Ugrás a fő tartalomra

Nyár...

és a nyárnak még nincs vége...

Megjegyzések

 1. Fantasztikus képek, színek és még az ízek és illatok is átjönnek a képeken!

  VálaszTörlés
 2. Á, de szép minden!!! idillikus, gyönyörű!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. nyugis, annak örülünk a legjobban .

   Törlés
 3. Nagyon-nagyon jók és kifejezőek a fotóid! Benne van minden a nyárról :)

  VálaszTörlés
 4. Csodásak a képeid! Nem tudom, hogy mivel foglalkozol, de lehet, hogy pályát tévesztettél:)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Érdekes, hogy írod mert pont azon töröm a fejem, hogy elindulok ebbe az irányba. Hétvégén már el is kezdtem keresgélni fotós iskolát. Ha másra nem, a magam örömére. Sosem érdekelt különösképpen az egész, de ahogy egyre inkább sikerül szép képeket csinálnom úgy jön meg hozzá a kedvem. :)

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Futással akartam

kezdeni a napomat, de miután már lassan a harmadik napja ébredek fel hajnalban fejfájással letettem róla. Hogy a meleg készít most ki ennyire vagy valami más miatt van már nem tudom, de hajnali négy óta vagyok fent, bevettem már gyógyszert, ittam kávét talán lassan jobb lesz. Borzasztóan érzem magam attól, hogy elkezdődött ez a hét, semmi kedvem kimozdulni a még viszonylag hűvös lakásból és elkezdeni a hétfőt. Minden porcikám tiltakozik ellene, talán ezért is van az egész rossz közérzetem. Az irodában nincs egy rohadt légkondi sem, megfulladunk már a melegben, ha meg bekapcsoljuk a ventilátort nem hiszem, hogy baromi egészséges lenne, ha a pofánkba  arcunkba tolja a felkavart poros levegőt.  Minden nyűgöm, minden rossz történés ami az utóbbi jó pár hétben volt most terített be igazán, elfáradtam rendesen. Heteket, sőt hónapokat szeretnék pihenni - anyukámat agydaganattal műtötték,  a sokk és a műtét után felváltva megyünk a húgommal hozzá, intézzük a bevásárlást, főzést,  amit kell. …

Ez a hét nekem

úgy elment, hogy észre sem vettem és már itt a péntek. Nem mintha nem örülnék neki, sőt. Az egész hetem az ügyintézésekről, futkosásokról szólt, alig,szinte semmit sem pihentem. Itthon is volt mit csinálni délutánonként, tegnapelőtt is fél tízkor értünk be a kertből.
Tegnap viszont akkora felhőszakadás volt, hogy még a kórházban is állt a víz a bejáratnál. Bokáig ért mindenhol, kint az utcákon tűzoltók szivattyúzták. Még a fürdő területén is kis tavak keletkeztek vagy egy órán keresztül szakadt, már semmi sem állta az útját nem bírták elvezetni sem a csatornák. Katasztrófa. Itthon hálisten nem történt ilyen, bár itt is esett rendesen. Persze ma süt a nap, de tenni semmit nem tudok egyelőre, mert a fű alatt még minden vizes, sáros a kert. Nem baj, majd apránként megcsinálom, nem fogok ezen agyalni csak azért bosszant, mert az idő miatt kb. az ember ahogy a végére ér szinte kezdheti elölről, mert a párás levegő miatt még jobban nő minden. Fű és gaz főleg.
A gyereknek most pakoltam össz…