Ugrás a fő tartalomra

Mit is írhatnék?

Vannak történések - rosszak - de arról nem szeretnék.

Ami jó az az, hogy végre tegnap felkerült a nyelvvizsga eredmény és hát s i k e r ü l t és olyan nagyon örülök és büszke vagyok rá és ő is olyan boldog. :) Kellett ez a löket, önbizalom növelő és hát nem titkolom kis előny talán majd a gimiben....

És a tanár írt neki egy kis üzenetet természetesen angolul,  amit most iderakok magamnak is, hogy mindig visszatudjam olvasni, mert ez olyan jó dolog.

"ÁDÁM! Congratulations. I am really happy about your result, and I am proud of you. You have developed the most during the last two years, and you were the most hardworking student of the group. Welldone, great job. I wish all the best for your future. If you have problems with grammar in the future, I will help you. Take care bye: J"

És amit a gyerekem válaszolt, arra még büszkébb vagyok és teljesen megvagyok hatva tőle (még akkor is, ha van benne pici hiba) :
 
Thank you for helping us. And thank you for the candy :D. When I grow up i will Tell my children that i had a very good english teacher :) so thanks for the help. Take care bye: A

Megjegyzések

 1. De szuper!!! Gratulálok!!-)))

  a rossz dolgok meg remélem gyorsan megoldódnak, tovaszállnak...!

  VálaszTörlés
 2. Juhéj! Nagyon drukkoltam! Gratulálok! :) <3

  VálaszTörlés
 3. Gratulálok, veletek együtt örülök. 😊

  VálaszTörlés
 4. Gratulálok! (Bár nem voltak kétségeim, hogy ne sikerülne neki... :-))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi. :) Végül nem állt mellé a szerencse, mert a szóbelin elég nehéz tételt húzott, de megoldotta :)

   Törlés
 5. Szívből gratulálok a nagyfiúnak és neked is, mint anyukának! (Nyelvtanárként különösen tisztában vagyok vele, milyen teljesítmény van a sikeres vizsga mögött.) Üdv és további jó szünidőt! gy.viragom (instagram:) ) - Jó tanács - ha igénylitek - amire nagyon figyelni kellene: a nyelvvel nem leállni, folyamatosan használni vagy továbbfejleszteni, különben nagyon gyorsan felejtődik! Középiskolában mielőbb előrehozott érettségit tenni, akár már 9.osztály végén is lehet.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nyár...

Futással akartam

kezdeni a napomat, de miután már lassan a harmadik napja ébredek fel hajnalban fejfájással letettem róla. Hogy a meleg készít most ki ennyire vagy valami más miatt van már nem tudom, de hajnali négy óta vagyok fent, bevettem már gyógyszert, ittam kávét talán lassan jobb lesz. Borzasztóan érzem magam attól, hogy elkezdődött ez a hét, semmi kedvem kimozdulni a még viszonylag hűvös lakásból és elkezdeni a hétfőt. Minden porcikám tiltakozik ellene, talán ezért is van az egész rossz közérzetem. Az irodában nincs egy rohadt légkondi sem, megfulladunk már a melegben, ha meg bekapcsoljuk a ventilátort nem hiszem, hogy baromi egészséges lenne, ha a pofánkba  arcunkba tolja a felkavart poros levegőt.  Minden nyűgöm, minden rossz történés ami az utóbbi jó pár hétben volt most terített be igazán, elfáradtam rendesen. Heteket, sőt hónapokat szeretnék pihenni - anyukámat agydaganattal műtötték,  a sokk és a műtét után felváltva megyünk a húgommal hozzá, intézzük a bevásárlást, főzést,  amit kell. …

Ez a hét nekem

úgy elment, hogy észre sem vettem és már itt a péntek. Nem mintha nem örülnék neki, sőt. Az egész hetem az ügyintézésekről, futkosásokról szólt, alig,szinte semmit sem pihentem. Itthon is volt mit csinálni délutánonként, tegnapelőtt is fél tízkor értünk be a kertből.
Tegnap viszont akkora felhőszakadás volt, hogy még a kórházban is állt a víz a bejáratnál. Bokáig ért mindenhol, kint az utcákon tűzoltók szivattyúzták. Még a fürdő területén is kis tavak keletkeztek vagy egy órán keresztül szakadt, már semmi sem állta az útját nem bírták elvezetni sem a csatornák. Katasztrófa. Itthon hálisten nem történt ilyen, bár itt is esett rendesen. Persze ma süt a nap, de tenni semmit nem tudok egyelőre, mert a fű alatt még minden vizes, sáros a kert. Nem baj, majd apránként megcsinálom, nem fogok ezen agyalni csak azért bosszant, mert az idő miatt kb. az ember ahogy a végére ér szinte kezdheti elölről, mert a párás levegő miatt még jobban nő minden. Fű és gaz főleg.
A gyereknek most pakoltam össz…