Ugrás a fő tartalomra

Semmi különös

nem történik. Mondhatni hála az égnek. Tegnap esett le, hogy kb. 3 hétig tanul még a gyerek, az is már laza, mert ballagásra gyakorolnak, meg mennek ide kirándulni, meg oda kirándulni, meg lesz zöld nap, meg szerenád, meg mindenféle dolog. Úgy hogy szerintem nagyon a végét járja már az iskola. Kicsit azért most hogy belegondoltam talán bánom is, tényleg véget ér valahol a felhőtlen gyerekkor, mert a gimi már eléggé élesben fog menni. 
Van már egyfajta rendszer ismét az életemben, amit megint szeretek. A reggelente korán kelek, mert futni megyek dologgal kezdve a napi rutinig minden benne van és talán emiatt is végre jól érzem magam kívül, belül. Fogytam is, centikben is ment le érzem a ruháimon és ez még inkább megerősít abban, hogy ugyan úgy - vagy jobban - csináljam a dolgokat, mint régen. Az egyetlen ami nem változott az a munkahellyel kapcsolatos, ezzel jó lenne valamit kezdeni. A férjem azt mondja építsem újra ezen a téren az életem, hagyjam ott, menjek el fodrásznak, kozmetikusnak, bárminek tanulni amihez kedvem van és menjek más irányba....nem tudom. Sokszor jár mostanában ezen a fejem. Szerinte nincs olyan, hogy lehetetlen amíg az ember meg nem tapasztalja.
Jövő héten elkészülnek a gyerekről a képek, már nagyon kíváncsi vagyok milyenek lettek.
Hétfőn megrendeltük a gardrób szekrényt, hozzá még egy komódot is. Két héten belül érkezik sajnos  úgy hogy várni kell, de legalább ez is meglesz. Vettünk ballagásra a férjemnek nadrágot és inget, ezen is túl vagyunk. Férjjel vásárolni nehéz, szerintetek is?? Mármint ilyen ruhaszerű dolgot. Már csak a gyerek van vissza ilyen szempontból. Neki is nadrágot meg cipőt kell beszerezni, eddig nem mertem, mert szinte napról napra növekszik. Vele is nehéz lesz, pasi.
Jó nap volt a hétfő, hazafele még elmentünk egy tóhoz sétálni (és békalencsét gyűjteni a tóba) utána még itthon is maradt kis időm tenni venni. Mindig ilyen nap kellene, mikor én osztom be, én döntöm el, én alakítom teljes mértékben a napomat. Nem is volt bennem semmilyen feszkó. Bezzeg kedden  hajnalban már bennem volt a nemakaromhogyreggellegyen dolog. :/  A futás kicsit azért segít ezen is.
Megjegyzések

 1. Én még mindig nem mertem elkezdeni a futást, de a benti, netes tornaprogram mellett most már rendszeres a bringázás. Tegnap este is letekertem 18 kilómétert.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ügyes vagy!! Nekem is jó lenne beiktatni, keresztedzésnek jó lenne a biciklizés.

   Törlés
 2. Tegnap mi is beszéltük Hannával, hogy már csak egy hónap... hihetetlen. Ruhailag még sehol nem vagyunk, pedig a bankettra is szeretnék neki valami szép kis ruhát, amúgy sincs még neki semmi "koktélrucija", ami máshova is jó lenne majd.
  Rágódtam egy darabig ezen a tornázós-fogyós dolgon, de ezt most elengedem a nyár közepéig, mert egyszerűen nem fér bele a napjaimba, annyira sokminden van, ennyifelé képtelen vagyok figyelni.
  Hát jah, kéne pár hét otthonra :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Reggel négykor, fél ötkor kelek, igy van időm hatig. másképp én sem tudom megoldani. de ez nekem pont jó, ha korán kelek minek ücsörögjek a fenekemenM végre rájöttem erre is :D

   Törlés
 3. Na akkor ezt a bejegyzésedet ne felejts el sose.)))
  M.

  VálaszTörlés
 4. Oh milyen motiváló, amikor változik az alak!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nem tudom már

mennyi vitamint szedek lassan, még is úgy érzem ahogy megyünk előre az időben úgy vagyok egyre fáradtabb. C, D, Supradyn, méz, tea, sok sok gyümölcs.....mi kell még? Ti szedtek valamit??  Most már a stabil heti háromszori futás is megvan és még is, mintha a világ összes súlya rajtam lenne.  Tegnap már fél tízkor ágyban voltam, igaz olvastam még egy órát, utána úgy aludtam, mint a bunda fél ötig de alig tudtam kikecmeregni az ágyból. Komolyan sírhatnékom volt, hogy nekem most el kell majd mennem dolgozni, mikor ilyen szép az idő és itthon ezerszer jobban eltudnám magam foglalni, pl. egy igazán finom ebédet főzni....mondjuk Boeuf Bourguignont by Julia Child módjára. Aztán valami jóféle almás pitét, vaníliafagyival. Ilyenekkel várnám haza a gyereket, na meg a férjem is biztos örülne. Helyette tegnap délután mikor hazaértem túrógombócot csináltam. Nem mintha nem örült volna neki a banda. :) Az ebéd megfőzése után pedig levezetésképpen olvasgatnék kint a kertben, majd végre elültetném azt…

Nehezen kecmergek ki

ebből a nyavalyából, leginkább az éjszakák rosszak. Így hajnalban felkelek, nem forgolódom tovább az ágyban bedugult orral és más egyébbel. Még mindig ezerrel fújom az orrom, vége lehetne már. Remélem letudva a "kötelező" évi megfázás, bár ez kicsit több annál.  Mindig amikor leülök a gép elé azt gondolom,majd írok erről, megírok arról.....és aztán a végén leginkább a semmiről írok. Mert tulajdonképpen nem történik semmi. Néha kicsit megrémiszt ez a  mostani sivár, monoton semmi, a viszonylag nyugodt napok....de talán most jobb is így. Nagyon jó idő volt hétvégén, én meg be voltam ide zárva a lakásba. Viszont erre tiszta erőből nyár volt, 25 fokkal, gyönyörű, erős meleg napsütéssel, mintha augusztus közepe, vége lenne. Be sem kellett csukni az ablakokat, a ház is felmelegedett a két nap alatt, fűteni sem fűtünk, szuper. Ráadásul még folytatódik a jó idő, mára 22 fokot mondtak, jaj ez az ősz pont olyan, amilyet szerettem volna! Ma még nem megyek dolgozni és arra gondoltam, h…

Amíg mindenki

alszik, addig pötyögök pár sort ide. Viszonylag jól aludtam annak ellenére, hogy este nyolckor megint 38 fokos lázam lett. Mindig estére leszek rosszabbul, napközben egész jól elvagyok. Majdnem egész jól. Rég voltam ilyen ramatyul. Tegnap az orvostól jövet gyorsan bementem a gyógyszertárba kiváltani amit felírt, aztán bementem bevásárolni hétvégére is, hogy ne kelljen külön elmenni a férjemnek, vettem sok sok gyümölcsöt - amiből egy banánt bírtam megenni, semmi nem megy le a torkomon, ellenben sokat iszom - mert az hittem, hogy majd egy jó kis gyümölcssaláta segít, hogy jobb legyen minden, aztán nem csináltam. Talán ma. Vettem zöldségeket, csirkehúst és már fel is raktam egy nagy fazék húslevest, van benne minden, a hús, borsó, zöldbab, gomba, sárgarépa, zöldség, karfiol sok sok fokhagyma, bors, zöldség zöldje egészben, az milyen finom, ha megfő a levesben!  remélem jót fog tenni. Kelbimbót elfelejtettem venni :( Ezt kívánom. A fiúk sütnek majd palacsintát maguknak hozzá. Tegnapról m…