. Még sosem vezettem egyhuzamban ennyit főleg a férjem nélkül - Balatonig igen - és az út is csak Dunaföldvárig volt ismerős. Előző nap persze aludni sem igazán tudtam, mert állandóan felébredtem, hogy tudtam hosszabb út vár rám, ráadásul a visszaút pedig már sötétben lesz, télen. Először vezettem gps segítségével  - waze  a telefonon  - és megmondom őszintén teljesen jól ment minden, ez egy jó kis program nagyon könnyedén alakult minden, kifejezetten jó út volt. Este fél tizenegyre értünk haza és nagyjából csak beájultunk az ágyba. Teljesen elfáradtam, de ez főleg annak köszönhető, hogy nem szeretek sötétben vezetni, na nem mintha magamban nem bíznék, de bármi történhet. Na, de nem történt semmi, minden jó …

Ma még

biztosan odaérünk a munkahelyünkre, de hogy holnap mi lesz azt még nem tudom. Holnapra intenzív havazást mondanak, ami itt a hegy északi oldalán kb. dupla annyit jelent, mint ami máshol általában esik. Amikor bezzeg itthon vagyunk szabadság van és téli szünet az iskolában plusz tíz fok napokig. :/ Akkor nem lenne baj se a rossz idő, se a sok hó, mert nem kell menni sehova. Előre látom nem szeretem hét lesz ez, legalább is ami az időjárást illeti. Elég változékonynak mondják. Mindenesetre reggel beszaladok a boltba és feltankolok ebből, abból, gyereknek elfogyott a kenyér, tej, de fogyóban van a gyümölcs, zöldség is, felvágott ez az.  De ma még napsütés lesz, bár elég hideg van és ki is tart a héten állítólag. A hétvége huss megint eltelt, mintha nem is lett volna. Mindegy, legalább beljebb vagyunk a januárban, előrébb járunk.  Nekem ez a hónap az egész évből, ami nem kedves, nem szeretem, hosszú minden szempontból, az ünnepek után kis üresség is van az emberben. Teljes nyűgnek érzem …

Úgy látszik én

már csak ilyen maradok. Hajnalban vagyok aktívabb és esténként használhatatlan. Az éjjeli bagoly szerep nem nekem jutott. Tegnap is egyik pillanatról a másikra váltam használhatatlanná és kilenckor ágyba bújtam. Talán fél tízig tudtam olvasni, pedig a könyv amit elkezdtem - és amit egyszer már olvastam csak nem emlékeztem - nagyon jó. Fábián Janka.  Nem igazán jön be ez a hét, bár már csütörtök van. És ugye ez már a kispéntek. :) Talán azért, mert már elérhető közelségbe került január vége és ezért inkább felgyorsítanám, mint átélném vagy valami ilyesmi. Ma jobb lesz az idő, mint tegnap már is bőven plusz fokok vannak. Állítólag tíz fok felett lesz ma.
Tegnap a gyerek hozott egy csomó ötöst. Német, angol, nyelvtan, történelem dolgozata lett ötös, így fél év előtt. A németre különösen büszke vagyok, mert olyan csoportban kezdte, ahol mindenki tanult már és felzárkózott. Igaz, ehhez az kellett, hogy a férjem foglalkozzon vele, de amúgy seperc alatt megtanulta. Csak nézem, mikor fél óra…