Ugrás a fő tartalomra

Bútorfoganytú

kép: google
A konyhaszekrények régi fogantyúit lecseréljük mindenképpen. A régiek kopottak a sok nyitogatástól és sima egyszerű barna színűek, olyan semmilyenek. Elég sok helyen megnéztem és ez a búzakalászos tetszett meg a leginkább, ami illene egy vidéki konyhába és nem sok színű, nem csiricsáré mert az nem én vagyok. A boltokban 450-750 között láttam általában, de a neten találtam egy céget ahol most 290ft-ért árulják, így még a postaköltséggel is olcsóbban jöttem ki, mintha boltban vettem volna meg. Nagyon tetszik és a majdan ősszel készülő ajtókhoz is menni fog.

Megjegyzések

 1. Jóreggelt!
  Nagyon szép ez a foggantyú, amennyiben elmondható melyik oldalon vannak ilyen szép foggantyúk, akkor megköszönném, mert rövidesen nálunk is átalakulás lessz.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia, itt találtam:
   http://www.butorkellek.hu/index.php?kezd=0&kod=969&mkod=187&modul=termek

   Vacilláltam a színes kis virágos és e között, de végül is ennél maradtam. :) Jó böngészést.

   Törlés
 2. Tényleg nagyon szép. Én is gondolkodtam hasonlón, de végül úgy döntöttem, lefestem őket Annie Sloan festékekkel.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt a festéket ismered? Most találtam a neten, hasonló mint Annie festékei, de talán olcsóbb. Nekem az tetszik benne, hogy por alapú és a vizet én adom hozzá, ezáltal a színét is tudom változtatni.

   http://blog.budaikreativ.hu/tejfestek/

   Törlés
  2. Igen, hallottam róla, de az Annie Sloan festékeket ismerem, szeretem, tudom őket használni, így nem fogok félni dolgozni velük.

   Törlés
 3. Nagyon tetszik! tegnap pont azt néztem én is, hogy lecserélem a konyhabútorfogantyúkat. A mostani is tetszik, de lekoptak sajnos:(. Köszi a linket, én is megnézem.
  (Egyébként a KIK-ben is vannak csodaszépek néha, ugyanennyiért, ott vettem jómúltkor, ékszertartóként funkcionálnak a fürdőszobaszekrény oldalára fúrva)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még sosem láttam a KIKben, pedig beszoktam térni. Na, akkor majd még jobban kinyitom a szemem. köszi a tippet!! Az ékszertartós ötletet is, nekem ez nem is jutott volna eszembe. :)

   Törlés
 4. Hasonlót vettem, szürke virágos. Az ára... persze nálunk amikor lehetőség van akkor vásárolunk, hamar, hamar.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Attól feküdtem ki, hogy ezt láttam a Praktikerben is pár hete és 1700 körül volt! Nekem attól megy fel a vérnyomásom, hogy ennyi különbség van az árak között :/ Nem kevés árrés. :(

   Törlés
 5. Amikor leégett a ház akkor nyugatóként keresgéltem ilyen fogantyúkat, megtaláltam ezt az oldalt én is, azóta ha bármi tetszik megnézem több helyen, mert sajnos nem csak a fogantyúkkal ez a helyzet:(

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Olyan jó hűvös

volt reggel ötkor, mikor már futottam hogy csuda. 15 fok, annyira szerettem. Tegnap is voltam, meg ma reggel is (és már jó régóta rendszeres) és végre ott vagyok, hogy már ismét a mindennapok része lett a sport és hát ez jó. Sokat küzdöttem azért, hogy megint itt tartsak, megdolgoztam érte. És többé nem is engedem el - és remélem egy sérülés se lesz, mint mikor abbahagytam - mert a visszakapaszkodás borzasztó nehéz, sokkal nehezebb, mint a semmiből elkezdeni.  Négy kiló mínusznál tartok, legalább is mikor utoljára mértem magam asszem úgy egy (másfél?) hete, nem is szoktam általában a ruhák úgy is mutatják. De centiben is biztos, hogy már kevesebb mert a nadrágokon, főleg combon és derékban már érzem. Nem sok a négy kiló, de erőt ad az biztos.  Tegnap csináltam lecsót, most raktam bele padlizsánt is.  Nem mertek szólni semmit, ezt most a kedvemre főztem. Na jó, azért került bele egy kis kolbász is, így egálban vagyunk.  Én kipiszkálom a kolbászt,ők nekem adják a padlizsánt. :) Esik. I…

Ahogy

Molnárilonka is írta, úgy én is rájöttem, hogy a nyári (meg a téli is) dolgozós napokban nem az utazást, nyaralást várja az ember, hanem csak magát a szabadságot. Hogy otthon lehessek, hogy kedvemre csinálhassak ezt azt, mindig valami apróságot vagy éppen ha úgy van kedvem semmit. Most is, ahogy itt ülök mennyire jól esne kiszakadni a melóból. Amúgy minden rendben. Mennek a napok, már július közepe van lassan. Borzasztó gyorsan telik a nyár. A gyerek tizedikén lett 16 éves.  Én meg simán felkelek fél ötkor futni, aztán simán összerittyentek valami ebédet a népnek, simán letudom a hajnalra eltervezett dolgaimat. Látom ismét a változást a tükörben, úgy hogy elég sok erő és elhatározás van még bennem a sport iránt. Sosem fogom többet abbahagyni, borzasztó nehéz visszakapaszkodni, sokkal nehezebb, mint elkezdeni. Azt is észrevettem, hogy a sikerélmény miatt több a pozitív gondolat bennem.  És hogy semmi sem tántorít el semmitől. Legalább is azoktól a dolgoktól,amiket kitalálok magamnak. …

Fejben már próbáltam

párszor összerakni egy értelmes bejegyzést ide a blogra, de megmondom őszintén valahogy nem tudok írni semmiről. Semmi újról ami figyelmet érdemelne.
A nyaralás talán még sosem sikerült ilyen jóra, mint idén és talán most volt az első olyan, amikor a hét napos balatoni "hálidéj" kevésnek bizonyult. Máskor már 3-4 éjszaka után jönnénk haza, most meg senki sem akart igazából. Az idő tökéletes volt, napsütés és 27-28 fok a víz 26 fokos szóval tényleg perfekt. Egyszer esett csak az eső, mondjuk akkor egy két órát intenzíven, de ennyi. Augusztusban folytatása következik ez már biztos.
Az biztos, hogy itthon a kertnek a mi távollétünk nagyon is soknak bizonyult, mert gyakorlatilag annak ellenére, hogy úgy mentünk el otthonról, hogy mindenhol lenyírtuk a füvet és rendet raktunk kb. csatatérré változott az egész. Ez részben annak tudható be, hogy itt percről percre változott az idő, hol sütött a nap, hol meg szakadt az eső és a pára megtette hatását, minden megnőtt mint a gomba. Az…