Ugrás a fő tartalomra

Filmajánló

Hetek óta meg volt nyitva a laptopon ez a film de valahogy vagy nem jutottam el odáig, hogy megnézzem mert volt más dolgom vagy úgy gondoltam, hogy nem fog tetszeni valami miatt.
Történet lényege, hogy van egy fiú és egy lány. A fiú farmer gyerek, rodeózik (azt hiszem ez nem tetszett, mit érdekel engem, hogy bikákat ül meg egy szép fiú??) az édesanyjával él, apja meghalt. Aztán meg van egy lány, aki tanul, városi fruska, a művészet érdekli. Két ellentét, aztán még is összegabalyodnak, ahogy az lenni szokott. DE és itt jön a csavar, a film lényege még sem ez, hanem hogy megmentenek égő autójából egy idős urat, akinek szép lassan beleszövődik a történetbe az élete. Ahogy néztem  fél óra után már az járt az eszemben, hogy ez kicsit hasonlít a Szerelmünk lapjaihoz. Ma megnéztem és tényleg, Nicholas Sparks írta a történetet az ő könyvéből készült. 

Nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek egy szürke esős délutánra, zsepivel, teával együtt. :) 

A férfi főszereplő nem más, mint Clint Eastwood fia Scott Eastwood.A filmet a neten megnézhetitek ezen az oldalon:
http://onlinewebfilmek.net/filmek  

A film elérhetősége pedig ez: (lehet kicsit pufferelni kell, hogy szépen betöltődjön, de az csak egy két perc és már indul is )

  http://onlinewebfilmek.net/film/the-longest-ride-online-film

Ezen az oldalon nem kell regisztrálni, ingyenesen nézhető rajta minden sorozat és film. Csak kiválasztjátok melyiket szeretnétek, rámentek az oldalra és alul azt is kiválasztjátok  melyik lejátszó induljon el. Én általában a vidto.me végűt szoktam annál még minden jól működött. Minden lépésről lépésre le van írva az oldalon. TV-t már szinte egyáltalán  nem nézek, kivéve a Spketrum, DoQ és hasonló adókat. Filmeket és jó sorozatokat mindig innen keresgélek.Jó filmnézést!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Úgy múlnak el a napok

mintha valaki kötélen húzná őket, lehetőleg minél gyorsabban. Sosem volt kedvenc hónapom szegény Augusztus, pont azért, mert amikor belép a nyár utolsó hónapjaként az életünkbe alig van köztünk, már tova is tűnik. Gyerekkoromban ugyan ezt éreztem, talán ha két legfeljebb három hét volt a felhőtlen iskolakezdés előtti időszak, az utolsó hét már a vásárlásról, előkészületekről szólt és aztán elkezdődött a tanulás. Valahogy most is így vagyok vele. Persze még nyár van azért - bár az utóbbi napok időjárása csak kicsit mutatja ezt az arcát - de már biztosan mondom, hogy ez már nem olyan, mint az elmúlt időszak.  Reggel fél hat után tudok már elmenni futni, akkor érzem biztonságosnak, mivel akkor kezd el igazán világosodni. Az illatok egészen mások már ilyenkor, ez inkább csípős, hűvös, nem olyan langyos meleg, mint pár hete volt még. Az este is hűvösebb már, míg pár napja este tíz, tizenegykor is meleg volt és fürödtünk a medencében, mostanában nyolc és fél kilenckor már érzem a bőrömön a…

Nos, nem

történik semmi különös csak élvezzük, hogy a héten - egészen szombatig - ketten vagyunk a férjemmel. Azt hiszem, mióta együtt vagyunk még sosem voltunk ennyi időt csak ketten a 17 éves együttélésünk alatt. Tényleg élvezzük, hogy a kamasz gyerekünk a Balcsin van mi pedig azt tehetjük minden kötöttség nélkül, amit akarunk. Szerintem ettől még nem leszünk rossz szülők. (ezt a gondolatot azért ki kellett hessegetnem a fejemből, az embernek először van egy kis bűntudata, főleg olyan programoknál, amit mondjuk hárman is lehetne) A vasárnapi lazacos, pezsgős ebédnél azért megjegyeztük, hogy teljesen olyan mintha mi most tényleg megünnepelnénk, hogy a gyerek elutazott. Persze nem. Na, szóval tiszta "nászút" az egész, nincs kötelező kör, mint pl. legyen rendes ebéd, legyen kakaós csiga reggelire vagy müzli , anya szaladj be a boltba ezért vagy azért...."háváj" van.
A férjem rendben tartja itthon a házat és a kertet amíg én dolgozom és ez jó. Nem kell munka után kapkodnom, …

Sajnos úgy látom

már megint, hogy napról napra kevesebben írják a blogjukat. Szinte alig van valami újdonság a net ezen oldalán és elég szomorú vagyok, hogy a reggeli kávémat mostanában úgy iszom meg, hogy sehol semmi. Tudom nyár van és tudom, hogy én is ritkán írok. De míg máskor alig tudtam befejezni reggel az olvasást annyi minden történt, most kinyitom a laptopom és általában már csukom is le, mert újra az elolvasott dolgokkal találom szembe magam. Biztosan minden elutazott, jön megy, nyaral, jobb dolga is van annál, mint ülni a gép előtt. Na, majd szeptemberben meglátjuk. (akkor meg itt az iskola, haha)  Részemről nem várom az iskolakezdést, annyira jó ez a felhőtlen szabadság, amit én is kaptam vele együtt, hogy minden reggel jó kedvűen ébredek, amiért nincs kapkodás, nyugi van, mehetek futni -ma pihenőnap van - van időm sokáig kávézni, virágokat öntözni, reggelit készíteni, esetleg valami könnyű ebédet összedobni, kifeküdni kicsit a medencéhez, reggel elintézni a bevásárlást vagy akár fotókat …