Ugrás a fő tartalomra

Semmi különös

nem történik. Mondhatni hála az égnek. Tegnap esett le, hogy kb. 3 hétig tanul még a gyerek, az is már laza, mert ballagásra gyakorolnak, meg mennek ide kirándulni, meg oda kirándulni, meg lesz zöld nap, meg szerenád, meg mindenféle dolog. Úgy hogy szerintem nagyon a végét járja már az iskola. Kicsit azért most hogy belegondoltam talán bánom is, tényleg véget ér valahol a felhőtlen gyerekkor, mert a gimi már eléggé élesben fog menni. 
Van már egyfajta rendszer ismét az életemben, amit megint szeretek. A reggelente korán kelek, mert futni megyek dologgal kezdve a napi rutinig minden benne van és talán emiatt is végre jól érzem magam kívül, belül. Fogytam is, centikben is ment le érzem a ruháimon és ez még inkább megerősít abban, hogy ugyan úgy - vagy jobban - csináljam a dolgokat, mint régen. Az egyetlen ami nem változott az a munkahellyel kapcsolatos, ezzel jó lenne valamit kezdeni. A férjem azt mondja építsem újra ezen a téren az életem, hagyjam ott, menjek el fodrásznak, kozmetikusnak, bárminek tanulni amihez kedvem van és menjek más irányba....nem tudom. Sokszor jár mostanában ezen a fejem. Szerinte nincs olyan, hogy lehetetlen amíg az ember meg nem tapasztalja.
Jövő héten elkészülnek a gyerekről a képek, már nagyon kíváncsi vagyok milyenek lettek.
Hétfőn megrendeltük a gardrób szekrényt, hozzá még egy komódot is. Két héten belül érkezik sajnos  úgy hogy várni kell, de legalább ez is meglesz. Vettünk ballagásra a férjemnek nadrágot és inget, ezen is túl vagyunk. Férjjel vásárolni nehéz, szerintetek is?? Mármint ilyen ruhaszerű dolgot. Már csak a gyerek van vissza ilyen szempontból. Neki is nadrágot meg cipőt kell beszerezni, eddig nem mertem, mert szinte napról napra növekszik. Vele is nehéz lesz, pasi.
Jó nap volt a hétfő, hazafele még elmentünk egy tóhoz sétálni (és békalencsét gyűjteni a tóba) utána még itthon is maradt kis időm tenni venni. Mindig ilyen nap kellene, mikor én osztom be, én döntöm el, én alakítom teljes mértékben a napomat. Nem is volt bennem semmilyen feszkó. Bezzeg kedden  hajnalban már bennem volt a nemakaromhogyreggellegyen dolog. :/  A futás kicsit azért segít ezen is.
Megjegyzések

 1. Én még mindig nem mertem elkezdeni a futást, de a benti, netes tornaprogram mellett most már rendszeres a bringázás. Tegnap este is letekertem 18 kilómétert.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ügyes vagy!! Nekem is jó lenne beiktatni, keresztedzésnek jó lenne a biciklizés.

   Törlés
 2. Tegnap mi is beszéltük Hannával, hogy már csak egy hónap... hihetetlen. Ruhailag még sehol nem vagyunk, pedig a bankettra is szeretnék neki valami szép kis ruhát, amúgy sincs még neki semmi "koktélrucija", ami máshova is jó lenne majd.
  Rágódtam egy darabig ezen a tornázós-fogyós dolgon, de ezt most elengedem a nyár közepéig, mert egyszerűen nem fér bele a napjaimba, annyira sokminden van, ennyifelé képtelen vagyok figyelni.
  Hát jah, kéne pár hét otthonra :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Reggel négykor, fél ötkor kelek, igy van időm hatig. másképp én sem tudom megoldani. de ez nekem pont jó, ha korán kelek minek ücsörögjek a fenekemenM végre rájöttem erre is :D

   Törlés
 3. Na akkor ezt a bejegyzésedet ne felejts el sose.)))
  M.

  VálaszTörlés
 4. Oh milyen motiváló, amikor változik az alak!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Olyan jó hűvös

volt reggel ötkor, mikor már futottam hogy csuda. 15 fok, annyira szerettem. Tegnap is voltam, meg ma reggel is (és már jó régóta rendszeres) és végre ott vagyok, hogy már ismét a mindennapok része lett a sport és hát ez jó. Sokat küzdöttem azért, hogy megint itt tartsak, megdolgoztam érte. És többé nem is engedem el - és remélem egy sérülés se lesz, mint mikor abbahagytam - mert a visszakapaszkodás borzasztó nehéz, sokkal nehezebb, mint a semmiből elkezdeni.  Négy kiló mínusznál tartok, legalább is mikor utoljára mértem magam asszem úgy egy (másfél?) hete, nem is szoktam általában a ruhák úgy is mutatják. De centiben is biztos, hogy már kevesebb mert a nadrágokon, főleg combon és derékban már érzem. Nem sok a négy kiló, de erőt ad az biztos.  Tegnap csináltam lecsót, most raktam bele padlizsánt is.  Nem mertek szólni semmit, ezt most a kedvemre főztem. Na jó, azért került bele egy kis kolbász is, így egálban vagyunk.  Én kipiszkálom a kolbászt,ők nekem adják a padlizsánt. :) Esik. I…

Ahogy

Molnárilonka is írta, úgy én is rájöttem, hogy a nyári (meg a téli is) dolgozós napokban nem az utazást, nyaralást várja az ember, hanem csak magát a szabadságot. Hogy otthon lehessek, hogy kedvemre csinálhassak ezt azt, mindig valami apróságot vagy éppen ha úgy van kedvem semmit. Most is, ahogy itt ülök mennyire jól esne kiszakadni a melóból. Amúgy minden rendben. Mennek a napok, már július közepe van lassan. Borzasztó gyorsan telik a nyár. A gyerek tizedikén lett 16 éves.  Én meg simán felkelek fél ötkor futni, aztán simán összerittyentek valami ebédet a népnek, simán letudom a hajnalra eltervezett dolgaimat. Látom ismét a változást a tükörben, úgy hogy elég sok erő és elhatározás van még bennem a sport iránt. Sosem fogom többet abbahagyni, borzasztó nehéz visszakapaszkodni, sokkal nehezebb, mint elkezdeni. Azt is észrevettem, hogy a sikerélmény miatt több a pozitív gondolat bennem.  És hogy semmi sem tántorít el semmitől. Legalább is azoktól a dolgoktól,amiket kitalálok magamnak. …

Fejben már próbáltam

párszor összerakni egy értelmes bejegyzést ide a blogra, de megmondom őszintén valahogy nem tudok írni semmiről. Semmi újról ami figyelmet érdemelne.
A nyaralás talán még sosem sikerült ilyen jóra, mint idén és talán most volt az első olyan, amikor a hét napos balatoni "hálidéj" kevésnek bizonyult. Máskor már 3-4 éjszaka után jönnénk haza, most meg senki sem akart igazából. Az idő tökéletes volt, napsütés és 27-28 fok a víz 26 fokos szóval tényleg perfekt. Egyszer esett csak az eső, mondjuk akkor egy két órát intenzíven, de ennyi. Augusztusban folytatása következik ez már biztos.
Az biztos, hogy itthon a kertnek a mi távollétünk nagyon is soknak bizonyult, mert gyakorlatilag annak ellenére, hogy úgy mentünk el otthonról, hogy mindenhol lenyírtuk a füvet és rendet raktunk kb. csatatérré változott az egész. Ez részben annak tudható be, hogy itt percről percre változott az idő, hol sütött a nap, hol meg szakadt az eső és a pára megtette hatását, minden megnőtt mint a gomba. Az…