Ugrás a fő tartalomra

Pár napja

találtuk a kukorica góréban.


Kisfiú és gyönyörű szép. Sajnos nem sikerül összebarátkoztatni a kutyussal, aki annyira féltékeny rá, hogy kiakarja szedni a kezünkből. :( Nem fogjuk tudni megtartani, pedig annyira nagyon szeretném! Gazdit kell neki találni pár hét múlva.

Megjegyzések

 1. Hogy kukucskál a kapucniból! Nagyon aranyos kis macsek. Szívesen befogadnám,de a tulaj nem enged háziállatot a lakásba. Pedig szétdögönyözném! :)
  Cicapárti vagyok! ;)

  VálaszTörlés
 2. Hogy kukucskál a kapucniból! Nagyon aranyos kis macsek. Szívesen befogadnám,de a tulaj nem enged háziállatot a lakásba. Pedig szétdögönyözném! :)
  Cicapárti vagyok! ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. És ne tudd meg milyen puha finom szőre van, szerintem hosszabb, mint az átlag. Van a faluba egy hosszú szőrű valamilyen cica, tuti ő az apa.

   Törlés
  2. faluban. lemaradt az n betű :)

   Törlés
  3. Én pedig dupláztam a nyomatékosítás érdekében...vagyis nem én, hanem az internet, azt hiszem! :)

   Törlés
 3. .... és ha jól látom, barátságos is! elfogadnám, csak messze vagytok :( Nem vagyok macskás, de idén gondoltam, szerzünk egyet, de csak nagyon vadakat tudtak ajánlani, én meg nem tudok azokkal mit kezdeni. Ő gyönyörű!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon kis helyes, barátságos. Nálad jó helyen lenne :) Hány km-re is vagytok?

   Törlés
  2. 290 km kb. Szerintem. :) Szeretnétek kirándulni.....? :):):):)

   Törlés
 4. En is elfogadnam illetve be, de messze vagyok.Nem lehet valahogy osszeszoktatni oket?? nekunk is nehezen ment, de sikerult, csak sokm ido es turelem kellett.Mondjuk nekem yorkie van, biztosan szamit.

  A kapucnis foto a honap fotoja eddig nekem:))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Aranyos vagy! Hát, mindennap próbálgatjuk őket összeszoktatni, de nem megy. :( A kutya állandóan odakapna, szerintem megfojtaná, irtóra féltékeny. Már próbáltuk úgy is, hogy megfogtam a kutyust, férjem berakta a házába a cicát, hátha megbarátkozik a szagokkal, aztán az lett a vége, hogy kicincálta az összes takarót a házából :( :( Utána visszapakoltam, de úgy kellett beparancsolni, hogy menjen be, végül is visszament. Félek, hogy darabokra szedné a cicát. Már gondoltunk arra is, hogy bent lakjon a lakásban,de egész életében? És ha véletlenül ajtónyitás közben besurran a kutya, na akkor is megfogná. Télen a másik cicát is beengedjük, ő már nagy, nem fél a kutyától, sőt meg is pofozza. Nem tudom mi legyen, fáj a szívem érte.:(

   Törlés
 5. megertelek, nem egyszeru eset...hatha lesz egy szereto gazdi kutya nelkul:)

  VálaszTörlés
 6. Sok türelem kell hozzá, következetesség és határozottság, de össze lehet szoktatni őket... nekem mindig volt kutyám is, meg macskám is, és nem volt ám kecmec, ha tetszik ha nem, ez van, nálunk együtt kell élni... a kezdeti hiszti után mindig úgy összeszoktak, hogy egymás nélkül már létezni sem tudnak.. nekik is kell a társ, a barát... szóval ne adjátok fel... Nekem amúgy az az elvem a kezdetektől fogva, hogy a kutya azt csinálja, amit én mondok neki... és senkit és semmit nem bánthat, "mindent el kell tűrnie" - itt átvitt értelemben mondom, de mivel van gyerekem, ez nagyon szigorú szabály, mert nekem megbízható kutya kell csak. Tehát leegyszerűsítve, én vagyok a falkavezér, ezért az van, amit én mondok és punktum... :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nyár...

Futással akartam

kezdeni a napomat, de miután már lassan a harmadik napja ébredek fel hajnalban fejfájással letettem róla. Hogy a meleg készít most ki ennyire vagy valami más miatt van már nem tudom, de hajnali négy óta vagyok fent, bevettem már gyógyszert, ittam kávét talán lassan jobb lesz. Borzasztóan érzem magam attól, hogy elkezdődött ez a hét, semmi kedvem kimozdulni a még viszonylag hűvös lakásból és elkezdeni a hétfőt. Minden porcikám tiltakozik ellene, talán ezért is van az egész rossz közérzetem. Az irodában nincs egy rohadt légkondi sem, megfulladunk már a melegben, ha meg bekapcsoljuk a ventilátort nem hiszem, hogy baromi egészséges lenne, ha a pofánkba  arcunkba tolja a felkavart poros levegőt.  Minden nyűgöm, minden rossz történés ami az utóbbi jó pár hétben volt most terített be igazán, elfáradtam rendesen. Heteket, sőt hónapokat szeretnék pihenni - anyukámat agydaganattal műtötték,  a sokk és a műtét után felváltva megyünk a húgommal hozzá, intézzük a bevásárlást, főzést,  amit kell. …

Ez a hét nekem

úgy elment, hogy észre sem vettem és már itt a péntek. Nem mintha nem örülnék neki, sőt. Az egész hetem az ügyintézésekről, futkosásokról szólt, alig,szinte semmit sem pihentem. Itthon is volt mit csinálni délutánonként, tegnapelőtt is fél tízkor értünk be a kertből.
Tegnap viszont akkora felhőszakadás volt, hogy még a kórházban is állt a víz a bejáratnál. Bokáig ért mindenhol, kint az utcákon tűzoltók szivattyúzták. Még a fürdő területén is kis tavak keletkeztek vagy egy órán keresztül szakadt, már semmi sem állta az útját nem bírták elvezetni sem a csatornák. Katasztrófa. Itthon hálisten nem történt ilyen, bár itt is esett rendesen. Persze ma süt a nap, de tenni semmit nem tudok egyelőre, mert a fű alatt még minden vizes, sáros a kert. Nem baj, majd apránként megcsinálom, nem fogok ezen agyalni csak azért bosszant, mert az idő miatt kb. az ember ahogy a végére ér szinte kezdheti elölről, mert a párás levegő miatt még jobban nő minden. Fű és gaz főleg.
A gyereknek most pakoltam össz…