Ugrás a fő tartalomra

Bútorfoganytú

kép: google
A konyhaszekrények régi fogantyúit lecseréljük mindenképpen. A régiek kopottak a sok nyitogatástól és sima egyszerű barna színűek, olyan semmilyenek. Elég sok helyen megnéztem és ez a búzakalászos tetszett meg a leginkább, ami illene egy vidéki konyhába és nem sok színű, nem csiricsáré mert az nem én vagyok. A boltokban 450-750 között láttam általában, de a neten találtam egy céget ahol most 290ft-ért árulják, így még a postaköltséggel is olcsóbban jöttem ki, mintha boltban vettem volna meg. Nagyon tetszik és a majdan ősszel készülő ajtókhoz is menni fog.

Megjegyzések

 1. Jóreggelt!
  Nagyon szép ez a foggantyú, amennyiben elmondható melyik oldalon vannak ilyen szép foggantyúk, akkor megköszönném, mert rövidesen nálunk is átalakulás lessz.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia, itt találtam:
   http://www.butorkellek.hu/index.php?kezd=0&kod=969&mkod=187&modul=termek

   Vacilláltam a színes kis virágos és e között, de végül is ennél maradtam. :) Jó böngészést.

   Törlés
 2. Tényleg nagyon szép. Én is gondolkodtam hasonlón, de végül úgy döntöttem, lefestem őket Annie Sloan festékekkel.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt a festéket ismered? Most találtam a neten, hasonló mint Annie festékei, de talán olcsóbb. Nekem az tetszik benne, hogy por alapú és a vizet én adom hozzá, ezáltal a színét is tudom változtatni.

   http://blog.budaikreativ.hu/tejfestek/

   Törlés
  2. Igen, hallottam róla, de az Annie Sloan festékeket ismerem, szeretem, tudom őket használni, így nem fogok félni dolgozni velük.

   Törlés
 3. Nagyon tetszik! tegnap pont azt néztem én is, hogy lecserélem a konyhabútorfogantyúkat. A mostani is tetszik, de lekoptak sajnos:(. Köszi a linket, én is megnézem.
  (Egyébként a KIK-ben is vannak csodaszépek néha, ugyanennyiért, ott vettem jómúltkor, ékszertartóként funkcionálnak a fürdőszobaszekrény oldalára fúrva)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még sosem láttam a KIKben, pedig beszoktam térni. Na, akkor majd még jobban kinyitom a szemem. köszi a tippet!! Az ékszertartós ötletet is, nekem ez nem is jutott volna eszembe. :)

   Törlés
 4. Hasonlót vettem, szürke virágos. Az ára... persze nálunk amikor lehetőség van akkor vásárolunk, hamar, hamar.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Attól feküdtem ki, hogy ezt láttam a Praktikerben is pár hete és 1700 körül volt! Nekem attól megy fel a vérnyomásom, hogy ennyi különbség van az árak között :/ Nem kevés árrés. :(

   Törlés
 5. Amikor leégett a ház akkor nyugatóként keresgéltem ilyen fogantyúkat, megtaláltam ezt az oldalt én is, azóta ha bármi tetszik megnézem több helyen, mert sajnos nem csak a fogantyúkkal ez a helyzet:(

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nyár...

Futással akartam

kezdeni a napomat, de miután már lassan a harmadik napja ébredek fel hajnalban fejfájással letettem róla. Hogy a meleg készít most ki ennyire vagy valami más miatt van már nem tudom, de hajnali négy óta vagyok fent, bevettem már gyógyszert, ittam kávét talán lassan jobb lesz. Borzasztóan érzem magam attól, hogy elkezdődött ez a hét, semmi kedvem kimozdulni a még viszonylag hűvös lakásból és elkezdeni a hétfőt. Minden porcikám tiltakozik ellene, talán ezért is van az egész rossz közérzetem. Az irodában nincs egy rohadt légkondi sem, megfulladunk már a melegben, ha meg bekapcsoljuk a ventilátort nem hiszem, hogy baromi egészséges lenne, ha a pofánkba  arcunkba tolja a felkavart poros levegőt.  Minden nyűgöm, minden rossz történés ami az utóbbi jó pár hétben volt most terített be igazán, elfáradtam rendesen. Heteket, sőt hónapokat szeretnék pihenni - anyukámat agydaganattal műtötték,  a sokk és a műtét után felváltva megyünk a húgommal hozzá, intézzük a bevásárlást, főzést,  amit kell. …

Ez a hét nekem

úgy elment, hogy észre sem vettem és már itt a péntek. Nem mintha nem örülnék neki, sőt. Az egész hetem az ügyintézésekről, futkosásokról szólt, alig,szinte semmit sem pihentem. Itthon is volt mit csinálni délutánonként, tegnapelőtt is fél tízkor értünk be a kertből.
Tegnap viszont akkora felhőszakadás volt, hogy még a kórházban is állt a víz a bejáratnál. Bokáig ért mindenhol, kint az utcákon tűzoltók szivattyúzták. Még a fürdő területén is kis tavak keletkeztek vagy egy órán keresztül szakadt, már semmi sem állta az útját nem bírták elvezetni sem a csatornák. Katasztrófa. Itthon hálisten nem történt ilyen, bár itt is esett rendesen. Persze ma süt a nap, de tenni semmit nem tudok egyelőre, mert a fű alatt még minden vizes, sáros a kert. Nem baj, majd apránként megcsinálom, nem fogok ezen agyalni csak azért bosszant, mert az idő miatt kb. az ember ahogy a végére ér szinte kezdheti elölről, mert a párás levegő miatt még jobban nő minden. Fű és gaz főleg.
A gyereknek most pakoltam össz…