Ugrás a fő tartalomra

Semmi különös

nem történik. Mondhatni hála az égnek. Tegnap esett le, hogy kb. 3 hétig tanul még a gyerek, az is már laza, mert ballagásra gyakorolnak, meg mennek ide kirándulni, meg oda kirándulni, meg lesz zöld nap, meg szerenád, meg mindenféle dolog. Úgy hogy szerintem nagyon a végét járja már az iskola. Kicsit azért most hogy belegondoltam talán bánom is, tényleg véget ér valahol a felhőtlen gyerekkor, mert a gimi már eléggé élesben fog menni. 
Van már egyfajta rendszer ismét az életemben, amit megint szeretek. A reggelente korán kelek, mert futni megyek dologgal kezdve a napi rutinig minden benne van és talán emiatt is végre jól érzem magam kívül, belül. Fogytam is, centikben is ment le érzem a ruháimon és ez még inkább megerősít abban, hogy ugyan úgy - vagy jobban - csináljam a dolgokat, mint régen. Az egyetlen ami nem változott az a munkahellyel kapcsolatos, ezzel jó lenne valamit kezdeni. A férjem azt mondja építsem újra ezen a téren az életem, hagyjam ott, menjek el fodrásznak, kozmetikusnak, bárminek tanulni amihez kedvem van és menjek más irányba....nem tudom. Sokszor jár mostanában ezen a fejem. Szerinte nincs olyan, hogy lehetetlen amíg az ember meg nem tapasztalja.
Jövő héten elkészülnek a gyerekről a képek, már nagyon kíváncsi vagyok milyenek lettek.
Hétfőn megrendeltük a gardrób szekrényt, hozzá még egy komódot is. Két héten belül érkezik sajnos  úgy hogy várni kell, de legalább ez is meglesz. Vettünk ballagásra a férjemnek nadrágot és inget, ezen is túl vagyunk. Férjjel vásárolni nehéz, szerintetek is?? Mármint ilyen ruhaszerű dolgot. Már csak a gyerek van vissza ilyen szempontból. Neki is nadrágot meg cipőt kell beszerezni, eddig nem mertem, mert szinte napról napra növekszik. Vele is nehéz lesz, pasi.
Jó nap volt a hétfő, hazafele még elmentünk egy tóhoz sétálni (és békalencsét gyűjteni a tóba) utána még itthon is maradt kis időm tenni venni. Mindig ilyen nap kellene, mikor én osztom be, én döntöm el, én alakítom teljes mértékben a napomat. Nem is volt bennem semmilyen feszkó. Bezzeg kedden  hajnalban már bennem volt a nemakaromhogyreggellegyen dolog. :/  A futás kicsit azért segít ezen is.
Megjegyzések

 1. Én még mindig nem mertem elkezdeni a futást, de a benti, netes tornaprogram mellett most már rendszeres a bringázás. Tegnap este is letekertem 18 kilómétert.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ügyes vagy!! Nekem is jó lenne beiktatni, keresztedzésnek jó lenne a biciklizés.

   Törlés
 2. Tegnap mi is beszéltük Hannával, hogy már csak egy hónap... hihetetlen. Ruhailag még sehol nem vagyunk, pedig a bankettra is szeretnék neki valami szép kis ruhát, amúgy sincs még neki semmi "koktélrucija", ami máshova is jó lenne majd.
  Rágódtam egy darabig ezen a tornázós-fogyós dolgon, de ezt most elengedem a nyár közepéig, mert egyszerűen nem fér bele a napjaimba, annyira sokminden van, ennyifelé képtelen vagyok figyelni.
  Hát jah, kéne pár hét otthonra :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Reggel négykor, fél ötkor kelek, igy van időm hatig. másképp én sem tudom megoldani. de ez nekem pont jó, ha korán kelek minek ücsörögjek a fenekemenM végre rájöttem erre is :D

   Törlés
 3. Na akkor ezt a bejegyzésedet ne felejts el sose.)))
  M.

  VálaszTörlés
 4. Oh milyen motiváló, amikor változik az alak!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nyár...

Azt már észrevettem

hogy mostanában kicsit később lesz reggel világos. Pár héttel ezelőtt már reggel ötkor volt olyan, mint most fél hatkor, ellenben ma ötkor még csak szürkület van. Először azt hittem, hogy be van borulva de nem, egyszerűen csak arról van szó, hogy haladunk előre az időben itt a nyár közepe. Tegnap volt egy kósza gondolatom, hogy ha itthon maradok majd én is két hetet, akkor elmegyünk pár napra a gyerekkel ketten abba a vendégházba a Balcsira, ahova minden évben szoktunk, de sajnos már nem tudtak adni két három éjszakát sem, hiába na ez hirtelen jött ötlet volt. Minden évben beírnak minket kérés nélkül június utolsó hetére, most azonban tényleg csak ötleteltem, hogy hátha valaki visszamondta. Sebaj, messze még az augusztus, bármi előfordulhat amúgy pedig összerakhatunk más elfoglaltságot is.  Holnap és utána itthon leszek, pénteken dolgozom a gyerek pedig megy anyósomhoz pár napra, aztán haza jön két napra és megy Siófokra egy hétre. (hurrá egy hétig én is nyaralok :D) Aztán meg vége i…

Futással akartam

kezdeni a napomat, de miután már lassan a harmadik napja ébredek fel hajnalban fejfájással letettem róla. Hogy a meleg készít most ki ennyire vagy valami más miatt van már nem tudom, de hajnali négy óta vagyok fent, bevettem már gyógyszert, ittam kávét talán lassan jobb lesz. Borzasztóan érzem magam attól, hogy elkezdődött ez a hét, semmi kedvem kimozdulni a még viszonylag hűvös lakásból és elkezdeni a hétfőt. Minden porcikám tiltakozik ellene, talán ezért is van az egész rossz közérzetem. Az irodában nincs egy rohadt légkondi sem, megfulladunk már a melegben, ha meg bekapcsoljuk a ventilátort nem hiszem, hogy baromi egészséges lenne, ha a pofánkba  arcunkba tolja a felkavart poros levegőt.  Minden nyűgöm, minden rossz történés ami az utóbbi jó pár hétben volt most terített be igazán, elfáradtam rendesen. Heteket, sőt hónapokat szeretnék pihenni - anyukámat agydaganattal műtötték,  a sokk és a műtét után felváltva megyünk a húgommal hozzá, intézzük a bevásárlást, főzést,  amit kell. …